Düşüncesizlik V Karaköy

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Niko34
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: A L P

Re: Düşüncesizlik V Karaköy

Mesaj gönderen Niko34 »

Ben oyunda 4 sene ara verdim. Tılsımdaydım. Baktım sunucuda kımse kalmamış. Şimdi 4 aydır Eminönü sunucsundayım devam ediyorum. Sende kalabalık sunucuları tercih etseydin. Tek başına oynıyacaksan single oyunlar dolu.
Resim

DeathSoul
DeathSoulII
DeathSoull
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

onun için yazma bunun için yazma şunun için yazma yazma yazma ne için yazılacak bu foruma ?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Sparineus yazdı: 18 Şub 2018 03:40 Anlamak istemiyorsunuz ya da öyle bir kapasiteye sahip değilsiniz. O zaman neden bu konudasınız? Karalamadan gitseniz? Sunucuda adam yok diyorum, kimse yok! Eminönünde, Beyazköşkte oynayıp o büyük burnunuzla ''Yopsoydon, 5 yol oldo kordoşom'' demenizle olmuyor. ben 2012 de bıraktım, 2017 de döndüm diyelim, diğer çoğu arkadaşım gibi.. Nasıl yapmamı bekliyorsunuz?
Kardeşim şaka mısın? Yarın bir gün karaköy'de de illa ki tek başına yapamayacağın kilit bir görev olacak. O zaman ne diyeceksin?
Ya sunucuyu değiştir ya da sunucuya oyuncu gelmesini bekle ne diyelim yani.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sparineus yazdı: 18 Şub 2018 03:40 Anlamak istemiyorsunuz ya da öyle bir kapasiteye sahip değilsiniz. O zaman neden bu konudasınız? Karalamadan gitseniz? Sunucuda adam yok diyorum, kimse yok! Eminönünde, Beyazköşkte oynayıp o büyük burnunuzla ''Yopsoydon, 5 yol oldo kordoşom'' demenizle olmuyor. ben 2012 de bıraktım, 2017 de döndüm diyelim, diğer çoğu arkadaşım gibi.. Nasıl yapmamı bekliyorsunuz?
Paket gelince o sunucular da dolacak elbet. İlk gün herkes görev tamamlayacak sen de gider yaparsın. İKV senaryoya bağlı bir oyun tabi ki ona göre ilerleyecek. Belli görevleri yapmadan diğerini yapamamanin tek sebebi senaryo. Bu komik falan değil senin sitemin daha komik bence.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Bakın... Hala aynı ifadeleri kullanıyorsunuz. 2012 Şubatta oyunu bıraktım, 2015 de döndüm, büyücümü aktardım. Savaşçı ve diğer bir sürü dizili karakterim Meranda kaldı ve ben Eminönünde oynamak istemiyorum. Meran da ise görevleri yapacak kimse yok. Bugün 15 akrep 15 örümcek keserken ki 1 saatimi aldı, ne klan, ne bölge, 1 yazı bile geçmedi. Kimse yok!
Kulaklarınız kapalı, bencilce oynayın bu oyunu, sıktınız yazıyor bir de.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

movie yazdı: 18 Şub 2018 03:46
Kardeşim şaka mısın? Yarın bir gün karaköy'de de illa ki tek başına yapamayacağın kilit bir görev olacak. O zaman ne diyeceksin?
Ya sunucuyu değiştir ya da sunucuya oyuncu gelmesini bekle ne diyelim yani.
Bu Super-Genious çözüm fikrini sakla, çok değerlenir ileri de.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

Sparineus yazdı: 18 Şub 2018 03:48 Bakın... Hala aynı ifadeleri kullanıyorsunuz. 2012 Şubatta oyunu bıraktım, 2015 de döndüm, büyücümü aktardım. Savaşçı ve diğer bir sürü dizili karakterim Meranda kaldı ve ben Eminönünde oynamak istemiyorum. Meran da ise görevleri yapacak kimse yok. Bugün 15 akrep 15 örümcek keserken ki 1 saatimi aldı, ne klan, ne bölge, 1 yazı bile geçmedi. Kimse yok!
Kulaklarınız kapalı, bencilce oynayın bu oyunu, sıktınız yazıyor bir de.
bence sonuna kadar haklısın kardeşim. millet yapmış bir şekilde görevi başka kimseyi sallamıyor. beyazköşkte oynuyorum. holün çıkışından beri 5 yılın 3 ünde oyundaydım ve saate sadece bir defa şifacımla gidebildim. onunda görevini almışmıydım o görev oldumu bilmiyorum. birilerinin peşine onlarca kez takıldım. bir şekilde ölüyorsun. baştan tekrar git. saate git demek kolay tabii. millet süreli takılıyor. çoğuda oraya park etmiş karakterini. birde oyundan düşmeden gidebilirsen tamam görevi yaparsın. boş sunucularda bu iş daha da zor belkide imkansız.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Söylediğin ve bulunduğun istek anlamsız ama isyan etmekte haklısın. Oyunun belirli bir hikaye örgüsü var ve görevler de birbiriyle bağlantılı. Bazı oyuncular görev yapamayacak diye kalkıp da düzgün ilerleyen görev sistemini bozamazlar adamlar.

Ama dediğim gibi isyan etmekte haklısın çünkü sunucular bomboş. Bu da oyunun bir sorunu maalesef. Yapılabilecek en mantıklı hamle bir türlü yardım edebilecek birini bulmak, bilgisayar iyiyse çık-gir ile görevi yapmak ya da sunucu değiştirip kalabalık bir yerde oynamak. Aslında sunucu değiştirmeye hiç gerek yok çünkü Karaköy ile tüm sunucuların dolacağını düşünüyorum. O zamana kadar beklerseniz bence görevi yaparsınız. Hatta Meran'da oynuyorsanız dediğiniz gibi, bende orada oynuyorum yardımcı olurum.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
ASALAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: HİTAP

Mesaj gönderen ASALAK »

Sparineus yazdı: 18 Şub 2018 03:14 Merhaba.
Bugün Nerull'un açıklamalarıyla Karaköy'e dair birkaç soru işareti daha giderildi. Verilen tahmini tarih de ''Test'' kelimesi geçtiğine göre, üç hafta daha bekleyeceğimizi düşünüyorum tam sürüm için. Ayrıyeten Karaköy için görev açıklandı. Anahtarlar görevi yapılmalı!
Nedir bu ''Anahtarlar'' görevi?..
Büyük Hol güncellemesi ile eklenen bir görev. Bu görevi yapmak için kısaca Irklarda dolaşmanız, Eskimiş Telefon ya da Yaralı Meran vs. konuşmanız, en sonunda da saate gitmeniz gerekmektedir. Peki, ırklarda bir büyücü bile Büyü Bozma (III) olmadan dolaşamazken nasıl da bu görevi zorunlu koşarlar? Eğer etkileşim için bu görev gerekliyse gerçekten bu çok düşüncesiz bir karardır.
Tamamdır, Eminönü sunucusundasınız, birkaç tılsımlı kişi sizi saate götürdü, görevinizi yaptırdı, kalabalık sunucu, her gün onlarca kez gidiliyor saate. Peki, Meran, Tılsım, Anka?
Çiftesinden Kılıcına, tüm itemlere sahip olan bir savaşçı karakter bile tek başına gidemez. Değil ırk, başta ki slotları kesemez. Irklarda nasıl dolaşacak da o görevi alacak? Saate gidecek? Ne sanıyorsunuz, bu oyun her sunucuda oynanıyor ve kalabalık gruplar mı var? Eminönü, Beyazköşk.. Başka?
Henüz Karaköy Kapalı Beta aşamasındayken bu sorun giderilmelidir. Naylon'un önüne geçeceksiniz, eyvallah ama bu şekilde olmaz. Oynayacak adamın bile önüne geçmiş oluyorsunuz.
İyi forumlar.

Söylediklerin de haklılık payın var.Sen boşver yapsaydın etseydin diyen andavalları.Burda asıl mesele senin görevi yapıp yapmamış olman değil bahsettiğin konu büyücü harici,savaşçı ve şifacının yapamaması zorlanması.Gönül isterdi ki kolay bir şekil de yapılsın ama mecbur yapıcaz karaköy için çare yok.
Kullanıcı avatarı
Ramires
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Ramires »

turkoxHAMSTER yazdı: 18 Şub 2018 03:46
Paket gelince o sunucular da dolacak elbet. İlk gün herkes görev tamamlayacak sen de gider yaparsın. İKV senaryoya bağlı bir oyun tabi ki ona göre ilerleyecek. Belli görevleri yapmadan diğerini yapamamanin tek sebebi senaryo. Bu komik falan değil senin sitemin daha komik bence.

Arkadaş bence gayet güzel bir şekilde cevaplandırmış, uzatıyorsun...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön