Büyük şansızlık bende tam aksine yarın izinliyim normal şartlarda gece 12 den sonra girebilecektim test eBayTerapi yazdı: ↑21 Şub 2018 02:34OZHANBEY yazdı: ↑21 Şub 2018 02:32Sen neden katılamıyorsun ?BayTerapi yazdı: ↑21 Şub 2018 02:20Çok mutsuzum, katılamıyacağım.Serinplay yazdı: ↑21 Şub 2018 02:17 Dostum o bosslar sadece görev için kesilecekse o tür şeyler olmayacaktır.Tıpkı kadim hidra gibi.Tabi ki ilk zamanlar çok yoğun olacaktır ama o bosslar değerli bir şey vermiyorsa görevini yapan yoluna bakacaktır.Daha küçük bossların ise belli yerlerde değilde random olarak haritada doğmaları bu tür şeylere engel olur ve oyuna farklı bir hava katar.Yarın zaten her şeyi öğreneceğiz şimdi görmeden yorum yapamayız.Bu arada oraya girmek için zorlu görevlerin yapılması gerektiği için sıradan oyuncular veya yeni başlayanların uğraş vermeden bölgeye girebileceğini sanmıyorum.
O gün evde olamayacağım, bazı işlerim olacak. Ama erişimler sabaha doğru açılsa girip bakınabilirim.
Karaköy Ayrıntı
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Re: Karaköy Ayrıntı
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Yıllarca,bu oyunu gbler bitirdi açık bölge gelsin dediniz şimdi de böyle diyorsunuz 
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Sadece şef yaratıkların belirli olduğu bir Grup Bölgesi olsa fena olmazdı. Mesela Hakir 1, Hakir 2 gibi...