Karaköy Açık Beta
Re: Karaköy Açık Beta
Sobee'nin yeri bizim orada İTÜ'nün içinde. Büyük ihtimal Nihat Abi ve tayfası BİM'e alışverişe gittiler. Birkaç kez görmüştüm
ALOAZRAİL ALoAzraiL ALooAZRAİL Sebüktegin Aprınçortigin TEVEKKÜL ITEVEKKÜLI Orduluxbüyücü
Eminönü 2008 - ....
Eminönü 2008 - ....
310 olduk helal 
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
aldığım duyumlara göre nerull ofisin internet faturasını yatırmayı unutmuş, internetsiz kalmışlar 
arkadaş tahmin yürütmüş
Bence geliştirici ekip de sabırsızlanıyordur bir açıklama yapmak için. Ben de çok heyecanlıyım fakat sabretmek gerekiyor diye düşünüyorum. Hem henüz gün bitmedi.
Dipnot: Adamlar bir tane konu bırakmış görüşlerimizi paylaşmamız adına, bu yeni konu açma ısrarını bir türlü anlayamıyorum.
Dipnot: Adamlar bir tane konu bırakmış görüşlerimizi paylaşmamız adına, bu yeni konu açma ısrarını bir türlü anlayamıyorum.
Liselilerin okuldan çıkmasını bekliyorlarmış
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlar nerull ve ekibi öğle yemeginde lokantaya geldiler.Nerull 2,5 porsiyon köfte isteyip göz kırptı inceyi kaptım hemen saat 2,5'tan sonra acıklanacak
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.