yöneticilerden hediye ?
Re: yöneticilerden hediye ?
Adam tılsımları 1m'den tüccara koysunlar dedi ya la 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
- Boomer
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva İ Milliye
vallhi ben burda bütün oyuncular hakkında isteğimi söyledim bir hediye bu ıkv camisında bunca yıl sabır etmiş oyunculara cok değil yaparlarsa cok ıyı olur bence oyunculara deger verıldıgı belli olunur 
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ismini vermiyorum,web tabanlı bir online oyun etkinlik düzenledi,karşılıklı 2 ırkın muazzam savaşında bir hata oldu ve 1 saatliğine belkide daha kısa süreliğine 40-50 oyuncu mağdur oldu,kalan 150-200kişide bir sorun olmadı fakat buna rağmen yönetim 《oyunda değerli her oyuncunun kolay bulamayacağı 》efektlerden,iksirlerden dağıttı mağdur olan olmayan tüm oyunculara (telafi) ismiyle hemde.Bizim güzel oyunumuz sunuculara erişime kapandığında oyunu geri sarıp yüzlerce oyuncusunu mağdur etmeyi zarara sokmayı alışkanlık haline getirip,bununla alakalı telafi olarak hiçbirşey yapmamışken diger oyunlar neler yapıyor HA BU ARADA bahsettiğim oyunda Yerli -Türkçe bir oyun hani yabancılar yapar sadece bunu diye düşünmeyin diye burayı vurgulamak isterim!Şimdi sen defalarca kez oyuncuları mağdur etmiş bir yönetimden olmayacağına sende inanarak ufacık bir jest istemişsin ve gelen cevaplarda olumsuz ya hani,yönetimin gerçekten oturup düşünmesi ve bu yanlış politiklardan biran önce kurtulmaları şart,bazı şeyleri sorgulamaları gerek ARTIK.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- Boomer
- İri Fare Avcısı

vallhi kardeşim kimsenin boğazına yapışacak değiliz illede hediye verin diye ama birazcık değer görsek cok iyi olur ben burda bütün ıkv camiası adına herkezin bi hediyeyi hakketiğini görüşündeyim inşşalah bakalım illaki birisi kulak asar bu konuya saygılarımla sende güzel bir örnek verdiğin cıın sagol kardeşim eyw karsılastırma yaparlar belkide az cokIIASiLKANII yazdı: ↑17 Şub 2018 01:37Ismini vermiyorum,web tabanlı bir online oyun etkinlik düzenledi,karşılıklı 2 ırkın muazzam savaşında bir hata oldu ve 1 saatliğine belkide daha kısa süreliğine 40-50 oyuncu mağdur oldu,kalan 150-200kişide bir sorun olmadı fakat buna rağmen yönetim 《oyunda değerli her oyuncunun kolay bulamayacağı 》efektlerden,iksirlerden dağıttı mağdur olan olmayan tüm oyunculara (telafi) ismiyle hemde.Bizim güzel oyunumuz sunuculara erişime kapandığında oyunu geri sarıp yüzlerce oyuncusunu mağdur etmeyi zarara sokmayı alışkanlık haline getirip,bununla alakalı telafi olarak hiçbirşey yapmamışken diger oyunlar neler yapıyor HA BU ARADA bahsettiğim oyunda Yerli -Türkçe bir oyun hani yabancılar yapar sadece bunu diye düşünmeyin diye burayı vurgulamak isterim!Şimdi sen defalarca kez oyuncuları mağdur etmiş bir yönetimden olmayacağına sende inanarak ufacık bir jest istemişsin ve gelen cevaplarda olumsuz ya hani,yönetimin gerçekten oturup düşünmesi ve bu yanlış politiklardan biran önce kurtulmaları şart,bazı şeyleri sorgulamaları gerek ARTIK.
- Boomer
- İri Fare Avcısı

merak etme kardeşim şimdi ben bu konuyu actım ve yayılmaması icin ya silerler yada başlığımı kitlerler sıkıntı değil ama birşeyler yapsalar artık cok ıyıu olucak
Daha napsınlar. Siz ve sizin bitmeyen bu istekleriniz
Ben kendi kendimle aklım karışık..
- Boomer
- İri Fare Avcısı

ezel yazdı: ↑17 Şub 2018 01:51Daha napsınlar. Siz ve sizin bitmeyen bu istekleriniz
[/qb
ben konuyu uzatmak istemiyorum başlık kitlenır yoksa tartışmaya girer bu konu anlıyan anladı mesajı alan aldı eyw
Boomer yazdı: ↑17 Şub 2018 01:53Tm.ezel yazdı: ↑17 Şub 2018 01:51Daha napsınlar. Siz ve sizin bitmeyen bu istekleriniz
[/qb
ben konuyu uzatmak istemiyorum başlık kitlenır yoksa tartışmaya girer bu konu anlıyan anladı mesajı alan aldı eyw
Ben kendi kendimle aklım karışık..