BETA LONCASINA DUYRULUR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Falco
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: BETA LONCASINA DUYRULUR

Mesaj gönderen Falco »

yinemi tehdit siz bu tehditlerle nereye varmaya çalışıyosunuz çok çokta oynamam bu oyunu ban alırım bu kadar basit
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Falco yazdı:yinemi tehdit siz bu tehditlerle nereye varmaya çalışıyosunuz çok çokta oynamam bu oyunu ban alırım bu kadar basit
Tehdit ? Bence biraz icraat yapta o fotoları koy bence gereksiz yorumlarda bulunupta kendini adam mı olduğunu sanıyorsun ?
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Falco
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Falco »

yooo sadece tehdit edenlerin adamlığı belli oluyo burda sadece benim hiç bir kimseye kötü sözüm oldumu tehditim oldumu bu sadece bir oyun olduğunu unutmayın
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Ben de sana kim tehdit etmiş seni diyorum.Fotoğraflar varmış elinde koyda görelim bizde kim ne demiş.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
DoCToRXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DoCToRXxX »

xIxFeNoMeNxIx yazdı:Falco bence sen şansını zorluyorsun ;)

Burda Tehdit mi var!!

Bu konunun Bi gaç gün sonra güncellenmesi de hayret edici doğrusu!!
Kullanıcı avatarı
HardStyle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HardStyle »

Bu konuya başından beri yorum yapmayarak sabırla yapılan yorumları ve verdiğin karşılıkları okuyorum. Ancak ne hikmetse görevinin olmadığını ve haksızlık yapıldığını düşünen LODOS kardeşlerimiz de varken, ARZ bir arkadaşımız görevlerine engel olunduğunu ve sonrasında söz verilip görevlerinin yapılmadığını söyleyerek foruma konu açabiliyor.

I. İyi niyetli ve sadece iddia ettiğin gibi durumdan rahatsız olmuş olsan, bizlerle oyun içinde konuşarak çözüm de
arayabilirdin, aramadın. Çünkü forum üzerinde konu açarak gölge etmen söylendi, yaptın.

II. Konuyu açtığın tarihe baktığımız da 03 Mar 2010 21:48 görüyoruz. Konu diplere inmeye başlayınca kaygılanan
arkadaş, 11 Mar 2010 00:38 tarihinde akıl süzgecinden geçmemiş ve mesnetsiz salvosuyla karşımıza çıkıyor.

III. Bu yaptığın ucuz karalama çalışmalarına prim verilmeyince, son kadim etkinliğimiz de kasti ölerek kendi gerçek
yüzünü bizlere göstermiş oldun. Haklılığını çamurla sıvadın da diyebiliriz.

IV. Başlangıçta "yaşım 40 çocuk değilim" gibi bir cümle kurman üzerine söylemek istediğimse şu senin adına üzüldüm.
İddia ettiğin gibi bir haksızlığa uğramış olsan dahi bir OLUŞUMU yani BETA 'yı kendine hedef alamazsın.

- Bunun bir oyun olduğunu ve insanların buraya stres atmaya girdiğini unutmadan/yıpratmadan eğlenmemize bakarsak ve yaşımızın gereğine uygun hareket edersek hepimiz keyifli zamanlar geçirebiliriz.

Son olarak ;
Falco yazdı:KIZILYANGIN BU BETANIN KURUCUSU SENSEN ŞU KÜFÜR OLAYINA BİR ÇAĞRE BUL SÜLALE KALMADI DAHA HEPSİNİ SIRADAN GEÇİRDİLER YAZIK VALLA BU ŞEKİLDE OLMAZ LONCANA SAHİP ÇIK BENİ ZORLAMAYIN RESİMLERİ YAYINLARIM BURDAN

Tehdit edilmek diyorsun, kurduğun cümleden hareketle böyle demiş olmalısın. Dersine çalışmış bir arkadaş olduğun da belli "Şikayet Et" özelliğini kullanmak yerine, foto alıyor. Oyunumuzun böylesi Ceza sisteminde oluşabilecek sorunlar karşısında da deliller üzerinden çalışmasına katkıda bulunacak arkadaşlara ihtiyacı da var tabii :)

İyi eğlenceler, zırvalardan vakit kalırsa..

Not ; Sık sık duyduğumuz her nedense bu konuya fazla uğramamış olması da ayrı bir soru işareti olan şikayet mercii "istanbuloyun.com/ikvdestek" diyen bir yönetici arıyorum, bulunursa..
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Falco
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Falco »

selam öncelikle benim hem arz ve lodos çarım var görevi lodos olan çarda şifayım 3 gece bekletildim yardım et seni de guruba alıcaz denildi ve alındımda sonra görev sırası bizim guruba geldiğinde çıkartıldım ve diğer guruba aldırcam denildi alınmadım sence ne yapmalıyım başından neden demediniz betalardan başka kesim olmayacak demediniz bunun bir oyun olduğunu stres atmaya geldiğini yazıyosun 3 gece saat 3 lere kadar böylemi stres atılıyo ayrıca şikayet et butonunu kullanmak sadece susturulmaktır foto aldım ve gereken yere gitti ve gereken kişi kereken cezayı aldı o kişi kendini iiyi bilir o kişiye defalarca özelden yazdım en sonunda olumlu yaklaştı bana be sözünde durmadı o kişi burayı takip ettiğini biliyorum ve okuduğunuda biliyorum kimseyi karalamak gibi bir niyetim yok iki gün önce arz kalede belatar sarınca bana özellikle bana dalınca ve ardından öpücük ve gülmek gibi seyler yazınca defalarca tabii bir gün sonrada aynını ben yapınca öküz kaşınıyomusun gibi laflar artık bayatladı siz yapınca bişey olmuyoda ben yapınca neden tepki alıyorum

NOT:Artık burdan yazmayın özelden yazın yazarsanız bende yazarım uzar gider

saygılar ve iyi oyunlar
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Doqru demişler.

LoNcA BETA oraya 5-6 grup ile gitmişti.Biz Arzlar 3 gruptuk.BETA ile 3 veya 4. kesımden sonra anlaşıldı ve Arzlar 8. kesimden 11. kesime kadar kesılecektı.Sonra tekrar Lodoslar'a gece 3'e kadar kesilicekti ve kesıldıde.Sonrada gelen Arzlar bu durumdan şikayetcılerdi.

LoNcA BETA sonraki gün gene arzlara 3-4 defa kestiler.Bizzat ben mrnikotin'in bölgeden "Dünden kalan Arzlar'ın görevini yapacaqız,görevi olanlar mühürlü kapıya gelsinler." dediğini gördüm.

LoNcA BETA isteseydi ilk gün kendı gruplarına kesıp cıkarlardı, yapamazlarmıydı ? Yaparlardı.BETA orda olanlarında görevi olsun diye bir anlaşma yapıldı ve herkez memnundu.Düşünün 4 grupla zar atılırken 4. olan kacardı, BETA ile yapılan anlaşmada daha 3. kesımdeyken 12. kesicek grup beklıyordu.Bu BETA'nın ne kadar güvenilir olduqunu göstermez mi ?

Ben bir Arz olarak LoNcA BETA'yı can-ı gönülden kutluyorum bu güveni insanlara yaşattıkları için.

Hala yapılan bir yanlış varsa, bunu yapan sizlersiniz(şikayetçi olanlar).Örneğin; LoNcA BETA en baştan keserken sonuna kadar ordaydık ama Falco adındaki şahısı hiç görmedim.Belki son kesımın sonlarına doqru yardım etmişşindir ve onun için bu kadar büyütmene gerek yoktur.
Falco
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Falco »

selam

Falco arz görmedin Lanetlii lodostu onudamı görmedin senin görevin oldu galiba bu arada artık foruma yazmayın iyi oyunlar
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Zaten senin 2 klanda da çarın olması yanlış bir hareket.Hadi bundan utanmıyosun insanların yardımsever davranışlarını neden kötüye kullanıyosun? Yapman gereken şey eğer onların yaptığı organizasyon hoşuna gitmiyorsa kur grubunu desteğini boş olduğu anı yakala ve kes . Milletin yanında parazit yaparak birşey elde edemezsin emin ol ... Bu konuyu devam ettirerek sadece kendini rezil ediyorsun bunu da bilerek davranmanı öneririm ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce

“Genel Sohbet” sayfasına dön