yöneticilerden hediye ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: yöneticilerden hediye ?

Mesaj gönderen Serinplay »

Adam tılsımları 1m'den tüccara koysunlar dedi ya la :(
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyun betadan çıktığında herkese bir aylık plus verilmişti.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Boomer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kuva İ Milliye

Mesaj gönderen Boomer »

vallhi ben burda bütün oyuncular hakkında isteğimi söyledim bir hediye bu ıkv camisında bunca yıl sabır etmiş oyunculara cok değil yaparlarsa cok ıyı olur bence oyunculara deger verıldıgı belli olunur :unamused:
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Boomer yazdı: 17 Şub 2018 00:41 vallhi ben burda bütün oyuncular hakkında isteğimi söyledim bir hediye bu ıkv camisında bunca yıl sabır etmiş oyunculara cok değil yaparlarsa cok ıyı olur bence oyunculara deger verıldıgı belli olunur :unamused:
Ismini vermiyorum,web tabanlı bir online oyun etkinlik düzenledi,karşılıklı 2 ırkın muazzam savaşında bir hata oldu ve 1 saatliğine belkide daha kısa süreliğine 40-50 oyuncu mağdur oldu,kalan 150-200kişide bir sorun olmadı fakat buna rağmen yönetim 《oyunda değerli her oyuncunun kolay bulamayacağı 》efektlerden,iksirlerden dağıttı mağdur olan olmayan tüm oyunculara (telafi) ismiyle hemde.Bizim güzel oyunumuz sunuculara erişime kapandığında oyunu geri sarıp yüzlerce oyuncusunu mağdur etmeyi zarara sokmayı alışkanlık haline getirip,bununla alakalı telafi olarak hiçbirşey yapmamışken diger oyunlar neler yapıyor HA BU ARADA bahsettiğim oyunda Yerli -Türkçe bir oyun hani yabancılar yapar sadece bunu diye düşünmeyin diye burayı vurgulamak isterim!Şimdi sen defalarca kez oyuncuları mağdur etmiş bir yönetimden olmayacağına sende inanarak ufacık bir jest istemişsin ve gelen cevaplarda olumsuz ya hani,yönetimin gerçekten oturup düşünmesi ve bu yanlış politiklardan biran önce kurtulmaları şart,bazı şeyleri sorgulamaları gerek ARTIK.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Boomer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Boomer »

IIASiLKANII yazdı: 17 Şub 2018 01:37
Boomer yazdı: 17 Şub 2018 00:41 vallhi ben burda bütün oyuncular hakkında isteğimi söyledim bir hediye bu ıkv camisında bunca yıl sabır etmiş oyunculara cok değil yaparlarsa cok ıyı olur bence oyunculara deger verıldıgı belli olunur :unamused:
Ismini vermiyorum,web tabanlı bir online oyun etkinlik düzenledi,karşılıklı 2 ırkın muazzam savaşında bir hata oldu ve 1 saatliğine belkide daha kısa süreliğine 40-50 oyuncu mağdur oldu,kalan 150-200kişide bir sorun olmadı fakat buna rağmen yönetim 《oyunda değerli her oyuncunun kolay bulamayacağı 》efektlerden,iksirlerden dağıttı mağdur olan olmayan tüm oyunculara (telafi) ismiyle hemde.Bizim güzel oyunumuz sunuculara erişime kapandığında oyunu geri sarıp yüzlerce oyuncusunu mağdur etmeyi zarara sokmayı alışkanlık haline getirip,bununla alakalı telafi olarak hiçbirşey yapmamışken diger oyunlar neler yapıyor HA BU ARADA bahsettiğim oyunda Yerli -Türkçe bir oyun hani yabancılar yapar sadece bunu diye düşünmeyin diye burayı vurgulamak isterim!Şimdi sen defalarca kez oyuncuları mağdur etmiş bir yönetimden olmayacağına sende inanarak ufacık bir jest istemişsin ve gelen cevaplarda olumsuz ya hani,yönetimin gerçekten oturup düşünmesi ve bu yanlış politiklardan biran önce kurtulmaları şart,bazı şeyleri sorgulamaları gerek ARTIK.
vallhi kardeşim kimsenin boğazına yapışacak değiliz illede hediye verin diye ama birazcık değer görsek cok iyi olur ben burda bütün ıkv camiası adına herkezin bi hediyeyi hakketiğini görüşündeyim inşşalah bakalım illaki birisi kulak asar bu konuya saygılarımla sende güzel bir örnek verdiğin cıın sagol kardeşim eyw karsılastırma yaparlar belkide az cok
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ezel »

Serinplay yazdı: 17 Şub 2018 00:38 Adam tılsımları 1m'den tüccara koysunlar dedi ya la :(
Okurken gözlerim kanadı
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
Boomer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Boomer »

ezel yazdı: 17 Şub 2018 01:45
Serinplay yazdı: 17 Şub 2018 00:38 Adam tılsımları 1m'den tüccara koysunlar dedi ya la :(
Okurken gözlerim kanadı
merak etme kardeşim şimdi ben bu konuyu actım ve yayılmaması icin ya silerler yada başlığımı kitlerler sıkıntı değil ama birşeyler yapsalar artık cok ıyıu olucak :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ezel »

Boomer yazdı: 17 Şub 2018 01:47
Okurken gözlerim kanadı
merak etme kardeşim şimdi ben bu konuyu actım ve yayılmaması icin ya silerler yada başlığımı kitlerler sıkıntı değil ama birşeyler yapsalar artık cok ıyıu olucak :thinking_face:
Daha napsınlar. Siz ve sizin bitmeyen bu istekleriniz :unamused:
Kullanıcı avatarı
Boomer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Boomer »

ezel yazdı: 17 Şub 2018 01:51
Okurken gözlerim kanadı
[/qb
ben konuyu uzatmak istemiyorum başlık kitlenır yoksa tartışmaya girer bu konu anlıyan anladı mesajı alan aldı eyw
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ezel »

Boomer yazdı: 17 Şub 2018 01:53
ezel yazdı: 17 Şub 2018 01:51
Okurken gözlerim kanadı
[/qb
ben konuyu uzatmak istemiyorum başlık kitlenır yoksa tartışmaya girer bu konu anlıyan anladı mesajı alan aldı eyw
Tm.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön