tugrul0032 yazdı: ↑21 Şub 2018 18:34Test yazısını göremedim.Furkaaaaann yazdı: ↑21 Şub 2018 18:33 Öyle birşey yazıyor mu dedim al bak ne yazıyormuş
- Asla sıra beklemeden öncelikli gir
Ne anlıyorsun bu yazıdan dahada bu posta yazı yazmam ben ne diyorum siz neler diyorsunuz
Plus'suz Açık Betaya Giriş .
Re: Plus'suz Açık Betaya Giriş .
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
-
- Salgın Koruyucusu
Anlamanda sıkıntı var herhaldetugrul0032 yazdı: ↑21 Şub 2018 18:34Test yazısını göremedim.Furkaaaaann yazdı: ↑21 Şub 2018 18:33 Öyle birşey yazıyor mu dedim al bak ne yazıyormuş
- Asla sıra beklemeden öncelikli gir
Ne anlıyorsun bu yazıdan dahada bu posta yazı yazmam ben ne diyorum siz neler diyorsunuz
Aslında yanlış bir şey yok. Açık Beta Kurallarında şu yazıyor.
Ancak yine de oyuna kırk yılda bir giren kişilerin de girecek olduğu düşünülüp bu sunucu için ayrıcalık tanınmalıydı diye düşünüyorum.Test sunucusunda diğer sunuculardaki gibi Dükkan'daki ürünler (Plus Paket, Sivas Kangalı gibi) geçerlidir.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Yüreğim
Bir saat karaköyde gezdik plus bitti şimdi bizide attı dışarı kötü yanı şu playstoreden cekim yapamıyoruz günlük limitinizi aştınız diyor
-
- Salgın Koruyucusu
"Yıllardır hevesle bekliyoruz" "Sonunda bir adım atıldı" "Çok merak ediyorum" İKV çok değerli gençliğim bu oyunda" gibi cümleler kurup 13lira vermeyi çok gören topluluk.. Acayip ayarım size..
-
- Salgın Koruyucusu
"Yıllardır hevesle bekliyoruz" "Sonunda bir adım atıldı" "Çok merak ediyorum" İKV çok değerli gençliğim bu oyunda" gibi cümleler kurup 13lira vermeyi çok gören topluluk.. Acayip ayarım size..
Böyle bir şey yok. Kimse böyle bir şey beklemiyordu. Bir ay önceden plus gerekecek denilse anlayabilidik. Belki bugün kredi kartımda para kalmadı, belki PlayStore’da ödeme limiti hatası alıyorum. Olay sadece 13 lira mı sanıyorsun? Bugünden sonra yine aylarca oyuna girme imkanım olmayacak mesela benim. O zaman aylar sonra girer, plusu da o zaman alır düzgün oynarım. Umrumda da olmaz.sumuklubocekkk yazdı: ↑21 Şub 2018 19:36 "Yıllardır hevesle bekliyoruz" "Sonunda bir adım atıldı" "Çok merak ediyorum" İKV çok değerli gençliğim bu oyunda" gibi cümleler kurup 13lira vermeyi çok gören topluluk.. Acayip ayarım size..
Saatlerdir tekrar tekrar deniyorum ama yine hüsran yine hüsran.
Bizlerde görebilcek miyiz hakiri
Srıf test sunucusu için plus mu alalım boş yere amaç ne ?
Bizlerde görebilcek miyiz hakiri
Srıf test sunucusu için plus mu alalım boş yere amaç ne ?
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
-
- Salgın Koruyucusu
Güzel kardeşim normal serverde ztn ayrım var adamlar oyunu TEST edecek sen damlı damsız muamelesi yapıyosun X firmasında böyle bir uygulama yok şu kafanızdaki ben para verdim algısını bi kırın ya herkes test için girmeli git herhangi bir oyunun test serverini bi gör. Gerçi 5 yıl sonra gelen eklentiden bahsediyoruz boş ver ben lole pubg ye döneyimFurkaaaaann yazdı: ↑21 Şub 2018 17:45Sıkıntılısın herhalde daha nasıl açıklayayım adam plus paketi almış ki senin şuan yaşadığın sorunu yaşamak istemiyor .NaudiR yazdı: ↑21 Şub 2018 17:43Söyleyecek söz bulamıyorum sizin gibi zihniyete sahip insanlara.Furkaaaaann yazdı: ↑21 Şub 2018 17:42TEST SUNUCUSU DİYE KAPASİTE YOK MU BU SUNUCUDA ?
İSTERSENİZ PLUSU OLANLAR DIŞARIDA BEKLESİN SİZ GİRİN BOŞUNA MI ALIYOR BU İNSANLAR PLUSU ?
Sunucunun kapasitesi dolmuş ki seni atıyor onu alıyor yerine nasıl bir zihniyet bekliyordun biraz realist olalım lütfen.
Lütfen GİTME.Nolur yaKoLeSSTroL yazdı: ↑21 Şub 2018 20:28Güzel kardeşim normal serverde ztn ayrım var adamlar oyunu TEST edecek sen damlı damsız muamelesi yapıyosun X firmasında böyle bir uygulama yok şu kafanızdaki ben para verdim algısını bi kırın ya herkes test için girmeli git herhangi bir oyunun test serverini bi gör. Gerçi 5 yıl sonra gelen eklentiden bahsediyoruz boş ver ben lole pubg ye döneyimFurkaaaaann yazdı: ↑21 Şub 2018 17:45Sıkıntılısın herhalde daha nasıl açıklayayım adam plus paketi almış ki senin şuan yaşadığın sorunu yaşamak istemiyor .NaudiR yazdı: ↑21 Şub 2018 17:43Söyleyecek söz bulamıyorum sizin gibi zihniyete sahip insanlara.Furkaaaaann yazdı: ↑21 Şub 2018 17:42TEST SUNUCUSU DİYE KAPASİTE YOK MU BU SUNUCUDA ?
İSTERSENİZ PLUSU OLANLAR DIŞARIDA BEKLESİN SİZ GİRİN BOŞUNA MI ALIYOR BU İNSANLAR PLUSU ?
Sunucunun kapasitesi dolmuş ki seni atıyor onu alıyor yerine nasıl bir zihniyet bekliyordun biraz realist olalım lütfen.sizde burda martian akondrit zırvalayın
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()