AhahahahaCankurtarann yazdı: ↑14 Şub 2018 23:48 Konu yazan arkadaş 20 Ağustos 2014 tarihinde yazmış. Beyler anlayın işte 2014 öncesi 1 yıl çalışılsa, 2014 sonrası yıl olarak hesaplayınca 4 yıl da ordan çalışılsa bize 5 yıllık çalışılmış bir bölge geliyor. Karaköy efsane olucak adamımm !
(Bu Kader Mühürleri tutmayınca Karaköy Genişletme Paketi'ne devam edelim demişler olsa gerek)
İkv Yeni Bölge Karaköy
Re: İkv Yeni Bölge Karaköy

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Son paket olduğunu nerenden uyduruyorsun? Geliştirici ekipten birisi “Angmar, nu son genişleme paketi olacak. Valla doğru söylüyorum. Aramızda kalsın tamam mı?” mı dedi?ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 18:45AhahahahaCankurtarann yazdı: ↑14 Şub 2018 23:48 Konu yazan arkadaş 20 Ağustos 2014 tarihinde yazmış. Beyler anlayın işte 2014 öncesi 1 yıl çalışılsa, 2014 sonrası yıl olarak hesaplayınca 4 yıl da ordan çalışılsa bize 5 yıllık çalışılmış bir bölge geliyor. Karaköy efsane olucak adamımm !
(Bu Kader Mühürleri tutmayınca Karaköy Genişletme Paketi'ne devam edelim demişler olsa gerek)![]()
hayal kırıklığına uğramaya hazırlan o zaman çünkü 4 yıldır 5 yıldır çalıştıkları falan yok son bir kaç aydır çalışıyorlar ve bu son genişleme paketi olacak. Bir çok kişi anlamasa da İKV çağın çok gerisinde kaldı sanal gerçeklik diye bir şey var. Zaten bu paket biz çok ağladık diye geliyor. Böyle bir kitle olmasaydı asla gelmezdi.
-
- FareAdam Düşmanı
Uyduran uydurana.CHAPPIE yazdı: ↑15 Şub 2018 18:52Son paket olduğunu nerenden uyduruyorsun? Geliştirici ekipten birisi “Angmar, nu son genişleme paketi olacak. Valla doğru söylüyorum. Aramızda kalsın tamam mı?” mı dedi?ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 18:45AhahahahaCankurtarann yazdı: ↑14 Şub 2018 23:48 Konu yazan arkadaş 20 Ağustos 2014 tarihinde yazmış. Beyler anlayın işte 2014 öncesi 1 yıl çalışılsa, 2014 sonrası yıl olarak hesaplayınca 4 yıl da ordan çalışılsa bize 5 yıllık çalışılmış bir bölge geliyor. Karaköy efsane olucak adamımm !
(Bu Kader Mühürleri tutmayınca Karaköy Genişletme Paketi'ne devam edelim demişler olsa gerek)![]()
hayal kırıklığına uğramaya hazırlan o zaman çünkü 4 yıldır 5 yıldır çalıştıkları falan yok son bir kaç aydır çalışıyorlar ve bu son genişleme paketi olacak. Bir çok kişi anlamasa da İKV çağın çok gerisinde kaldı sanal gerçeklik diye bir şey var. Zaten bu paket biz çok ağladık diye geliyor. Böyle bir kitle olmasaydı asla gelmezdi.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
%95 son paket olacak bencede.AgahEfendi yazdı: ↑15 Şub 2018 18:55Uyduran uydurana.CHAPPIE yazdı: ↑15 Şub 2018 18:52Son paket olduğunu nerenden uyduruyorsun? Geliştirici ekipten birisi “Angmar, nu son genişleme paketi olacak. Valla doğru söylüyorum. Aramızda kalsın tamam mı?” mı dedi?ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 18:45AhahahahaCankurtarann yazdı: ↑14 Şub 2018 23:48 Konu yazan arkadaş 20 Ağustos 2014 tarihinde yazmış. Beyler anlayın işte 2014 öncesi 1 yıl çalışılsa, 2014 sonrası yıl olarak hesaplayınca 4 yıl da ordan çalışılsa bize 5 yıllık çalışılmış bir bölge geliyor. Karaköy efsane olucak adamımm !
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Güncellemeden beklentim hiç bir zaman fazla olmadı. Gorgarın döktürdüğüne eminim. Ama onun dışında tatmin etmeyecek bir eklenti olacağını umuyorum.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Oyunu oynayan oyuncu sayısına tahmini olarak bakacak olursan anlarsın. Sürekli kan kaybediyor oyun. Tahmin etmek çok zor değil bu bölgeyi bile zor getiriyorlar şu an. Anladım destek ekibindesin ben böyle söyleyince zoruna gidiyor ama şu an size söylenenler bundan 5 sene önce bize de söyleniyordu ''güncelleme geliyor sabırlı olun vs. diye '' ki 5 sene sonra geldi yaniCHAPPIE yazdı: ↑15 Şub 2018 18:52Son paket olduğunu nerenden uyduruyorsun? Geliştirici ekipten birisi “Angmar, nu son genişleme paketi olacak. Valla doğru söylüyorum. Aramızda kalsın tamam mı?” mı dedi?ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 18:45AhahahahaCankurtarann yazdı: ↑14 Şub 2018 23:48 Konu yazan arkadaş 20 Ağustos 2014 tarihinde yazmış. Beyler anlayın işte 2014 öncesi 1 yıl çalışılsa, 2014 sonrası yıl olarak hesaplayınca 4 yıl da ordan çalışılsa bize 5 yıllık çalışılmış bir bölge geliyor. Karaköy efsane olucak adamımm !

Niye uydurayım ? Benim bir çıkarım mı var ? Sanki ben yıllarımı harcamadım bu oyunda da gelmiş uyduruyor diyorsun. Sence İKV nin önünde bir 5 yıl daha var mı ? Bu güncellemeden sonra oyuncular saldıracaklar deli gibi ama sonra ne olacak ? Bana bu sorunun cevabını verebilir misin ? Teknolojinin nasıl geliştiğinin farkında değil misin ? VR diye bir teknoloji var bilmiyorsan öğren. Git onu bir dene sonra İKV oynamaya çalış.AgahEfendi yazdı: ↑15 Şub 2018 18:55Uyduran uydurana.CHAPPIE yazdı: ↑15 Şub 2018 18:52Son paket olduğunu nerenden uyduruyorsun? Geliştirici ekipten birisi “Angmar, nu son genişleme paketi olacak. Valla doğru söylüyorum. Aramızda kalsın tamam mı?” mı dedi?ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 18:45AhahahahaCankurtarann yazdı: ↑14 Şub 2018 23:48 Konu yazan arkadaş 20 Ağustos 2014 tarihinde yazmış. Beyler anlayın işte 2014 öncesi 1 yıl çalışılsa, 2014 sonrası yıl olarak hesaplayınca 4 yıl da ordan çalışılsa bize 5 yıllık çalışılmış bir bölge geliyor. Karaköy efsane olucak adamımm !

-
- FareAdam Düşmanı
ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 19:12
Ahahahaha![]()
Niye uydurayım ? Benim bir çıkarım mı var ? Sanki ben yıllarımı harcamadım bu oyunda da gelmiş uyduruyor diyorsun. Sence İKV nin önünde bir 5 yıl daha var mı ? Bu güncellemeden sonra oyuncular saldıracaklar deli gibi ama sonra ne olacak ? Bana bu sorunun cevabını verebilir misin ? Teknolojinin nasıl geliştiğinin farkında değil misin ? VR diye bir teknoloji var bilmiyorsan öğren. Git onu bir dene sonra İKV oynamaya çalış.
Komik.Bu mantıkla o zaman şu an piyasada bulunan tüm eski oyunları kapatalım.Gelmiş Virtual Reality diye bir teknoloji var öğren diyor ya.Sanki bilmiyoruz beyefendi çok bilgilisiniz bakıyorum.MMORPG bir oyunun forumuna gelmiş VR diyor.Bu oyunları oyuncular ayakta tutar ve İKV zaten 6 yıl güncelleme almadan hayatta kalabilmiş teknoloji gelişse ne yazar ? Teknoloji gelişiyor diye en son çıkan oyunları mı oynayalım yoksa zevk aldığımız oyunu mu? Yeni paket geliyor oyun şimdiden oyuncu kazanıyor sen hala aynı ikv bitti beyler edebiyatı yapıyorsun.Yok bundan sonra ne olacakmışta ? Neden kasıyorsun bu kadar? Daha yeni paket gelmeden düşündüğün şeylere bak.İşte diyorum ya eleştri olsun laf olsun diye yazıyorlar ben cevap yazınca "aaa yönetimi savunuyor aaa hep olumsuz" Geleceği mi görüyorumda cevap vereyim sana.Kendi düşünceni bir gerçekmiş gibi "bu son paket beyler" dedikten sonra yine üstüne "uydurmuyorum" diye üstelemen.Neyse sadece: Komik.
Cesur ol ve %100 de bari.%5'i ne için saklıyorsun.Ya tutarsa niyetine mi ?
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Ben Allah mıyım nerden bileyim kesin gelip gelmeyeceğini?AgahEfendi yazdı: ↑15 Şub 2018 19:36ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 19:12
Ahahahaha![]()
Niye uydurayım ? Benim bir çıkarım mı var ? Sanki ben yıllarımı harcamadım bu oyunda da gelmiş uyduruyor diyorsun. Sence İKV nin önünde bir 5 yıl daha var mı ? Bu güncellemeden sonra oyuncular saldıracaklar deli gibi ama sonra ne olacak ? Bana bu sorunun cevabını verebilir misin ? Teknolojinin nasıl geliştiğinin farkında değil misin ? VR diye bir teknoloji var bilmiyorsan öğren. Git onu bir dene sonra İKV oynamaya çalış.
Komik.Bu mantıkla o zaman şu an piyasada bulunan tüm eski oyunları kapatalım.Gelmiş Virtual Reality diye bir teknoloji var öğren diyor ya.Sanki bilmiyoruz beyefendi çok bilgilisiniz bakıyorum.MMORPG bir oyunun forumuna gelmiş VR diyor.Bu oyunları oyuncular ayakta tutar ve İKV zaten 6 yıl güncelleme almadan hayatta kalabilmiş teknoloji gelişse ne yazar ? Teknoloji gelişiyor diye en son çıkan oyunları mı oynayalım yoksa zevk aldığımız oyunu mu? Yeni paket geliyor oyun şimdiden oyuncu kazanıyor sen hala aynı ikv bitti beyler edebiyatı yapıyorsun.Yok bundan sonra ne olacakmışta ? Neden kasıyorsun bu kadar? Daha yeni paket gelmeden düşündüğün şeylere bak.İşte diyorum ya eleştri olsun laf olsun diye yazıyorlar ben cevap yazınca "aaa yönetimi savunuyor aaa hep olumsuz" Geleceği mi görüyorumda cevap vereyim sana.Kendi düşünceni bir gerçekmiş gibi "bu son paket beyler" dedikten sonra yine üstüne "uydurmuyorum" diye üstelemen.Neyse sadece: Komik.
Cesur ol ve %100 de bari.%5'i ne için saklıyorsun.Ya tutarsa niyetine mi ?
Laf olsun diye konuşuyon.
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
İğneleyici konuşmayı pek sevmem ANGMAR kardeşim ama yaptığın şu yorum çok saçma teknolojinin gelişmişliği ile İKV yi neden kıyaslıyorsun ki birde sanal gerçekliğe taşımışsın olayı. Ne kadar güzel grafikli RPG oynadımsa İKV gibi zevk alamadım olay grafik değil ki bizi bu oyuna bağlayan oyunun o ortamı balıkçı idrisin oraya gidip çalan müziği dinlemenin keyfini hiçbir teknoloji veremez.ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 19:12Niye uydurayım ? Benim bir çıkarım mı var ? Sanki ben yıllarımı harcamadım bu oyunda da gelmiş uyduruyor diyorsun. Sence İKV nin önünde bir 5 yıl daha var mı ? Bu güncellemeden sonra oyuncular saldıracaklar deli gibi ama sonra ne olacak ? Bana bu sorunun cevabını verebilir misin ? Teknolojinin nasıl geliştiğinin farkında değil misin ? VR diye bir teknoloji var bilmiyorsan öğren. Git onu bir dene sonra İKV oynamaya çalış.AgahEfendi yazdı: ↑15 Şub 2018 18:55Uyduran uydurana.CHAPPIE yazdı: ↑15 Şub 2018 18:52Son paket olduğunu nerenden uyduruyorsun? Geliştirici ekipten birisi “Angmar, nu son genişleme paketi olacak. Valla doğru söylüyorum. Aramızda kalsın tamam mı?” mı dedi?ANGMAR yazdı: ↑15 Şub 2018 18:45AhahahahaCankurtarann yazdı: ↑14 Şub 2018 23:48 Konu yazan arkadaş 20 Ağustos 2014 tarihinde yazmış. Beyler anlayın işte 2014 öncesi 1 yıl çalışılsa, 2014 sonrası yıl olarak hesaplayınca 4 yıl da ordan çalışılsa bize 5 yıllık çalışılmış bir bölge geliyor. Karaköy efsane olucak adamımm !
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"