İstanbul Kıyamet Vakti SORUNLU ! ACELE YARDIM ARKADASLAR
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul Kıyamet Vakti SORUNLU ! ACELE YARDIM ARKADASLAR
ekran kartı ayarınla oynadım ama olmadı ::::(((((((((((((((((
kardeş flash ı kaldırmayıı bi denesene
belki saçma gelebilir ama tahmin ettiğim sorunsa düzelicektir
-
- Salgın Koruyucusu
ne alakası ola bilirki flashın :?
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Arkadaşım senin yaşın kaç merak ettim. Yanlış anlama da yeni aldığın makinada oynamaması saçma, bir yerlerde yapman gereken birşey var ve yapamadığın aşikar. Bence sen fazla kurcalama ve başka birine göster. Yapacak adamın oyundan anlaması, hasarı, iksiri, direnci bilmesi de gerekmiyor. Sadece donanım ve yazılımına bakacak. En iyisi sıfır makinanı pert etmeden göster birine. 3 gün oldu hala devam ediyor sorunun. Ben 10 dk. uğraşmıştım o kadar.
BU arada ekranın geniş ekran mı? Ya da şöyle sorayım. Ekran çözünürlüğünü değiştirmeye kalktığında en son kaç gösteriyor? (Masaüstünde iken sağ tıkla, ekran çözünürlüğüne bas. Oradan bak. (Örnek: 1366 x 768)
Bu arada flash ile alakalı değildir.
BU arada ekranın geniş ekran mı? Ya da şöyle sorayım. Ekran çözünürlüğünü değiştirmeye kalktığında en son kaç gösteriyor? (Masaüstünde iken sağ tıkla, ekran çözünürlüğüne bas. Oradan bak. (Örnek: 1366 x 768)
Bu arada flash ile alakalı değildir.
-
- Salgın Koruyucusu
yasım 16 ewt baktıgımda ekran yatay dio ve1366x768 (önerilir) dio ancak üstüne tıklanmıo
kardeş eğer adobe nin sitesinen flash player indirip kurduysan onu bi kaldırmayı dene...Silaahci nikli arkadaşım kaç kere başına geldi de kesin bi tawırla konuşuyon aynı durum bende de oldu flash ı kaldırarak halletttim
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
Nasıl üstüne tıklanmıyor ya. Öyle şöy olur mu. Pc'ne baktır bence. Üstüne tıklayabilmen ve sana da en az 5 seçenek sunabilmesi gerekir. 800 x 600 seçeneği bile çıkması lazım orada. Ekran kartının sürücüsünü güncelle. Ama pc sıfır diyorsun. İlginç. Hem de çok. Pc ne senin? Altındaki model numarasına kadar yazar mısın? Tam adı yani modeliyle beraber.
@escf1f2
"oyuna girdim bölümü seçtim mynet sifremi girdim ve beyaz ekran cıktı"
Sorun bu olduğu halde flash ile alakası yok kardeşim. Exe'yi gösteremiyor kartı.
@escf1f2
"oyuna girdim bölümü seçtim mynet sifremi girdim ve beyaz ekran cıktı"
Sorun bu olduğu halde flash ile alakası yok kardeşim. Exe'yi gösteremiyor kartı.
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
Bir de şunu dene. Çözüm için değil. Sorunu netleştrmek için.
Oyunun kurulu olduğu klasördeki launcher.exe'yi bul.
Sağ tıkla, özelliklere gir.
Uyumluluk sekmesinde alt taraflarda "640x480 ekran çözünürlüğünde çalıştır" tıkını doldur ve uygula de.
Şimdi oyuna girmeye çalış bakalım ekran sunucu ve ISP seçtiğin pencereyi gösterecek mi..
Oyunun kurulu olduğu klasördeki launcher.exe'yi bul.
Sağ tıkla, özelliklere gir.
Uyumluluk sekmesinde alt taraflarda "640x480 ekran çözünürlüğünde çalıştır" tıkını doldur ve uygula de.
Şimdi oyuna girmeye çalış bakalım ekran sunucu ve ISP seçtiğin pencereyi gösterecek mi..