klan değiştirmede tarafsız olunuyor mu ki? sadece arz ve lodos arasında geçiş yapılıyor diye biliyordum. eğer bu dediğin mümkünse o zaman olabilir tabi. 995 akçe değerinde bir ürün. ama bu seferde klansız adam bulmak sıkıntı oluyor. dediğim bu aslında.RamazanBey yazdı: ↑18 Şub 2018 09:55Caffeine yazdı: ↑18 Şub 2018 09:53klansız kaç kişi varda görev yapılacak? sayısı az olan klan mensubu şahıslar bile klanlarından çıkmıyorlar kesilmek pahasına. klansız takılmak elbet mümkün ama büyük sıkıntı olacaktır. eninde sonunda kişi bir klan taraftarı olacaktır yani. adam mareşal yapmış şimdi klandan çıkıpta neden zarara uğrasın. tmm bende bu konularda "klandan çık rahat takıl." diyordum ama mantıklı düşünüldüğünde emek ve para harcanan bir şeyden 3-5 insan dışı varlık yüzünden neden vazgeçilsin? uzun lafı kısası biz halen daha insan olmayı beceremedik, beceremeyecez de bu gidişle.RamazanBey yazdı: ↑18 Şub 2018 09:33Caffeine yazdı: ↑18 Şub 2018 09:28 geliştirici ekibin oyuncuları falan düşündüğü yok. tek dertleri "güncelleme getirelim de sussunlar, bir 5-6 sene daha kafamız rahat etsin." mantığıdır. ekstradan gelir elde etmenin kime ne zararı dokunmuştur bu güne kadar? görev yapmışsın yapamamışsın yeni bölgede madeni çekmişsin çekememişsin yok ruh taşının orada pusuya yatmış bekleyenelere defalarca kesilmişsin falan bunlar oyuncuları bağlayan sorunlar olduklarından geliştirici ekipten cevaben "sağlam gruplarla takılın o zaman sizde" gibi cümleler duyduğumuzda tepki vermeden "öyle olsun bakalım" demeyi öğrenmemiz gerekir artık. artık fikirler boğula boğula havuzdan bir bir ceset olarak çıkartılıyor. haklı olarak isyan edilse de bazı yönetim yandaşı kişilerin sırtını 20-30 kişiye (kendi tayfası) dayamış olmanın verdiği rahatlıkla ona buna ahkam kesmeye devam ediyorlar maalesef ki. savaşta askerler savaşıp zaferi getirir. ama zafer askerlere değil daima hükümdarlara yazılır!
Güzel kardeşim öncelikle klanlı gezeceksin diye bir kaide yok.Benim de 3 çarım öyle insanlar yüzünden klansız ve loncalılar. İstediğim gibi para kasıyorum görev yapıyorum. İlla dersenki klanlı olsun nasıl sen kesiyorsan kp için milleti , onlarda kesecekler elbet
klan değiştirme al tarafsız ol , görevlerini yap tekrar klanına katıl bunlar mümkün
yanlış hatırlamıyorsam 1000 akçe civarı olması lazım
Düşüncesizlik V Karaköy
Re: Düşüncesizlik V Karaköy
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Şahsen Eminönünde oynuyorum ben sıkıntı olmuyor grup bulup görev yapmam.Hol görevlerinin en fazla 1 saatlik işi var fazla değil
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Aynen ya kassaydın ben 5 senede emeğimle ne tılsımlar kastım , biz salağız galiba her şeyi yönetimden dilenmediğimiz için
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
adamın derdi tılsım felan değil görev

Boş durmak yerine tılsımını kassaydı , şuan görevini yapıyordu buradan isyan edince birşey olmuyorRamazanBey yazdı: ↑18 Şub 2018 10:12adamın derdi tılsım felan değil görev![]()
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
LadyGAGA yazdı: ↑18 Şub 2018 10:14Boş durmak yerine tılsımını kassaydı , şuan görevini yapıyordu buradan isyan edince birşey olmuyorRamazanBey yazdı: ↑18 Şub 2018 10:12adamın derdi tılsım felan değil görev![]()
Kasması değil o zaman herkes gidiyordu. Görevleri alıp yapsaymış zor değil ki
veya her gün illa saate giden vardır Zor bi görev değil ki bir y2 bb3 lü büyünün peşine takılsa bile yapar

Biz de bunu anlatmak istiyoruz fakat post sahibinin ki gibi zihniyetler mevcutRamazanBey yazdı: ↑18 Şub 2018 10:16LadyGAGA yazdı: ↑18 Şub 2018 10:14Boş durmak yerine tılsımını kassaydı , şuan görevini yapıyordu buradan isyan edince birşey olmuyorRamazanBey yazdı: ↑18 Şub 2018 10:12adamın derdi tılsım felan değil görev![]()
veya her gün illa saate giden vardır Zor bi görev değil ki bir y2 bb3 lü büyünün peşine takılsa bile yapar
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
6 Kişilik grubu bırak 6 kişinin bile bulunmadıgı sunucular varken bkz: Anka
görev zincirini migrat'ın içinden geçirip çemberlitaş'a baglamak oradanda hol görevlerine baglamak akla zarar bir uygulama
oyuncuya alenen 6 karakterle birden oynamayı ögren demek gibi bişey bu
Grup bölgelerini bilmem ama herkeze açık bölge görevleri kimseye bagımlı olmadan tek başına yapılabilen görevler olmalı
şimdi banada grup mrup zırvalamayın 59 leveli bekleyene kadar geçen sürede kasıp anahtar dahil huzursuzlugum görevine kadar yaptıgım karakterlerin sayısı 51 olmuş istersem karaköye 51ini birden sokarımda yeni başlayan eleman ne yapsın elindeki tek karakterle ne yapsın kime yalvarsın yeni oyuncuların önünü böle saçma uygulamalarla kestikten sonra hevesi kırılan oyuncu daha ilk dönemeçte oyunu bırakır gider metin oynar knight oynar lol takılır bizde burda boş boş grup bölgesine girebilmek için adam ararız
Biraz aklınızı başınıza alın
görev zincirini migrat'ın içinden geçirip çemberlitaş'a baglamak oradanda hol görevlerine baglamak akla zarar bir uygulama
oyuncuya alenen 6 karakterle birden oynamayı ögren demek gibi bişey bu
Grup bölgelerini bilmem ama herkeze açık bölge görevleri kimseye bagımlı olmadan tek başına yapılabilen görevler olmalı
şimdi banada grup mrup zırvalamayın 59 leveli bekleyene kadar geçen sürede kasıp anahtar dahil huzursuzlugum görevine kadar yaptıgım karakterlerin sayısı 51 olmuş istersem karaköye 51ini birden sokarımda yeni başlayan eleman ne yapsın elindeki tek karakterle ne yapsın kime yalvarsın yeni oyuncuların önünü böle saçma uygulamalarla kestikten sonra hevesi kırılan oyuncu daha ilk dönemeçte oyunu bırakır gider metin oynar knight oynar lol takılır bizde burda boş boş grup bölgesine girebilmek için adam ararız

leones non capit muscas
5 yıldır muhabbeti sürüp gidiyor. peki ya yeni başlayanlar? sadece kemik kitle olaya dahil ediliyor. yeni başlayanlar insan yerine bile konmuyor tabi. çara göre muamele yapılan bir oyundan söz ediyoruz. zannetmiyorum tanıdık olmadan yardım eden olsun.RamazanBey yazdı: ↑18 Şub 2018 10:16LadyGAGA yazdı: ↑18 Şub 2018 10:14Boş durmak yerine tılsımını kassaydı , şuan görevini yapıyordu buradan isyan edince birşey olmuyorRamazanBey yazdı: ↑18 Şub 2018 10:12adamın derdi tılsım felan değil görev![]()
hocam ben anlatınca tartışma çıkarıyorlar.CIZIK yazdı: ↑18 Şub 2018 10:28 6 Kişilik grubu bırak 6 kişinin bile bulunmadıgı sunucular varken bkz: Anka
oyuncuya alenen 6 karakterle birden oynamayı ögren demek gibi bişey bu![]()