BEY in fırtınası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

BEY in fırtınası

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Selamlar İKV Oyuncuları

Bildiginiz gibi her oyunumuzda 2 adet klan var ve bu klanlar Karaköy paketi ile 3 e cikacak ve

3. Klanin basinda Perihan hanimda olabilir Hakir de bu 3. Klan aslinda ilk 2 klanin ortaya cikma sebebi bildigim kadariyla bununla birlikte oyundaki kaos % 50 den % 150 ye cikabilir nasıl ? diyeceksiniz .
Arz ve lodos dusman klan. Gizit klanida 2 siyle dusman savas aninda gizite arz lodos saldirirken gizit 2 sinede saldirabilir arz ve lodostan herhangi bir klan neferi klandan ayrildiginda klansiz oluyor ve butun 2 klanin muhafizlari ve liderleri saldiramiyor saldiramadigindan dolayi savas pasif oluyor

Savasamama gibi bir durum soz konusu olabilir % 25 ihtimalle ama bugunki cinaralti radyosunda sorumu yoneltecegim bakalim neler olucak yeni pakette

Bu arada klan liderlerimizde bizinle savasa katilabilir ve gorev alacagimiz klan gorevleri olacaktir

Ornek Ismetin intikamı

Ayrıca oyunumuzdaki Gaffar Bey in bir sözü vardı..

Kaosa kimse hükmedemez.
Barış istiyorsan savaşa hazir ol. Galata koprusunde yapilan baris anlasmasinda baris yapmak isteyenlere kaos ile bir savas duzenlendi bunuda unutmayiniz.

Hadi hayirli forumlar.

Bu arada
Göster
NOT : Bu mesajdaki gorusler yazilirken mobil telefondan gelisi guzel yazilmistir lutfen olayin konunun temeline odaklanalım
Göster
ÖNEMLİ NOT : Forumdaki Diğer mesajlarima oldugu gibi bu mesajima da cevap vermezsen sevinirim ihya olurum .
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Re: BEY in fırtınası

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Gizit'i farelerin klanı diye biliyorum. Klan görevleri iyi fikir ama yeni klan zor bir ihtimal.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen turkneferi »

TOLGARDA yazdı: 17 Şub 2018 10:10 Gizit'i farelerin klanı diye biliyorum. Klan görevleri iyi fikir ama yeni klan zor bir ihtimal.
Son 1 mesaj kaldı şimdiden hayırlı olsun.
Göster
Kadim Hidra Avcısı
Yeni bir klan güzel olurdu.
Resim
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

Kimse sizinle aynı düşünmek, aynı üslubu kullanmak zorunda değil. Çok sevdiğiniz forum kuralları çerçevesinde yazılan her mesaj burada gösterilme hakkına sahiptir. Tahammülünüz yoksa foruma girmezsiniz ya da okumazsınız ama gelip de burda fikir belirtilen kişilere karşı cephe alıp her başlığa "sen yazma" diyemezsin. Hoş sizin bu yazdıklarınız da birçok kişiye göre saçma, gereksiz vs. Ama biz gelip de; "sevgili belmando; yazdıklarınız bizce çok saçma, lütfen bir süre foruma mesaj göndermeyiniz" demiyoruz.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

turkneferi yazdı: 17 Şub 2018 10:30
TOLGARDA yazdı: 17 Şub 2018 10:10 Gizit'i farelerin klanı diye biliyorum. Klan görevleri iyi fikir ama yeni klan zor bir ihtimal.
Son 1 mesaj kaldı şimdiden hayırlı olsun.
Göster
Kadim Hidra Avcısı
Yeni bir klan güzel olurdu.
Farkında değildim, bu da kutlama mesajı olsun :)

Yine de bu rütbe daha havalı.

Resim

Klanlar konusunda zaten yorum yapmıştım. Üçüncü klan gelirse de hayır demem.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

şu forumda yapılan beyin fırtınası ve öneriler ile gelen fikirlerin 1000 de 1 ini yapmış olsunlar. oyun benim için piyasadaki en kral oyun olur.

senin dediğine gelecek olursak gizit fare klanı diye biliyorum. tabii biz yokken karaköyde neler oldu, orada yaşayan insanlara ne oldu, videodaki fare adam gerçekten hakir mi yoksa onun intikamı için mi orada bunları henüz bilmiyoruz. fikir güzel belki olmalı ama oyuna yeni bir klan ekleneceğini pek sanmıyorum. illa klanlar ile ilgili birşey ekleyeceklerse savaş sancağı eklesinler. ben savaşmak istemiyorum görev yapmak yaratık kesmek istiyorum. isteyen gitsin savaşsın isteyen maden çeksin seviye kassın kurtulalım artık.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kargasa14 »

asgsdga yazdı: 17 Şub 2018 10:37 Kimse sizinle aynı düşünmek, aynı üslubu kullanmak zorunda değil. Çok sevdiğiniz forum kuralları çerçevesinde yazılan her mesaj burada gösterilme hakkına sahiptir. Tahammülünüz yoksa foruma girmezsiniz ya da okumazsınız ama gelip de burda fikir belirtilen kişilere karşı cephe alıp her başlığa "sen yazma" diyemezsin. Hoş sizin bu yazdıklarınız da birçok kişiye göre saçma, gereksiz vs. Ama biz gelip de; "sevgili belmando; yazdıklarınız bizce çok saçma, lütfen bir süre foruma mesaj göndermeyiniz" demiyoruz.
kardeşim aynen bu dediklerini forumda birçok başlığa yazan bir arkadaş mevcut. konu sahibi de o arkadaşa yönelik yazmış zaten. yani konuyu eleştirmek herkesin hakkı ama her başlığa gelip gereksiz yazmak anlamsız. orada kafa karışıklığı arkadaşın ismi unutmuş olmasından kaynaklanıyor galiba :relaxed:
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

Katılıyorum bu görüşe. Ama yeni bir klan hiç fena olmazdı. Bunun için yeni bir hol bölgesi, sancak vs. eklenmeli uğraşacaklarını sanmıyorum :)
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Çeteciler gibi bir orgüt gizit , klandan daha çok.
Resim
Kullanıcı avatarı
Baran78
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen Baran78 »

Resim
Resim