Bukadarda olmamalı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Bukadarda olmamalı

Mesaj gönderen iktop12 »

Kayihan yazdı: 21 Şub 2018 18:17 Yönetim iyice kendini belli etti alın bakalım şimdi plusları test dıyolar onda bıle ayrıcalık var dahada birşey diyemiyorum normal karaköyede pluslu isterlerse şaşırmayın :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :unamused:
+1111111111111 arkdaşa katılıyor bence plus aldırtmaya calışıyorlar oyunculara
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Bu kadar bencil insanların olduğunu görmek beni ziyadesiyle üzdü.Bu oyuna 5 yıldır güncelleme gelmedi arkadaşım,güncelleme gelmemiş oyuna kaç kişi plus parası verip devam eder hiç düşündün mü?Fakir edebiyatıymışta bilmem neymişte,hiç benim tarzım olan şeyler değil ama 3-5 para-cık yatırmış adam gelip burda ahkam kesmesin kendini rezil eder çeker gider.Yıllar sonra bir farklılık gelmiş oyunu test etmek herkesin "hakkıdır" güzel kardeşim.Üslubunuza dikkat edin,durumu olan var olmayan var,yazık.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

IIASiLKANII yazdı: 21 Şub 2018 19:11 Bu kadar bencil insanların olduğunu görmek beni ziyadesiyle üzdü.Bu oyuna 5 yıldır güncelleme gelmedi arkadaşım,güncelleme gelmemiş oyuna kaç kişi plus parası verip devam eder hiç düşündün mü?Fakir edebiyatıymışta bilmem neymişte,hiç benim tarzım olan şeyler değil ama 3-5 para-cık yatırmış adam gelip burda ahkam kesmesin kendini rezil eder çeker gider.Yıllar sonra bir farklılık gelmiş oyunu test etmek herkesin "hakkıdır" güzel kardeşim.Üslubunuza dikkat edin,durumu olan var olmayan var,yazık.
İkv nin hali bu artık hocam.
Forumda kimsenin kimseye saygısı yok.Millet sövmek için karşısındakinin açığını arıyor.
Kullanıcı avatarı
captiosus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen captiosus »

Bu nasıl iştir hocam ?
2 gün önce bitti plusum,şimdi ise oyna giremiyoruz şu plussuzlar giremez saçmalığı kaldırılmalı kimse gelip oyna para yatır falan demesin zaten yatırıyorum ama bu aralar alamam plus falan.
Arada bir kafa dağıtamayacakmıyız yav ??
Test sunucusuna girmeye çalışıyorum kaç dkdır... Biz de insanız ey nerull şu saçmalığa bir son veriniz lütfen...
ExqosA
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

IIASiLKANII yazdı: 21 Şub 2018 19:11 Bu kadar bencil insanların olduğunu görmek beni ziyadesiyle üzdü.Bu oyuna 5 yıldır güncelleme gelmedi arkadaşım,güncelleme gelmemiş oyuna kaç kişi plus parası verip devam eder hiç düşündün mü?Fakir edebiyatıymışta bilmem neymişte,hiç benim tarzım olan şeyler değil ama 3-5 para-cık yatırmış adam gelip burda ahkam kesmesin kendini rezil eder çeker gider.Yıllar sonra bir farklılık gelmiş oyunu test etmek herkesin "hakkıdır" güzel kardeşim.Üslubunuza dikkat edin,durumu olan var olmayan var,yazık.
15 tl ile kimse zengin yada fakir olmaz ama bukadar da abartmaları cok yanlsı 1 tane acacagına 3 tane aç sunucu ayıp denen bişey var gene herzamanki gibi belli ediyorlar kendilerini
:* Academy Of War
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

15 tl ile kimse zengin yada fakir olmaz ama bukadar da abartmaları cok yanlsı 1 tane acacagına 3 tane aç sunucu ayıp denen bişey var gene herzamanki gibi belli ediyorlar kendilerini
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Bir kere de memnun kalın be!
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

Test Sunucusu için böyle birşey olması çok saçma.
Normal sunucularda anlam veriyorum tamam eyvallah.
Ama beta sunucuda böyle mantık hatası olamaz. Sonuçta burası test amaçlı ise kapasite arttırılmalı. Plussuz insanlarda testi görüp hataları tespit edebilmeli değil mi ?

Sırf test sunucusuna girebilmek için plus almak çok mantıksız.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

CHAPPIE yazdı: 21 Şub 2018 19:28 Bir kere de memnun kalın be!
oynayabilsek memnun kalacağız daa :D
auril & DoubleLift
cnytxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Pluslu olanlar farklıdır (!)

Mesaj gönderen cnytxx »

Madem Yöneticilerde bu düşüncede ise ; Sürümün adı beta yani test adı altında olmamalı. Herkese adil davranmayan bir oyundan birşey beklenemez. Ve Pluslu ile Plussuz olanların farkı oyun içinde bariz bir şekilde fark ediyor. Test sunucusunda böyle bir Cümle ile karşılaşmak gerçekten garip. ''Plusu olanla olmayanın farkı OLSUN''

“Genel Etkileşim” sayfasına dön