Hocam eger o dogru çıkarsa digerlerinide biliyordur maden vs
Kapalı Beta
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Re: Kapalı Beta
Kutup esintili zaten ezik level asası
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
Arkadaşlar bana kalırsa hep boş laflar bunlar.Her kafadan bi ses geliyor kendinizi boşuna kandırmayın

Yok yani yücelen baltaya bakınca ben malzemelerini göremiyorum bilmem anlatabildim miRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 18:12
Arkadaşlar bana kalırsa hep boş laflar bunlar.Her kafadan bi ses geliyor kendinizi boşuna kandırmayın
Ben kendi kendimle aklım karışık..
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
ezel yazdı: ↑13 Şub 2018 18:31Yok yani yücelen baltaya bakınca ben malzemelerini göremiyorum bilmem anlatabildim miRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 18:12
Arkadaşlar bana kalırsa hep boş laflar bunlar.Her kafadan bi ses geliyor kendinizi boşuna kandırmayın![]()
Ezel sen olayı tamamen yanlış anlamışsın iki kere oku usta Arkadaş sunu açıklamaya çalışmış eğer itemin adını felan biliyorsa madenleride öğrenmiştir bilmem anlata bildim mi

Reçete yok ise neyi öğrenecekRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 18:33ezel yazdı: ↑13 Şub 2018 18:31Yok yani yücelen baltaya bakınca ben malzemelerini göremiyorum bilmem anlatabildim miRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 18:12
Arkadaşlar bana kalırsa hep boş laflar bunlar.Her kafadan bi ses geliyor kendinizi boşuna kandırmayın![]()
Ezel sen olayı tamamen yanlış anlamışsın iki kere oku usta Arkadaş sunu açıklamaya çalışmış eğer itemin adını felan biliyorsa madenleride öğrenmiştir bilmem anlata bildim mi![]()
Ben kendi kendimle aklım karışık..
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
ezel yazdı: ↑13 Şub 2018 18:37Reçete yok ise neyi öğrenecekRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 18:33ezel yazdı: ↑13 Şub 2018 18:31Yok yani yücelen baltaya bakınca ben malzemelerini göremiyorum bilmem anlatabildim miRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 18:12
Ezel sen olayı tamamen yanlış anlamışsın iki kere oku usta Arkadaş sunu açıklamaya çalışmış eğer itemin adını felan biliyorsa madenleride öğrenmiştir bilmem anlata bildim mi![]()
GÖRÜLDÜ

Ben zaten öylesine uydurdum
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
Biliyorum usta ama sırf post kasmak için yazıyor anlatamıyorum ki adama

Posta ihtiyacım var gibi mi görünüyor, tabi bana dediysen. Yakınlarda bir ben item adı yazdım buradaRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 19:11 Biliyorum usta ama sırf post kasmak için yazıyor anlatamıyorum ki adama![]()