Sunucu Listesi
Sunucu Listesi
Şuan arz lodos launcer'ini kullanarak normal sunucuma girmeye çalışıyorum ama sunucu listesi karşıma gelmiyor. Bu sorun sadece bende mi var? Karaköy güncellemesini aynı yere yüklemedim ve Karaköy güncellemesini yükledikten sonra bir kaç kez kendi sunucuma girmiştim.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Re: Sunucu Listesi
suan bende de hem karaköy hemde normal ikvde sunucu listesi gelmiyor. (evet ikisini ayrı yere yükledim ve önceden girebiliyordum.)
suan düzeldi karaköye girebiliyorum
suan düzeldi karaköye girebiliyorum
En son Rocnqpung tarafından 21 Şub 2018 22:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Re: Sunucu Listesi
Geldi sunucular.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?