HATA YAPTINIZ
HATA YAPTINIZ
BÖYLE INSANLARA GUNCELLEME FILAN GETIRMICEKTINIZ GETIRSENIZ HATA GETIRMESENIZ HATA SIZ NE BICIM ADAMLARSINIZ ADAMLAR ELLERINDEN GELENI YAPIYORLAR HAYLA SIZE BEGENDIREMIYORLAR BEGENMIYEN VARSA ALT F4 CIKSIN GITSIN
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: HATA YAPTINIZ
Bu neydi simdi begenmeyen yok ufak tefek oneride bulunanlar var? Gizit Milisi gorevini yapamamışsın galiba bu sinir ondan 
OYUNA GIRIN BI YAZAN YAZANA BU NASIL GUNCELLEME BEGENMEDIK FLAN DELIRTTILER ADAMI YA YETER COLUK COCUKLARLA UGRASIYORUZ
bende plus var ama yemin olsunkı betaya gırmedım az cok tahmın edıyorum ortamı gerek yok nasıl olsa acıgı gelcek sorun yok
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Teşkilat sunucusunda saat 23.00 24.00 arasında 10 15 kısı begenmedım bune böyle tarzı söylemde bulundu dıger ınsanlarda kotanın olmasından rahatsız bence birazdaha zaman tanıyıp grafık iyileştirmesi ve oynanış ile birlikte panellerede güncelleme verip öyle tanıtmalılardı.
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Büyük İhtimal ile 1 ay içerisinde herşey oturunca onlarında fikirleri degişebılır zaman tanıyın
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
-
DADASS
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Asker O Şimdi
Sıkıntıda Orda ALT+F4 de Çekmiyor Adamlar
Plus Yok Diye Giremiyorum Beta Sunucusuna