Estellixbaros İftirası
- Serserixxcocuq
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Estellixbaros İftirası
Koy Lan Foto Namusuz Herif Kul Hakkını Biliyonmu Lan Namusuz Allahtan Korkun Yokmu Senin İftiracı Namusuz Bölgeden İftira Aıyon Krocan Olum Sana Dedim Sen Yanlış Adama Bulaştın Diyom Sana Artık Sen Ölüsün Ölüler Duyulmaz.
ALPEREN HEP KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNDESİN SENİ UNUTMUYACAĞIZ SONSUZA DEK KALBİMİZDESİN NUR İÇİNDE YAT
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
mustafa madem sen ölüsün nasıl ben senle konuşabiliom halla halla ilginç:))

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
-
- Salgın Koruyucusu
Valla ben de biliyom adam bana diyo bölgeye yaz serserixcocuq hırsız deyil bende forumdaki şeyleri sileyim bendedim çok beklersin:DD: 
- Serserixxcocuq
- İskele Babası
Senin yalanını yiyim lan köpek oğlu köpek
ALPEREN HEP KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNDESİN SENİ UNUTMUYACAĞIZ SONSUZA DEK KALBİMİZDESİN NUR İÇİNDE YAT
-
- Salgın Koruyucusu
Hoplan adam gibi konuş babamı nie içine katıyon bak bidaha dersen varya bak ne yapıyom sana
- Serserixxcocuq
- İskele Babası
#@!? Adi Köpek Herif Sen Kimsin Lan #@!? Herif Köpek Yavrusu Kro Ancak Gücün bölgeden hırsız dekle olur deme lan köpek oğlu köpek
[GM]Arkadaslar soyuldum bana item atarmısınız.bana dediler ki seni yonetici yapalımmı dediler sonra da kullanıcı adı ve şifremi istediler verdim bi baktım çar soyulmus ama silmemisler hiç itemim kalmadı lutfen bana item atın gm arkadaslar . kullanıcı adım : cezaarto10