Peki
Oyuncular yanılgı içinde
Re: Oyuncular yanılgı içinde
Fazla olması çözüm değil. Burada amaç tüm büyücülerin tek bir yeteneğe yönelmemesi.
Everything is about math just math
Tüm yetenek sistemleri ayrı bir işlev görecek. Yani bu demek oluyor ki çöp tılsım diye birşey olmayacak.
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Tılsımları çöp diye nitelendirmek zaten büyük saçmalık. Hepsinin yeri ayrı az kullanılması onu çöp yapmaz
İyi forumlar
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Savaşçılar tek atıyor da onlara neden birşey demiyonuz of 2 3 tılsımı ile bir Savaşçı büyücüye çok rahat tek atabiliyor ve tılsım bug ı da kalktı büyücüler bb 3 süz oynuyamiyorParlementxx yazdı: ↑17 Şub 2018 13:52 Şuan fizik çok guclu durumda toplu sekilde mantiksiz hasarlar vurdugu icin.Tilsim kombinasyonu diye bir şeyde kalmadi buyucude.m1 met 2 3 kons 1 3 met 3 tamam kralsın.
9 yildir oynuyorum oyuncular hol geldikten 1 yil sonra m1 met 2 3 kombinesinin sacma hasarini ogrendi ve bu gune kadar degisiklik olmadigi icin baska bir rakibi yok.Umarim Met 2 3 nerflenir.
biz grup bölgesi yaratıklar diyoruz sen pvp. orası ayrı mesele. oda ayrı bir haksızlık. ama tepki göstereceğin konu yanlış.Mervang yazdı: ↑17 Şub 2018 16:20Savaşçılar tek atıyor da onlara neden birşey demiyonuz of 2 3 tılsımı ile bir Savaşçı büyücüye çok rahat tek atabiliyor ve tılsım bug ı da kalktı büyücüler bb 3 süz oynuyamiyorParlementxx yazdı: ↑17 Şub 2018 13:52 Şuan fizik çok guclu durumda toplu sekilde mantiksiz hasarlar vurdugu icin.Tilsim kombinasyonu diye bir şeyde kalmadi buyucude.m1 met 2 3 kons 1 3 met 3 tamam kralsın.
9 yildir oynuyorum oyuncular hol geldikten 1 yil sonra m1 met 2 3 kombinesinin sacma hasarini ogrendi ve bu gune kadar degisiklik olmadigi icin baska bir rakibi yok.Umarim Met 2 3 nerflenir.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Müdür naptın sen ne nörfüü ne şeyiParlementxx yazdı: ↑17 Şub 2018 13:52 Şuan fizik çok guclu durumda toplu sekilde mantiksiz hasarlar vurdugu icin.Tilsim kombinasyonu diye bir şeyde kalmadi buyucude.m1 met 2 3 kons 1 3 met 3 tamam kralsın.
Fiziğime dokunma !!!
Herkes kendince bir taktik geliştirip ayrı stratejiler uygulayabilir. Birine göre gereksiz tılsım birine göre güçlü olabilir. Bu konuya takılanları anlamıyorum.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Fizik daima en iyi skill olarak kalmamalı dostum buz ve çember değersizleştiSPIEGLEIN yazdı: ↑17 Şub 2018 16:38Müdür naptın sen ne nörfüü ne şeyiParlementxx yazdı: ↑17 Şub 2018 13:52 Şuan fizik çok guclu durumda toplu sekilde mantiksiz hasarlar vurdugu icin.Tilsim kombinasyonu diye bir şeyde kalmadi buyucude.m1 met 2 3 kons 1 3 met 3 tamam kralsın.
9 yildir oynuyorum oyuncular hol geldikten 1 yil sonra m1 met 2 3 kombinesinin sacma hasarini ogrendi ve bu gune kadar degisiklik olmadigi icin baska bir rakibi yok.Umarim Met 2 3 nerflenir.![]()
![]()
Fiziğime dokunma !!!

- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Buz ve çemberin değersizleştiğini düşünmüyorum. Senin dilinle anlatayımParlementxx yazdı: ↑17 Şub 2018 19:47Fizik daima en iyi skill olarak kalmamalı dostum buz ve çember değersizleştiSPIEGLEIN yazdı: ↑17 Şub 2018 16:38Müdür naptın sen ne nörfüü ne şeyiParlementxx yazdı: ↑17 Şub 2018 13:52 Şuan fizik çok guclu durumda toplu sekilde mantiksiz hasarlar vurdugu icin.Tilsim kombinasyonu diye bir şeyde kalmadi buyucude.m1 met 2 3 kons 1 3 met 3 tamam kralsın.
9 yildir oynuyorum oyuncular hol geldikten 1 yil sonra m1 met 2 3 kombinesinin sacma hasarini ogrendi ve bu gune kadar degisiklik olmadigi icin baska bir rakibi yok.Umarim Met 2 3 nerflenir.![]()
![]()
Fiziğime dokunma !!!
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"