Gm arkadaşlar lütfen önemli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gm arkadaşlar lütfen önemli

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

GeCe yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
GeCe yazdı:Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.

İyi ForumLar...
SADRAZAM 4 (bu gün karşilaştigim 4. adamsin gm gibi davranin bu yolla gm olamassin ;) )

Sen Beni Güldürdün Ya Allahta Seni Güldürsün :mrgreen: :mrgreen:

Öncellikle Cahil Olduğun Çok Belli ;) Böyle Yazanlar GM(Game Master) Olarak Seçilseydi Herkes GM Olurdu...GM ( Game Master ) Olmanın Belli Başlı Kuralları VAr , Ki Senin Düşüncen Çok Yalnış ;) Biraz Araştır Öğren

İyi Forumlar
Bak kardeşim her şeyin ve her yerin bir konuşma şekli bir adabi vardir sen böle yaparak kendini kandirirsin bana istediğini diyebilirsin bunda ben değil sen zararli çıkarsın yani sinirlenmek dalga geçmek karşidakini hör görmek (CAHİL)demek yanniş ve kötü davranişlar biraz araştir öğren demişsin tamam araştiricam merak etme ;) Bu arada lütfen tartişmaya girme bana ne istersen yazabilirsin ama arkadaşin konusunu kilitleme hakkin yok.
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GeCe »

KaraXHayalet yazdı:
GeCe yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
GeCe yazdı:Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.

İyi ForumLar...
SADRAZAM 4 (bu gün karşilaştigim 4. adamsin gm gibi davranin bu yolla gm olamassin ;) )

Sen Beni Güldürdün Ya Allahta Seni Güldürsün :mrgreen: :mrgreen:

Öncellikle Cahil Olduğun Çok Belli ;) Böyle Yazanlar GM(Game Master) Olarak Seçilseydi Herkes GM Olurdu...GM ( Game Master ) Olmanın Belli Başlı Kuralları VAr , Ki Senin Düşüncen Çok Yalnış ;) Biraz Araştır Öğren

İyi Forumlar
Bak kardeşim her şeyin ve her yerin bir konuşma şekli bir adabi vardir sen böle yaparak kendini kandirirsin bana istediğini diyebilirsin bunda ben değil sen zararli çıkarsın yani sinirlenmek dalga geçmek karşidakini hör görmek (CAHİL)demek yanniş ve kötü davranişlar biraz araştir öğren demişsin tamam araştiricam merak etme ;) Bu arada lütfen tartişmaya girme bana ne istersen yazabilirsin ama arkadaşin konusunu kilitleme hakkin yok.
Tabikide Hakkım Yok Fakat Senin Yaptığın İyi Bişemi İnsanları Küçük Düşürüp Azarlıyorsun '' Böyle Yazarak GM Olacağınımı Sandın '' Bu Cümleyi İyi Oku Ve Kendini Karşındaki Kişinin Yerine Koy ( Empati Kur ) O zaman Ne Demek İstediğimi Gayet İyi Anlıcaksın...Neyse Kardeşim Burda Kapansın Daha Fazla Büyümeden Olay İyi Forumlar Dilerim...
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Eğerki hırsızlıktan hesabı kapananların ki açılırsa sonuna kadar itiraz ederim.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Önerileriniz için http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresini kullanabilirsiniz. Ayrıca konu başlıkları ile ilgili birtakım kurallarımız mevcut. viewtopic.php?f=52&t=18 adresinden Forum Kurallarını okuyabilirsiniz.

[GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön