yöneticilerden hediye ?
- Boomer
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva İ Milliye
yöneticilerden hediye ?
arkadaşlar son 6 yıldır beklediğimiz büyük bir maraton sonucu karaköy güncellenmesiyle son bulacak ınsallah ama benım düşüncem yöneticilerim bu ıkv camiası oyuncularına bir özür niyetınde tılsım olur dükkandan bi ürün olur yada sıgınak mıgat takıları yada cemberlıtas saheserler yada eşyaları bunları hedıye etseler en azından eksık olan oyuncular karaköyede rahat kafayla hasarla gırerler en azından yada karaköyde en enemli bi takıyı direk karakterler oyun ıcınde bi ispotacıdan hedıyesını alsın sınıfına göre yapmazlar ama yınede böle bı konu acıyım dedım belki sesimizi duyarlar en azından ne buluşma var ne bişey en azından bir HEDİYE cok kötü olmaz bence herkez hosnut olur bu durumdan 
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: yöneticilerden hediye ?
Sanmıyorum böyle bir şey yapacaklarını.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

Çemberli itemleri değilde, yeni bölgede işe yaracak bir hediye verseler çok güzel olur bence.
Kolay seviye atlamaları için herkesin tecrübe puanı artırıcı verebilirler sanırım
- Boomer
- İri Fare Avcısı

işe yarar bir hediye olursa bütün herkez sevinir bence en aızndan oyuncuların gönlünü alırlar nedıyım ben olsam verırdım 
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Yöneticilerin hiç bir zaman faydasını görmedim kaç kez yazdım kimseye bişey veremiyoruz dediler.
Kardeşim yapacaklarsa koyacaklar tüccara tüm tılsımları oyundaki tüm tılsımlar tane 1 m den satılacak herkesde tılsımdan rahatlayacak ve oyun düzene girecektir eminim.
Böyle bişey yapamazlar çünkü para gelirleri bu o reçeteyi sen tüccara 900m 500m koyarsan tılsım zorlaştırırsan bu oyunda oyunda dolandırıcıda artar hırsızda artar oyun dengeleride bozulur sen koy bakayım tüccara hepsini herkes alabilsin gör bak oyun nasıl harekete geçiyor herkes Allahıma geri döner oyuna önemli olan tılsım değil tılsımın varken yeteneğini kullanabilmek hey yavrum yapsın bir BABAYIĞITTE GÖRELIM HADI
Kardeşim yapacaklarsa koyacaklar tüccara tüm tılsımları oyundaki tüm tılsımlar tane 1 m den satılacak herkesde tılsımdan rahatlayacak ve oyun düzene girecektir eminim.
Böyle bişey yapamazlar çünkü para gelirleri bu o reçeteyi sen tüccara 900m 500m koyarsan tılsım zorlaştırırsan bu oyunda oyunda dolandırıcıda artar hırsızda artar oyun dengeleride bozulur sen koy bakayım tüccara hepsini herkes alabilsin gör bak oyun nasıl harekete geçiyor herkes Allahıma geri döner oyuna önemli olan tılsım değil tılsımın varken yeteneğini kullanabilmek hey yavrum yapsın bir BABAYIĞITTE GÖRELIM HADI
- Boomer
- İri Fare Avcısı

vallhi kardeşim helal olsun cok selık yazmıssın yapan da cıkmaz zaten ama yapsalarda cok fena bı harekettlılık gelır oyuna 900m tılsım recetesı nedır ya
barı 2 kademe tılsımları tüccara koy degılmı 3 kademeyıde gectım 
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Usta bak diyorum bu dediğimi yapsınlar oyunun ölmüşünün ruhu gelir oynamak için o kadar eleman geri döner çarlarımı silme pahasına iddasına girerim herkes döner. Ama yapamazlar kazançları bu çünkü akçe burdan geliyor bunlara gerçek para. Kendileride farkında oyun dengeleri alt üst oldu Bir babayiğit yapsın bunu hem karaköyde zengin insanların önüne geçilir hemde düzen gelir oyuna. Oyun ne hale geldi söyleyim sana zenginin güçlünün garibanı ezdiği hale geldi oyun.
Umarım şuan güncelleme için çalışırken bize sövmüyorlardır.
- Boomer
- İri Fare Avcısı

niye bize sövsünlerki kardeşim burada tartısıyoruz forum burası sonucta kendı halımızde herkez kendınce bı yorum yazar kötü söz söylemeden tabiki kişiselde olmıycak