Eşya İade !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SUFLE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Eşya İade !!

Mesaj gönderen SUFLE »

Merhaba,

Eşya iadeleri ne zaman yapmayı planlıyorsunuz. 2 ay oldu sanıyorum ki yada olmak üzeredir. Herşey bu kadar yavaş ilerlemek zorunda mı bu oyunda?? Böyle küçük şeyler bile problem haline geliyor.
OoOKURABİYEOoO

LOKUM

Kurabiye
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Re: Eşya İade !!

Mesaj gönderen Windowss »

Şşş sakin ol dostum şu an onlar karaköy üzerinde çalışıyor senle çok ilgileneceklerini sanmıyorum ':)
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
sametkyc52
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Winter is Coming

Mesaj gönderen sametkyc52 »

Kardeşim bende aynı 2 aydır bekliyorum
Kullanıcı avatarı
Niko34
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: A L P

Mesaj gönderen Niko34 »

Aradığınız yetkiliye şuan ulaşılamıyor. Lütfen guncellemeden sonra tekrar deneyiniz. The GM you have called can not be reach at the moment. Please try again after the update.
Resim

DeathSoul
DeathSoulII
DeathSoull
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ezel »

Ya hiç vermeselerdi B-)
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
SUFLE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SUFLE »

Windowss yazdı: 15 Şub 2018 14:56 Şşş sakin ol dostum şu an onlar karaköy üzerinde çalışıyor senle çok ilgileneceklerini sanmıyorum ':)
Arkadaşım, ben bu ilgisizlikten espiri anlamında birşey göremiyorum. Şahsi olarak benimle değil oyun ile ilgilenmelerini bekliyoruz zaten. Bir oyuncu olarak bence daha mantıklı davranmalısın.
OoOKURABİYEOoO

LOKUM

Kurabiye
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

SUFLE yazdı: 15 Şub 2018 20:42
Windowss yazdı: 15 Şub 2018 14:56 Şşş sakin ol dostum şu an onlar karaköy üzerinde çalışıyor senle çok ilgileneceklerini sanmıyorum ':)
Arkadaşım, ben bu ilgisizlikten espiri anlamında birşey göremiyorum. Şahsi olarak benimle değil oyun ile ilgilenmelerini bekliyoruz zaten. Bir oyuncu olarak bence daha mantıklı davranmalısın.
6 yıldır ne kadar ilgilendiler ki şimdi ilgilensinler mantıklı davranmaktan dem vurup eşya iadesi bekliyorsun şu süreç boyunca daha çok beklersin dostum
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

şu tavırlarınız yüzünden yakında iade desteğini keseceklerdir.

adamlar sırf oyuncu maduriyetini engelleme amacı ile çıkan bir olay tamam beklemiş olabilirsin 2 ay burdan yazınca konu açınca bir şey değişmeyecek yönetimden bir kaç kişiye özelden ulaşılabiliniyor. rica edilebilir.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ezel »

EnchantresS yazdı: 15 Şub 2018 21:00
ezel yazdı: 15 Şub 2018 17:25 Ya hiç vermeselerdi B-)
Keşke vermeseler de buna istinaden üretsek tekrardan... Bir iş doğru yapılmadıktan sonra kör topal yapılmış ne anlamı var... Buna şöyle bir örnek verelim daha iyi anlayın,
Rasgele bir sunucuda üstünde başında item eşya olmayan ve tek tek yaratık keserek meteorit 1 üretmiş birini ele alalım..Bu adam bölge girebilmek için aşağı yukarı bu oyuna 8 ila 9 saat vakit harcıyor, nadiren sizin de bileceğiniz üzere bazen sırf sayıyı tamamlamak için adam alınıyor çünkü çıkmayabiliyor.. Bu adam es kaza o meteorit 1 i çantadan çöpe atıyor sonuçta Meteorit 1 yani farkında değildir sonunda (III) yazmıyor Meteorit 2(I) gibi düşünün.. Ee bu adam ne oldu hiç bir şekilde bölgeye giremedi ve üstünü tamamlayamadı sonrasında da oyunu bırakır gider... Bu açıdan baktığında 2 ay uzun bir süre neyseki konuyu açan arkadaşımızın şuan için item eksiği yok o şanslı tarafta şanssız olanlara da büyük ihtimal oyunu bırakacaklardır güzel vakit geçirmelerini diliyorum..

Olayı Acındırarak bi sonuç elde edemezsiniz birde benim dediğimi düşün hiç vermesede ortada öylece kalsa ne olurdu
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
ghoul
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ghoul »

Gm şakşakçılarından iğreniyorum. Zifan sende yapamadığın işi bir başkasına devret.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön