Yeni OYuncu
-
- Salgın Koruyucusu
Yeni OYuncu
Evet arkdaslar yeni basladım güc bela 49 oldum şimdi ne yapmalıyım biton yerden bahsediliyor item yapmaya nerden baslamalıyım kısaca bahsedermsnz ? Teşekkürler
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Yeni OYuncu
Bir soru soracagim cevabini aldiktan sonra her turlu yardimi saglarim sana.
Neden bir cok yeni teknoloji oyun varken bu oyunu sectin ?

- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Büyücü açtıysan önünde uzuuuuun bir yol var. Diğer sınıflarla 0 dan gelişmen daha kolay. Bol şanslarTFWYabguMS yazdı: ↑20 Şub 2018 18:57 Evet arkdaslar yeni basladım güc bela 49 oldum şimdi ne yapmalıyım biton yerden bahsediliyor item yapmaya nerden baslamalıyım kısaca bahsedermsnz ? Teşekkürler
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Şimdilik sadece bekle hocam. Karaköy'ü gör bir. Ona göre yol haritası çizersin kendine herkes gibi. Şuan herkes elindekileri satmak veya tutmak, bir şeyler üretip üretmemek için bekliyor.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Herkeste aynı hava ya.. yapmayın arkadaşlar, keyif almak için oynayın oyunu, gezin haritada maden toplayın görev yapın sohbet edin. Yeni başlamışsınız zaten sindire sindire güzel güzel oynayın oyununuzu işte. İtem için oynamayın, eski oyuncular yukarda saydığımı yıllarca yaptığı için hep grup bölgelerinde geziyorlar, siz onlara bakmayın, keyif almaya bakın. Çok nostaljik hoş bir havası var oyunun, hemen grup bölgelerine girerek bu havayı mahvetmeyin. Kendiniz için en iyisi olacaktır.
-
- Salgın Koruyucusu
Çok boş yorum yapmıssın ölmekten başka bişey yapamıyorum bu halimle . Hava felan yok oynanmıyor böle neseasgsdga yazdı: ↑20 Şub 2018 19:30 Herkeste aynı hava ya.. yapmayın arkadaşlar, keyif almak için oynayın oyunu, gezin haritada maden toplayın görev yapın sohbet edin. Yeni başlamışsınız zaten sindire sindire güzel güzel oynayın oyununuzu işte. İtem için oynamayın, eski oyuncular yukarda saydığımı yıllarca yaptığı için hep grup bölgelerinde geziyorlar, siz onlara bakmayın, keyif almaya bakın. Çok nostaljik hoş bir havası var oyunun, hemen grup bölgelerine girerek bu havayı mahvetmeyin. Kendiniz için en iyisi olacaktır.
-
- Salgın Koruyucusu
Piyasadaki çoğu oyunu oynadım ikv ilk çıktığında oynamıştım hep içimde kaldı oyunda ilerlemek bu yüzden ikv oynuyorumParlementxx yazdı: ↑20 Şub 2018 18:59 Bir soru soracagim cevabini aldiktan sonra her turlu yardimi saglarim sana.
-
- Salgın Koruyucusu
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
İlk defa oynadıgını sanıyordum teşekkürler yanıtın için.Şuanlık hiç bir yol haritası çizme sadece 600 elektriğinle para kasmayı dene yer altında.Yeni gelecek bölgede herşey yerine oturdugunda ilk hedefin haydi çok güçlü olayım olmasın.Daha çok dostluk arkadaşlık edin oyunu zevk için oyna , ha diyorsanki ben güçlenmek istiyorum ilk hedefin her zaman asa olsun gözünü en yükseklere dikiceksen 59 level yeni asaları hedefle yok ben ufaktanda giderim diyorsan bir çemberlitaş asası üret.TFWYabguMS yazdı: ↑20 Şub 2018 19:37Piyasadaki çoğu oyunu oynadım ikv ilk çıktığında oynamıştım hep içimde kaldı oyunda ilerlemek bu yüzden ikv oynuyorumParlementxx yazdı: ↑20 Şub 2018 18:59 Bir soru soracagim cevabini aldiktan sonra her turlu yardimi saglarim sana.

Zaten doğru düzgün oynasaydın, hikayeyi takip etseydin bu soruyu bize sormadan ne yapacağını bilirdin. Neyse yorum da beğendiremiyoruz sana. git bi karakter al, tılsım al 500 lira falan göm sonra da bi halt bilmeden dolan ortalıkta. Senin gibiler çok zaten, hiç sırıtmazsın. bysTFWYabguMS yazdı: ↑20 Şub 2018 19:35
Çok boş yorum yapmıssın ölmekten başka bişey yapamıyorum bu halimle . Hava felan yok oynanmıyor böle nese