Evet sayın arkadaşlar ve değerli oyun yöneticileri eskilerden biri olarak bir konu üzerine tartışma açmak ve bu tartışmaya acaba yöneticiler cevap verecek mi görmek istedim.
Oyunun ilk zamanlarında labirent de görevi tamamlamak ne kadar zordu belkide defalarca o yolda öldük
sonrasında sultan taş kanatlar herşeyden geçtim yanlış hatırlamıyorsam 40 tungusten görevi milleti oradan oraya koşturup duruyordu. bir solucan kesmek için iflis kesmek için 2-3 grup yardımlaşarak hoşgörü içerisinde ne güzel günlerdi o günler grup bölgeleri kenan junon - çt ful bölge vuhuuuuu..... sonra asalar parlamaya başladı ejderler çöp oldu 3 ay ugraşan insanlar vardı bir ejder basmak için aynı şekilde ha keze şifa ve savaşcılarda aynı ama gafo millete asa dagıtmaya başladı ejderin hükmü kalktı sonra onlar parladı hadeee hs lar 2 kat güm güm güm ejderle kesilen gafoya kıyo olmadan alınmamaya başladı insanlar
neyse hol geldi tılsım lar adam kıyo asa var 1700 hasarı var 1800 hasarı var ama M1 yok gafoya alınmıyor sonra m1 buldu m23 yok gene stusuz a alınmıyor
diyeceğim o ki sayın yöneticiler gelen her güncelleme ile onca emek harcayıp gecesini gündüzüne katmış oyuncuların emeklerini ziyan ettiniz.
oyuncuların çogu gb lere giremedikleri için gelişemedi çogu çöp olan eşyalrı için üzüldü bıraktı şimdi bir güncelleme eşiğindeyiz
49-59 olacak hayliyle herkesin kafasında ki soru Anka nasıl çöp oldu ejder geldi ejder nasıl çöp oldu kıyo geldi kıyoda çöp olacak
tabi olsun kimsenin buna itirazı yok.
ANCAK
elinizi vicdanınıza koyun günlerce ugraşıp düşen şaheser eşyalar asalar
çalışmayan arkadaşlar bunları anne babasından harçlık alıp harçlıgından artırakrak parlatma alıp sonra asasını parlatan arkadaşların hakkı var bir dünya eşya düşürememiş ve gece gündüz çektiği maden ile eşya üretim yapmış olan arkadaşların hakkı var bu oyuna yatırılan onca paranın hakkı var
bu oyuncular bu oyunu seviyor deger veriyor sizde oyuncunuza sahip çıkın ve değer verin ki oyun genişlesin büyüsün
üzerimizdeki şahserleri para yatırarak parlattıgımız asaları silahları tüccara 60.000 40.000 hadi 100.000 olsun oda plus san satmak zorunda kalmayalım satmasak kasada çantada yer yok oda ayrı bir sıkıntı.
Bu gelecek olan güncelleme ne olursa olsun ama En büyük sıkıntı olarak Oyuncunun isteğine taleplerine emeklerine saygı duyan bir güncelleme olması en öncelikli amacınız olmalı yoksa gelen her güncelleme gibi oyuncuların aylarca harcadığı emekleri zayi olup gidecek gene.
Hadi sağlıcakla sabırsızlıkla bekliyoruz.
Yöneticiler VS Oyuncular
Yöneticiler VS Oyuncular

YSF - Elçarık

- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: Yöneticiler VS Oyuncular
Elimizde bulunan şaheser eşyalar değerlenir umarım ona göre bi sistem geliştireceklerini umuyorum
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Adamlar öyle yaparsa parayı nerden kazanacaklar. Sen oyuna girince adamlar para kazanmıyor.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Academy Of War
Her şeyi geçtim adamlar yıllardır savaşçı sınıfının grup bölgelerine alınmamasına bir çözüm üretemedi / uğraşmadı
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Academy Of War
Bu yazıyla paranın ne alakası var şimdi ?
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Oynadığın tek online oyun İKV mi ? Her oyunda yeni bir şeyler gelince eskileri çöp olur.Çöp oluncaya kadarda o eşyaları kullanabilirsin.Silah yükseltme yapan kişi o verdiği paranın karşılında ekstra hasar ve görsel efekti kullandı mı ? Kullandı.Yeni bir şeyler gelmesinin anlamı bu zaten sürekli yenisi için uğraşmak.Onun hakkı var bunun hakkı var demek tuhaf kaçıyor.
Yeni eşyalar eskileri gölgede bırakır. Bu mantıkla şuan full olan adam yeni bölgede de hemen full olmalı.
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Paket hazır şuan zaten.Eğer eski efsunlu itemlerin hepsi çöp olacak belli bir seviyeye geldiğimizde. Ama özel reçeteler olursa şaheser leri yeni madenlerlere harmanlayarak kullanarak yeni silahları elde edebilsek güzel olurdu bu şekilde maden stoklayanlar ters köşe olurdu
Ama benim şahsi görüşüm hiçbir yenilik olmayacak bu sistemde. Tek değişen level yükselecek ve eski eşyaların hepsi çöp olacak.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış sanırım ben yenilik gelmesin elimizdekiler çöp olmasın demiyorum
Şimdi sana soruyorum elinde elinde bir eşyan var ve zor bulunuyor ama yeni modeli çıkıyor elindeki eşyanın bir değeri kalmıyor üzelmez misin
Tabi yenilik gelsin ama bu yenilikle üzerinizde bir dünya eşya var onşarıda değerlendirecegimzi bir platform olda mesela alış verişe konulmuyo yeni gelişenler nasıl 59 olacak onlarla ilgili alış veriş açılsa mesela şaheser eşyalar başka tüdcara satılsa da kp lp gibi ŞP olsa şaheser puan kullansak nasıl kullansak yeni üretilecek ürünlerde reçete parası değilde şp gibi mesela vs vs vs lafım o ki biyeri yaparken diğerini çöp yapmak yerine onuda değerlendirsek diyorum nacizane fikrim
Şimdi sana soruyorum elinde elinde bir eşyan var ve zor bulunuyor ama yeni modeli çıkıyor elindeki eşyanın bir değeri kalmıyor üzelmez misin
Tabi yenilik gelsin ama bu yenilikle üzerinizde bir dünya eşya var onşarıda değerlendirecegimzi bir platform olda mesela alış verişe konulmuyo yeni gelişenler nasıl 59 olacak onlarla ilgili alış veriş açılsa mesela şaheser eşyalar başka tüdcara satılsa da kp lp gibi ŞP olsa şaheser puan kullansak nasıl kullansak yeni üretilecek ürünlerde reçete parası değilde şp gibi mesela vs vs vs lafım o ki biyeri yaparken diğerini çöp yapmak yerine onuda değerlendirsek diyorum nacizane fikrim

YSF - Elçarık

Bu oyuncuların getirdiği geri kafalı bi uygulama şekli.En azından 8 tılsım olayı kalktı da tanklı gruplar arttı
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN