Kardeş öncelikle tavrını hiç begenmedim gelmiş üstümü filan dizin diye bizde elimizden geldiğince birşeyler yaptık Kıyamet asamızı filan bastık rahat ol yani sadece tılsımım yok ve bu konuda oyuncu arkadaşlarımdan yardım istedim iyi gecelerOZHANBEY yazdı: ↑18 Şub 2018 19:43Çemberlitaş geldiğinde herkesin nasıl zorluklar içerisinde bölgeye girdiğini hatırlatayım. Mesela ejder asalarla 3 saat süren yol savaşçısı kesimi. Hepsini geçelim herkes aylarca uğraşıp tılsım bastı kıyamet asa üretti falan sırf çemberli taş gruplarına girebilmek için. Şimdi bu arkadaş gelmiş benim üstümü dizmeye yardım edin diyor varsa boş vakti olan etsin eyvallah. Ama zamanı olmayanlar yardım edemiyor diye yazıklar olsun demek yakışı kalmaz.
Ç.t ye alabilecek yardım sever
- Agafbey850
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Ç.t ye alabilecek yardım sever
- Agafbey850
- Cin Avcısı

Ben seni savaşçı olarak hatırladığım için dedim.Eğer nucleus zırhın yüzük kolyen yoksa migrattan düşür alırım seni.Agafbey850 yazdı: ↑18 Şub 2018 19:49Büyücüyüm maalesef ama teşekkür ederim düşünceniz için kıyamet asa bastım tılsımım mevcut deyil
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Bu mesajı ben senin yazına cevap olarak yazmadım. Yazıklar olsun diyen arkadaşa yazdım. Senin yaptığın hareket gayet güzel oyuna gireceğin vakitlerde sana eşlik edecek yardım edecek bir grup arıyorsun bu iyi birşey. Ama bütün tavrım 'Yazıklar Olsun' diyen kişiye sana bir lafım yok.Agafbey850 yazdı: ↑18 Şub 2018 19:46Kardeş öncelikle tavrını hiç begenmedim gelmiş üstümü filan dizin diye bizde elimizden geldiğince birşeyler yaptık Kıyamet asamızı filan bastık rahat ol yani sadece tılsımım yok ve bu konuda oyuncu arkadaşlarımdan yardım istedim iyi gecelerOZHANBEY yazdı: ↑18 Şub 2018 19:43Çemberlitaş geldiğinde herkesin nasıl zorluklar içerisinde bölgeye girdiğini hatırlatayım. Mesela ejder asalarla 3 saat süren yol savaşçısı kesimi. Hepsini geçelim herkes aylarca uğraşıp tılsım bastı kıyamet asa üretti falan sırf çemberli taş gruplarına girebilmek için. Şimdi bu arkadaş gelmiş benim üstümü dizmeye yardım edin diyor varsa boş vakti olan etsin eyvallah. Ama zamanı olmayanlar yardım edemiyor diye yazıklar olsun demek yakışı kalmaz.![]()
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
arkadaşın olsa yardım edersin ama biz olsak etmezssiniz yardımda değil gruba almıyorlar problem ordaOZHANBEY yazdı: ↑18 Şub 2018 19:43Çemberlitaş geldiğinde herkesin nasıl zorluklar içerisinde bölgeye girdiğini hatırlatayım. Mesela ejder asalarla 3 saat süren yol savaşçısı kesimi. Hepsini geçelim herkes aylarca uğraşıp tılsım bastı kıyamet asa üretti falan sırf çemberli taş gruplarına girebilmek için. Şimdi bu arkadaş gelmiş benim üstümü dizmeye yardım edin diyor varsa boş vakti olan etsin eyvallah. Ama zamanı olmayanlar yardım edemiyor diye yazıklar olsun demek yakışı kalmaz.
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Bu bir görev değilki ? Üstümü dizmeye yardım edecek varmı diyor.İlk yazımda belirttiğim gibi oyunda çok geniş bir zamana sahip olan ve yardım etmek isteyen etsim eyvallah. Bunun için yardıma ihtiyacı yok. Bölgeye yazar gaffar a gelecek büyücü tank vb. Düz gaffar grubu kurarak üstünü dizer. Bu şekilde kurduğu gruplarda arkadaşlar edinir ve aynı zaman dilimlerinde online olup grup bölgesine girerler üstlerini dizerler.Yazıklar olsun demene gerek yok yani.iktop12 yazdı: ↑18 Şub 2018 21:11arkadaşın olsa yardım edersin ama biz olsak etmezssiniz yardımda değil gruba almıyorlar problem ordaOZHANBEY yazdı: ↑18 Şub 2018 19:43Çemberlitaş geldiğinde herkesin nasıl zorluklar içerisinde bölgeye girdiğini hatırlatayım. Mesela ejder asalarla 3 saat süren yol savaşçısı kesimi. Hepsini geçelim herkes aylarca uğraşıp tılsım bastı kıyamet asa üretti falan sırf çemberli taş gruplarına girebilmek için. Şimdi bu arkadaş gelmiş benim üstümü dizmeye yardım edin diyor varsa boş vakti olan etsin eyvallah. Ama zamanı olmayanlar yardım edemiyor diye yazıklar olsun demek yakışı kalmaz.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- Agafbey850
- Cin Avcısı

Nuc kolye ve kıyamet asam mevcut şuan zırh filan da düşürmek isterimde adam akıllı junon atan yok bu ara m23 kesiyorlarsaglam yazdı: ↑18 Şub 2018 20:41Ben seni savaşçı olarak hatırladığım için dedim.Eğer nucleus zırhın yüzük kolyen yoksa migrattan düşür alırım seni.Agafbey850 yazdı: ↑18 Şub 2018 19:49Büyücüyüm maalesef ama teşekkür ederim düşünceniz için kıyamet asa bastım tılsımım mevcut deyil
Giren olur illa ki.günde 5 saat oynuyomuşsun junon atan bulursun illa kiAgafbey850 yazdı: ↑18 Şub 2018 21:46Nuc kolye ve kıyamet asam mevcut şuan zırh filan da düşürmek isterimde adam akıllı junon atan yok bu ara m23 kesiyorlarsaglam yazdı: ↑18 Şub 2018 20:41Ben seni savaşçı olarak hatırladığım için dedim.Eğer nucleus zırhın yüzük kolyen yoksa migrattan düşür alırım seni.Agafbey850 yazdı: ↑18 Şub 2018 19:49Büyücüyüm maalesef ama teşekkür ederim düşünceniz için kıyamet asa bastım tılsımım mevcut deyil
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN