49 41 49 muhappetini gördüm neruldan çok saçma bir ayrım eninde sonunda 49 olarak karaköyde gezincek millet ne alaka yav diyorumki gerçeğinde uygulansın millet gerçek sanıyo su an test alt tarafı
Plussuzlar Için 2.ci server açılsın
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Plussuzlar Için 2.ci server açılsın
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

- scorper
- Demirci Çırağı

yani evet.
-
YAMANKAPTAN
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Onur İçin Mücadele
İnternet kafede oyunu indirebilmek için 4 lira para verdim ama süre int yavasligindan dolayı artti ve 4 lira daha uzattirdim ve bilgisayara oyun kuruldu ama 55 dk sı içerisinde sunucuya giremedim sonuç ne boşu boşuna para ve zaman kaybı fazladan bir tane sunucu acamadiniz teşekkürler Sobee ekibi 

Beyler Açık Beta siz , biz deneyimleyelim diye gelmedi.Hatalar tespit edilip tez elden fixlensin diye geldi.Adı üstünde ya test sunucusu, zevk alıyor musunuz 500 kişi bir fare adama vururken ? Sabredin yarın girersiniz, hiç giremediniz oyuna gelince girersiniz nedir yani ?
- scorper
- Demirci Çırağı

kardeş yarında gireriz yarından sonrada gireriz ama gerçeği gelmeden plussuzlarında girip öğrenmesi lazım olurmu sence adamlar direk öğrendi gerçek çarlarına başlıcaklar takır takırDawnguard yazdı: ↑21 Şub 2018 19:30 Beyler Açık Beta siz , biz deneyimleyelim diye gelmedi.Hatalar tespit edilip tez elden fixlensin diye geldi.Adı üstünde ya test sunucusu, zevk alıyor musunuz 500 kişi bir fare adama vururken ? Sabredin yarın girersiniz, hiç giremediniz oyuna gelince girersiniz nedir yani ?
- depositorr
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
Neredeyse 50 defa girmeyi denedim bir türlü giremedim ayıp valalhi.
- scorper
- Demirci Çırağı

yarında böyle olmaz inşallahdepositorr yazdı: ↑21 Şub 2018 20:05 Neredeyse 50 defa girmeyi denedim bir türlü giremedim ayıp valalhi.