FURTUNA KARADENİZ LONCASI
- NVIDIA
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: PRESTİJ
Re: FURTUNA KARADENİZ LONCASI
Hayırlı uğurlu olsunda benim ilgimi dikkatimi bir kural çekti 2-Rize veya Trabzonlu olmak bu kural bence olmaması lazım tüm türkiye tüm dünyada yapılması gerek bır olay sadece 2 ilimiz değil yani
xNVİDİAx
Eminönü

Son yapılan değişiklikle o kuralı değiştirmiştik.2-Tüm karadeniz bölgesını kapsıyor artık.
miLLEtİn havAsıNı aTTıĞ yeRDe biZİm FURTUNAMIZ EsEr gEcEr
bizim loncamızda her iki klanda olur klansız üyede olur furtuna karadeniz loncası savası değil dostluğu ve kardeşi temsil etmektedir. böyle yorumlayın arkadaşlar.Bymamisho yazdı:loncanın 1. kuralı Lodos olmak demişsiniz ama ordagörügüm 6 7 kişi arz ark bu nasıl 1 lonca anlamadımqi Loncalar la Klansız olur yada Tek klan olur
grubumuzun web sitesi www.furtunakaradeniz."Yasaklı Bağlantı" üyelerimizin bilgisine sunarım. Suan deneme sürecindedir isteginize göre bölümler acılacak ve kişiselleştirilecektir.
- serserin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
serserin yazdı:atmaca loncana katılamıcam hakkında daha oncede konustuk ve adımı kaldırmamı ıstedım senden ama hala bır calısma yapmamıssın senden tekrar rıcam buna ıvedı bır sekılde duzenleme yapmadır
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
Bugun itibariyle mevcut listemiz aşağıdadır.
1-atmacaaa-Atmacaa-Hayatkeşifçisi-Rizesporr
2-Savaşçıxali-Büyücüxali-Rizesporxalibey-LİKUDÜS
3-İmmortalangel-İmmortalxşifa
4-hemşirexx-hemşiree
5-Rizespor
6-Statikx-Xzayskx
7-PREKAZİİ
8-Lazuşağı-Crazyjack
9-Oregeon
10-Yaratikxlr
11-Osikosxp
1-atmacaaa-Atmacaa-Hayatkeşifçisi-Rizesporr
2-Savaşçıxali-Büyücüxali-Rizesporxalibey-LİKUDÜS
3-İmmortalangel-İmmortalxşifa
4-hemşirexx-hemşiree
5-Rizespor
6-Statikx-Xzayskx
7-PREKAZİİ
8-Lazuşağı-Crazyjack
9-Oregeon
10-Yaratikxlr
11-Osikosxp
miLLEtİn havAsıNı aTTıĞ yeRDe biZİm FURTUNAMIZ EsEr gEcEr
handan düzenleme yapmadım ondan kaldın orda kusura bakma bizi sattığın içinde teşekkürler yani
düzenleme, yönetim, faliyet takvimi gibi meseleleri görüsmemiz için toplantı düzenlenecektir toplantı tarihini buradan ve furtunakaradeniz."Yasaklı Bağlantı" adresinden takip edebilirsiniz arkadaşlar
web sitemiz güncellenmiştir ziyaretlerinizi bekliyorum. görüs belirtirseniz mutlu olurum.
wwww.furtunakaradeniz."Yasaklı Bağlantı"
wwww.furtunakaradeniz."Yasaklı Bağlantı"
web sitemiz güncellenmiştir ziyaretlerinizi bekliyorum. görüs belirtirseniz mutlu olurum.
http://furtunakaradeniz."Yasaklı Bağlantı"
http://furtunakaradeniz."Yasaklı Bağlantı"