Ben giremediysem kimse giremez galiba
Bukadarda olmamalı
- BahaGENCER42
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Schizophrenic Desires
Re: plussuz girebilen oldumu?
Elbet bir gün bu Arz'ın Çocukları güneşi görecektir.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Asker O Şimdi
Nerull Takılır Kendi Kendine İşte Dahada Denemem Bu Nedir 6 7 Saatir Giremiyorum Saçmalık RezillikBahaGENCER42 yazdı: ↑22 Şub 2018 03:26Ben giremediysem kimse giremez galiba. Saat 22:30 Dan 03:25 e kadar geçen sürede ara vermeksizin denedim ve hicbir sonuç alamadım o yuzden kaldırdım bu gidişlede oyunu bırakacak ınsan sayısı artacak gibime geliyor
Az önce girdim 3:30 gibi sonunda...
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
- MahirTURHAL
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Re: SUNUCU DOLU HATASI!
Pek eğil hiç doğru değil yani test de yapılmasa bari hadi gelince anlarız gelince plus 50 tl olsun helali hoş olsun da şimdiden böyle adatletizlik koyuyor yani uzun yıllardır oyuncuyum çok sayıda çarıma plus aldım onu aldım bunu aldım hiç yoksa 2 bin TL yatırdım aşağı yukarı ve bir süre yatıramadığım için yıllardır beklediğim zevkten mahrum kalıyorum dün gece saat 04:00 a alarm kurdum ve kalktım sadece 78 exp kasabildim görevlerle bu bile çok mutlu etti ama bunca zamandır bunca emek harcayıp bu oyuna gelir kazandıran birisi olarak yeni gelmiş veya benden daha yeni olan kişilerin öncelikli olması üzüyor ve ağrıma gidiyor.DADASS yazdı: ↑22 Şub 2018 01:37Bilgilendirmede Herkesin Erişimine Açıldı Diyor Ama Pek Doğru DeğilMahirTURHAL yazdı: ↑22 Şub 2018 01:29 Lütfen şu pluslu plussuz ayrımını ortadan kaldırın sınırlı süre boyunca girebileceğiz bari bunu hor görmeyin saat akşam üzeri 5 gibi kurdum betayı o saatten beridir deniyorum giremedim lütfen şu kapasiteyi artırın bizde girelim ayrımcılık bari şu sınırlı günlerde olmasın lütfen yetkililere rica ediyorum.![]()
![]()
![]()
Re: SUNUCU DOLU HATASI!
Girilmiyor demi yine zaten şimdi girilmiyorsa yarın sabah 5 e kadar yine girilmez oda girsende sabah en fazla 1 saat sonra atıyor birdaha girilmiyor zaten 
ALLAH AŞKINA!
Betaya 2-3 sunucu ekleyin. paramız yok plus alamıyoruz. Kafayı yemek üzereyim ve giremedim bile.
Yıllardır oyuncunuz olarak oynuyoruz fakat sizin bize verdiğiniz değer 1 Sunucu ve o sunucuya girebilmek için Dolu uyarısını gördükten sonra plus paket almamız mı ?
Allah aşkına giriş ekranında beklemekten sıkıldım.
Yıllardır oyuncunuz olarak oynuyoruz fakat sizin bize verdiğiniz değer 1 Sunucu ve o sunucuya girebilmek için Dolu uyarısını gördükten sonra plus paket almamız mı ?
Allah aşkına giriş ekranında beklemekten sıkıldım.
Re: ALLAH AŞKINA!
bekleme boşuna o sunucu boşalmaz 7/24 saat plussuz isen biz gibi ben hiç bakmıyorum dünden 10 dakika oynadıktan sonra attı beni ondan sonra bakma gereği bile duymadım çünkü oyunda zaten sunucu kapasitesinin 3 4 katı kadar oyuncu vardı 
Oha 2.sunucu açıldı istedikten sonra. Helal be.
yayın yapan arkadaşları izleyin. şahsen ben öyle yapıyorum. illa gireceğim diyorsan ben sabah 8 ile 10 arası oyundan atmadan oynadım.
çokta abartılacak birşey yok. ayrıca bence item isimleri bile test sunucusunda değişik. hatta eğer istiyorsa eski materyaller bile kapalı. bir item yapımı için çok az materyal istiyor. girsenizde girmesenizde pek birşey kaybetmeyeceksiniz. dediğim gibi illa gieceğim diyorsan sabah saatleri girmen lazım.
ayrıca içerisi zaten ana baba günü. güya test sunucusu ama 2 gündür bölgenin yarısını bile keşfedemedi millet. bazı yerlere girebilmek için görev istiyor. çoğu ne yaptığını ve ne yapacağını bilmeden geziyor ortalıkta.
çokta abartılacak birşey yok. ayrıca bence item isimleri bile test sunucusunda değişik. hatta eğer istiyorsa eski materyaller bile kapalı. bir item yapımı için çok az materyal istiyor. girsenizde girmesenizde pek birşey kaybetmeyeceksiniz. dediğim gibi illa gieceğim diyorsan sabah saatleri girmen lazım.
ayrıca içerisi zaten ana baba günü. güya test sunucusu ama 2 gündür bölgenin yarısını bile keşfedemedi millet. bazı yerlere girebilmek için görev istiyor. çoğu ne yaptığını ve ne yapacağını bilmeden geziyor ortalıkta.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz