aynen bende arayüz değişmesini bekliyordum yapmamışlar gözlüklerde öyle etrafta pek yaratıkta yok gibi inş bizi yanıltırlar yönetim olarak bir açıklama yapılmasını gerektigini düşünüyorum Karaköyde bizi neler bekliyor vs diye... zaten sızan sızdı bu fotolar görünmeyen taraflarıda vardırturkneferi yazdı: ↑14 Şub 2018 21:19Fazlasıyla öyle duruyor. Merakım kalmadı, zaten en çok olmasını istediğim arayüz değişikliği gibi değişikliklerin de olmayacağını söylemişti Nihat Bey.
Teşekkürler Orti
Re: Teşekkürler Orti
En son AnaToLia tarafından 14 Şub 2018 21:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Arayüz değişikliği harika olacaktıturkneferi yazdı: ↑14 Şub 2018 21:19Fazlasıyla öyle duruyor. Merakım kalmadı, zaten en çok olmasını istediğim arayüz değişikliği gibi değişikliklerin de olmayacağını söylemişti Nihat Bey.
Her şey kopyala yapıştır gibi duruyor,asalar yürürken sanki yere giriyor,otururken girmesini geçtik şimdide yürürken
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Daha görmediğiniz bölgeye kopyala yapıştır diyip adamların emeğine ayıp ediyorsunuz.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Çeken arkadaş tost makinesiyle çekmiş aşırı bulanık yargısız infaz yapmayın beyler.

Ya baslatma emeğine sinir etme insanı boş yapma uza şurdanAgahEfendi yazdı: ↑14 Şub 2018 21:27 Daha görmediğiniz bölgeye kopyala yapıştır diyip adamların emeğine ayıp ediyorsunuz.
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Onlar bize etmiyor mu?AgahEfendi yazdı: ↑14 Şub 2018 21:27 Daha görmediğiniz bölgeye kopyala yapıştır diyip adamların emeğine ayıp ediyorsunuz.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
İnş hocam beklentimizi karşılar yıllardır bu anı bekliyoruzParlementxx yazdı: ↑14 Şub 2018 21:29 Çeken arkadaş tost makinesiyle çekmiş aşırı bulanık yargısız infaz yapmayın beyler.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Sen gel bu oyuna o kadar para yatır güncelleme diye dilen adamların hic umrunda olmasın gelip 1 ay da kopyala yapistir guncelleme hazrlayp onune koysunlar yine onları savun onlar zaten parayı kazanıyo kimin ne dediği umurlarinda olmaz
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Görülmeyen çok şey var ki... Dehşete düşeceğiniz şeyler geliyor!AnaToLia yazdı: ↑14 Şub 2018 21:22aynen bende arayüz değişmesini bekliyordum yapmamışlar gözlüklerde öyle etrafta pek yaratıkta yok gibi inş bizi yanıltırlar yönetim olarak bir açıklama yapılmasını gerektigini düşünüyorum Karaköyde bizi neler bekliyor vs diye... zaten sızan sızdı bu fotolar görünmeyen taraflarıda vardırturkneferi yazdı: ↑14 Şub 2018 21:19Fazlasıyla öyle duruyor. Merakım kalmadı, zaten en çok olmasını istediğim arayüz değişikliği gibi değişikliklerin de olmayacağını söylemişti Nihat Bey.