matığa davet ediyorum seniFurkaaaaann yazdı: ↑21 Şub 2018 17:45Sıkıntılısın herhalde daha nasıl açıklayayım adam plus paketi almış ki senin şuan yaşadığın sorunu yaşamak istemiyor .NaudiR yazdı: ↑21 Şub 2018 17:43Söyleyecek söz bulamıyorum sizin gibi zihniyete sahip insanlara.Furkaaaaann yazdı: ↑21 Şub 2018 17:42TEST SUNUCUSU DİYE KAPASİTE YOK MU BU SUNUCUDA ?
İSTERSENİZ PLUSU OLANLAR DIŞARIDA BEKLESİN SİZ GİRİN BOŞUNA MI ALIYOR BU İNSANLAR PLUSU ?
Sunucunun kapasitesi dolmuş ki seni atıyor onu alıyor yerine nasıl bir zihniyet bekliyordun biraz realist olalım lütfen.
Plus'suz Açık Betaya Giriş .
Re: Plus'suz Açık Betaya Giriş .
auril & DoubleLift
Plusu olan arkaşlar lütfen yaşadığınız sorunları not alarak bildirin. Bizim plusumuz olmadığı için bölgeye girip oyunu deneyemiyor ve sorunlarını bildiremiyoruz. Sonuçta kimin daha sağlıklı hata bildireceği önemli değil, burada önemli olan plusunuzun olması. Lütfen bildirimleri unutmayın.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Bu konunun tartışmaya dönmesi gerekmiyor, plus paketin kapsamları aslında normal sunucu ile sınırlı kalmalıydı lakin Sobee burada böyle uygun görmüş.Karakteri tam 49 yaptım ve oyunu aşağıya almam gerekti ve unutmuşum
oyun kritik hata verdi
Şuan bende haliyle oyuna giriş yapamıyorum. Oyuna oyuncu olarak bir son verdiğim için hesabımda plus paketin olmaması normal.
Gece veya sabah erken saatlerde teste gireceğim
Şuan bende haliyle oyuna giriş yapamıyorum. Oyuna oyuncu olarak bir son verdiğim için hesabımda plus paketin olmaması normal.
Gece veya sabah erken saatlerde teste gireceğim
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu oyunun bir şekilde para kazanması gerek.
Fakir edebiyatı yapmanın hiçbir mantığa sığmadığını söyleyeyim. Ben de anca yarım saat kadar kalabildim. Ayrıca takdir edersin ki şuan girmeye çalıştığın bölgeyi plus paket ve akçe alan kullanıcılardan gelen sermaye ile çalışan geliştiriciler yapıyor.
Burada aslında para meselesi değil sunucunun kapasitesinin dolması söz konusu. Kapasite dolunca plussız'ı atıyor pluslı giriyor. Siz ne olmasını bekliyordunuz? Sunucu kapasitelerini arttırmaları gerekiyordu arttırmamışlar. Sıkıntı olan burası, pluslı olup olmama değil.
Everything is about math just math
Plus'lu olup siz girmeyin demek nedir anlamıyorum. Bu büyük bencillik. Eğer oyun para ile yapılıyor diyorsanız biz de lisans aldık kasa erişimi aldık ancak oyuna aylardır girmediğimiz için plusumuz yok ve bu normal. Bana böyle savunmaya yapma ihtiyacı hissettiren ise sunucuların böyle olması değil. Testte belli bir sayıda kullanıcıdan fazlasının olmaması zaten daha iyi. Benim anlamadığım kullanıcıların birbirlerini böyle ezmeye çalışması.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sunucu dolsa ne olacak? Madem tek server bu kadar oyuncuyu kaldırmıyor, bu kadar oyuncu varken kasıyor daha fazla sunucu açabilirlerdi. Test1, Test2, Test3 şeklinde aynı karakterlerle girerdik. Bunun bahanesi yok.
teste girip bakmak bir şeyi değiştirmiyor.
aşırı kalabalık ne slot kesebiliyorsun ne görev yapabiliyorsun tılsım falanda yok ma yok koşamıyorsun falan fistan
yani oyuna entegre olunca oynayın tamamen şuanda kargaşa var ve buda kötü bir şey.
aşırı kalabalık ne slot kesebiliyorsun ne görev yapabiliyorsun tılsım falanda yok ma yok koşamıyorsun falan fistan
yani oyuna entegre olunca oynayın tamamen şuanda kargaşa var ve buda kötü bir şey.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
olmalı ama bukadarda test sunucusunda da bu yapılmaz kendilerini iyice belli ettiler
Düştüm Birdaha giremedim ben beklemedeyim 30 dakikadır