İnşaAllah Öyle olur da oyunun tadına varırız, eskisi gibi olmasada...KRoNicK yazdı: ↑14 Şub 2018 14:40 Bölge içerisinde çeşitli ek bölgeler olur gibi düşünüyorum tıpkı labirent antrepo gibi ve yeraltında ki gibi itemleri düşüreceğiz lakin npcler de şaheser item reçetesi olup bunları bölgenin en güçlü yaratığını öldürerek kazandığımız materyallerle bir kısmını karşılayabiliriz,bu da günlük veya haftalık görevlerle el de edebiliriz.
Fırtına öncesi sessizlik
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Re: Fırtına öncesi sessizlik
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

GB olmadığına göre Bos için sıra olayı çok olur. Sıraya uyan olur mu orası mechül
Gizlenniş içeriği gördün demiAgahEfendi yazdı: ↑14 Şub 2018 14:21 Boss menzilli saldırı yapmasaydı tanksız çevire çevire kesilirdi![]()
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Windowss yazdı: ↑14 Şub 2018 10:57BeLmanDo yazdı: ↑14 Şub 2018 10:06 Yeni paketimize kavusmaya az kaldı.
Kapalı beta dan cıkacak oyunu sabirsizlıkla bekliyorum.
Benim beklentim normal bir eklenti paketi ve cok sıkıntı yaratan bugların oyun hatalarinin iyilestirilmesidir.
Sizlere de tavsiyem paket geldiginde beklentinizi yuksek
tutmayiniz.
Beklentiniz sadece kesemeyecegimiz kesmekte zorlanacağımız bosslarda zorlanmak olacaktır .
Bununla birlikte oyunun oynanış şekli degisecektir ezbere boss kesemeyecegiz.
Tank Savaşçısız boss kesimi dusunulemez artık.
Kilit noktanız boss kesim taktigi bulmak olsun cunku zor bir savaş olacak .
Eğer bu oyunu severek oynuyorsanız Bu yazıları gozden geciriniz
GösterNot : Bu mesaja @Agahefendi yorum yapmasın
En son bıraktığın nota çok güldüm![]()
Aynen hocam arkadaşın yazısını okumadan önce bıraktığı not gözüme çarptı önce onu açtım. Ben de senin gibi güldüm
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tu Veni Adme
Eğer tek bir boss varsa, klan savaşından o bosslar kesilmez. Şahsen ben boss u kesenlere dalarım 
boss un bulunduğu tarafsız bir bölge olabilir diye düşünüyorum. yoksa çok kan akacakinquisitor yazdı: ↑15 Şub 2018 09:22 Eğer tek bir boss varsa, klan savaşından o bosslar kesilmez. Şahsen ben boss u kesenlere dalarım![]()
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
Aynen katılıyorumKRoNicK yazdı: ↑14 Şub 2018 14:40 Bölge içerisinde çeşitli ek bölgeler olur gibi düşünüyorum tıpkı labirent antrepo gibi ve yeraltında ki gibi itemleri düşüreceğiz lakin npcler de şaheser item reçetesi olup bunları bölgenin en güçlü yaratığını öldürerek kazandığımız materyallerle bir kısmını karşılayabiliriz,bu da günlük veya haftalık görevlerle el de edebiliriz.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tu Veni Adme
Gecenin 4 ünde gidilmedikçe boss a çok kan dökecekkargasa14 yazdı: ↑15 Şub 2018 10:16boss un bulunduğu tarafsız bir bölge olabilir diye düşünüyorum. yoksa çok kan akacakinquisitor yazdı: ↑15 Şub 2018 09:22 Eğer tek bir boss varsa, klan savaşından o bosslar kesilmez. Şahsen ben boss u kesenlere dalarım![]()
![]()
Dünkü olaylardan sonra fırtına koptu ohal var 
çok merak ediyorum açıkçası nasıl bir bireysel bölge getireceklerini.
bence bölgenin içinde gb olacak aksi halde yine 1 ayda herkes her şeyi yapacaktır.
aslında 5 senedir bir şey getirmediklerini düşünürşek iyi bir bölge geleceğini düşünüyorum.
ama sonra işin içinde sobee olduğunu düşünce kopyala yapıştır bir bölge geleceğini hissediyorum.
değişik bir şey getirmek için 2050 beklemeniz gerekmiyor saygı değer yönetim en ufak şeyleri bile yapmıyorsanız bilin ki siz bir iş yapamıyorsunuz.
bence bölgenin içinde gb olacak aksi halde yine 1 ayda herkes her şeyi yapacaktır.
aslında 5 senedir bir şey getirmediklerini düşünürşek iyi bir bölge geleceğini düşünüyorum.
ama sonra işin içinde sobee olduğunu düşünce kopyala yapıştır bir bölge geleceğini hissediyorum.
değişik bir şey getirmek için 2050 beklemeniz gerekmiyor saygı değer yönetim en ufak şeyleri bile yapmıyorsanız bilin ki siz bir iş yapamıyorsunuz.