Şu bahsettiğin şahsa özel cevaplar vermeyin ki kendini nimetten saymasın çünkü böyle tipler önemsenmek ister olumlu veya olumsuz yorum yapman önemli değildir bunlar içinnoctiluca yazdı: ↑13 Şub 2018 21:11Agahefendi isimli forumdaki konulari begenmeyen memnuniyetsiz sahsa karsi durusum:AgahEfendi yazdı: ↑13 Şub 2018 11:50Bende düşüncemi paylaştım işte ama sen foruma girme yazma diyorsun kendin ile çelişiyorsun.İyi size kolay gelsin aynı konuları 100 kere tartışıp durun.Acaba ne tür fikirler çıkacak bu konudan çok merak ettim acaba galata kulesi ayrı bir bölge mi acaba tünel ayrı bir bölge mi hmmm test ekibine sormak lazımASALAK yazdı: ↑13 Şub 2018 09:12Sıkıldıysan foruma girmeyeceksin ya da cevap yazmayacaksın.Genel etkileşim sayfasındasın.Burası ortak paylaşım alanı,fikirlerini düşüncelerini paylaşmakta özgürler.AgahEfendi yazdı: ↑13 Şub 2018 04:27 Kusura bakma dostum ama artık şu "fikirlerinizi alayım" konularını görmekten acayip sıkıldım.Zaten bölge test aşamasında artık kafa yormayı bırakıp sadece beklesek? Gelince görsek , oynasak sonra tartışsak ?![]()
![]()
Karaköy Haritası ve Ek Bölgeler İnceleme
Re: Karaköy Haritası ve Ek Bölgeler İnceleme
Everything is about math just math
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Sizi takan kim bilader az ötede oynayın.movie yazdı: ↑13 Şub 2018 21:28Şu bahsettiğin şahsa özel cevaplar vermeyin ki kendini nimetten saymasın çünkü böyle tipler önemsenmek ister olumlu veya olumsuz yorum yapman önemli değildir bunlar içinnoctiluca yazdı: ↑13 Şub 2018 21:11Agahefendi isimli forumdaki konulari begenmeyen memnuniyetsiz sahsa karsi durusum:AgahEfendi yazdı: ↑13 Şub 2018 11:50Bende düşüncemi paylaştım işte ama sen foruma girme yazma diyorsun kendin ile çelişiyorsun.İyi size kolay gelsin aynı konuları 100 kere tartışıp durun.Acaba ne tür fikirler çıkacak bu konudan çok merak ettim acaba galata kulesi ayrı bir bölge mi acaba tünel ayrı bir bölge mi hmmm test ekibine sormak lazımASALAK yazdı: ↑13 Şub 2018 09:12Sıkıldıysan foruma girmeyeceksin ya da cevap yazmayacaksın.Genel etkileşim sayfasındasın.Burası ortak paylaşım alanı,fikirlerini düşüncelerini paylaşmakta özgürler.AgahEfendi yazdı: ↑13 Şub 2018 04:27 Kusura bakma dostum ama artık şu "fikirlerinizi alayım" konularını görmekten acayip sıkıldım.Zaten bölge test aşamasında artık kafa yormayı bırakıp sadece beklesek? Gelince görsek , oynasak sonra tartışsak ?![]()
![]()
Görmeyin duymayın zaten azalarak yok olacak
![]()
Galata kulesi gelsede tepesinde çay içsek 
Ben kendi kendimle aklım karışık..
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Sevgilisi ile beraber oynayanlar çıksınlar tepesine. Hani bir efsane var ya.
Oraya kimle ilk çıkarsan onunla evlenirsin diye. Bak İKV'ye evlilik gelse nasıl olurdu acaba?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Titxberber
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Şimdiden “Galata Kulesine son m23” yazanları hayal ediyorum.