Plus'suz Açık Betaya Giriş .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Plus'suz Açık Betaya Giriş .

Mesaj gönderen Auril »

Furkaaaaann yazdı: 21 Şub 2018 17:45
NaudiR yazdı: 21 Şub 2018 17:43
Furkaaaaann yazdı: 21 Şub 2018 17:42
NaudiR yazdı: 21 Şub 2018 17:36
Furkaaaaann yazdı: 21 Şub 2018 17:35 Plus alanların bir ayrıcalığı olmalı dimi arkadaşlar ?
Arkadaş TEST sunucusu, TEST, TEST!
TEST SUNUCUSU DİYE KAPASİTE YOK MU BU SUNUCUDA ?
İSTERSENİZ PLUSU OLANLAR DIŞARIDA BEKLESİN SİZ GİRİN BOŞUNA MI ALIYOR BU İNSANLAR PLUSU ?
Söyleyecek söz bulamıyorum sizin gibi zihniyete sahip insanlara.
Sıkıntılısın herhalde daha nasıl açıklayayım adam plus paketi almış ki senin şuan yaşadığın sorunu yaşamak istemiyor .
Sunucunun kapasitesi dolmuş ki seni atıyor onu alıyor yerine nasıl bir zihniyet bekliyordun biraz realist olalım lütfen.
matığa davet ediyorum seni :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Plusu olan arkaşlar lütfen yaşadığınız sorunları not alarak bildirin. Bizim plusumuz olmadığı için bölgeye girip oyunu deneyemiyor ve sorunlarını bildiremiyoruz. Sonuçta kimin daha sağlıklı hata bildireceği önemli değil, burada önemli olan plusunuzun olması. Lütfen bildirimleri unutmayın.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Bu konunun tartışmaya dönmesi gerekmiyor, plus paketin kapsamları aslında normal sunucu ile sınırlı kalmalıydı lakin Sobee burada böyle uygun görmüş.Karakteri tam 49 yaptım ve oyunu aşağıya almam gerekti ve unutmuşum :D oyun kritik hata verdi ':)
Şuan bende haliyle oyuna giriş yapamıyorum. Oyuna oyuncu olarak bir son verdiğim için hesabımda plus paketin olmaması normal.
Gece veya sabah erken saatlerde teste gireceğim :yum:
NoExcuses
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NoExcuses »

Bu oyunun bir şekilde para kazanması gerek. :D Fakir edebiyatı yapmanın hiçbir mantığa sığmadığını söyleyeyim. Ben de anca yarım saat kadar kalabildim. Ayrıca takdir edersin ki şuan girmeye çalıştığın bölgeyi plus paket ve akçe alan kullanıcılardan gelen sermaye ile çalışan geliştiriciler yapıyor.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Burada aslında para meselesi değil sunucunun kapasitesinin dolması söz konusu. Kapasite dolunca plussız'ı atıyor pluslı giriyor. Siz ne olmasını bekliyordunuz? Sunucu kapasitelerini arttırmaları gerekiyordu arttırmamışlar. Sıkıntı olan burası, pluslı olup olmama değil.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Plus'lu olup siz girmeyin demek nedir anlamıyorum. Bu büyük bencillik. Eğer oyun para ile yapılıyor diyorsanız biz de lisans aldık kasa erişimi aldık ancak oyuna aylardır girmediğimiz için plusumuz yok ve bu normal. Bana böyle savunmaya yapma ihtiyacı hissettiren ise sunucuların böyle olması değil. Testte belli bir sayıda kullanıcıdan fazlasının olmaması zaten daha iyi. Benim anlamadığım kullanıcıların birbirlerini böyle ezmeye çalışması.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
tugrul0032
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen tugrul0032 »

Sunucu dolsa ne olacak? Madem tek server bu kadar oyuncuyu kaldırmıyor, bu kadar oyuncu varken kasıyor daha fazla sunucu açabilirlerdi. Test1, Test2, Test3 şeklinde aynı karakterlerle girerdik. Bunun bahanesi yok.
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

teste girip bakmak bir şeyi değiştirmiyor.

aşırı kalabalık ne slot kesebiliyorsun ne görev yapabiliyorsun tılsım falanda yok ma yok koşamıyorsun falan fistan
yani oyuna entegre olunca oynayın tamamen şuanda kargaşa var ve buda kötü bir şey.
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

Furkaaaaann yazdı: 21 Şub 2018 17:35 Plus alanların bir ayrıcalığı olmalı dimi arkadaşlar ?
olmalı ama bukadarda test sunucusunda da bu yapılmaz kendilerini iyice belli ettiler
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Düştüm Birdaha giremedim ben beklemedeyim 30 dakikadır :unamused:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön