Şu anda yönetim Raporlumu!!
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Şu anda yönetim Raporlumu!!
Gönderdiğim mesajlar ve şikayet butonlarından cevap gelmiyor . Sebebi ne olabilir. :evil:
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- crazysedat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şu anda yönetim Raporlumu!!
Mynet e-posta adresıne bak gelmişdir eğer yanlıs göndermemişsen.
Crazysedat & Crazydrift & Crazysedattt & Cruelhuso & Sedatxxintikam
Günaydın,
MyNET ve TTNet üzerinden bildirimleri e-posta üzerinden yapılıyor. Sobee SMS üzerinden yapılacak henüz geliştirme aşamasında.. MyNET ve TTNet kullanıcısı olupta geri bildirim alamıyorsan, gecikmeli de olsa dönüş yapılır..
MyNET ve TTNet üzerinden bildirimleri e-posta üzerinden yapılıyor. Sobee SMS üzerinden yapılacak henüz geliştirme aşamasında.. MyNET ve TTNet kullanıcısı olupta geri bildirim alamıyorsan, gecikmeli de olsa dönüş yapılır..
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Eminönü
Merhaba;HardStyle yazdı:Günaydın,
Evet , Güzel Açıklamış Gecikebilir Fakat Mutlaka Şikayet Sonucu Bİldirimi Gelir Sana

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız