Banka kartı ile akçe çekmek
Re: Banka kartı ile akçe çekmek
İlgili kredi kartında günlük işlem bazında limit aşımı hatasını nasıl çözüyoruz arkadaşlar?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Bankayı araman faydalı olacaktır.Limiti yükseltebilmek için
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

aradım hala sorun çözülmedi acaba playstore ile ilgili kayaklanan bir durum mu ?
şunu diyor;
Kredi Kartı İşleminiz Tamamlanamadı
İlgili kredi kartı için günlük işlem bazında limit aşımı.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Merhaba Dostum ;Rasenganm yazdı: ↑06 Şub 2018 14:07 Arkadaşlar geçenler de forumda bir kaç kişi ziraat banka kartı ile akçe çektik sorun olmadı yazmıştı. Bende ise "Bu Kart tipi işlem yapmaya uygun değil" yazıyor. İnternet sitesinden kartın kısıtlamalarına baktım herhangi bir kısıtlama mevcut değil ve internet alışverişine açık bir kart. İçinde de yeterli miktarda para bulunuyor. Çeken arkadaşlar nasıl çekiyor bilgi verebilir misiniz? Ziraatin müşteri hizmetlerini arayıp yüz yüze konuşabileceğim kimse de yok gibi. Yeni gelen kanunla galiba kartların internet alışverişi kapatılmış onu açmak gerekiyormuş, dün şubeye gittim onlarda bir şey bilmiyor.
Kartının ön yüzündeki değilde arka yüzündeki 16 haneli numarayı girmen gerekiyor.
Kartın arkasında 2 adet ccv kodu mevcut oradaki kredi kartı ccv si yazan kodu girmelisin.
İyi forumlar.
Merhaba ;
Playstoreden bende akçe aldığımda günde sadece en yüksek 5500 akçe çekmene izin veriliyor. Üstüne playstore izin vermiyor ve limit aşımı diyor. Konu ile ilgili desteğe yazabilirsin benim bilgim bu kadar kendi deneyimim
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Kredi kartı limiti ise bunu bankadan hallediyorsun.Günlük benım 2 adet 3 ay veya 2500 akçe bile çektiğim oluyordu hepsinden 1 er adet aldıgım oldu aynı gün
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

keşke o olsa onu mobilden bile hallediyorum bi türlü halledemedim işlem limitine mi takıldım acaba bi ara 32 gün diye birşey söylüyorlardıRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 12:01Kredi kartı limiti ise bunu bankadan hallediyorsun.Günlük benım 2 adet 3 ay veya 2500 akçe bile çektiğim oluyordu hepsinden 1 er adet aldıgım oldu aynı gün
Hocam bende ayni hatayi aldim. Cozumu belli. Yeni hesap ac playstoreye ordan yap alisverisini. Ben oyle yapiyorum. Bu limit yuzunden 4 5 tane playstore hesabim varKraToSs yazdı: ↑13 Şub 2018 12:55keşke o olsa onu mobilden bile hallediyorum bi türlü halledemedim işlem limitine mi takıldım acaba bi ara 32 gün diye birşey söylüyorlardıRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 12:01Kredi kartı limiti ise bunu bankadan hallediyorsun.Günlük benım 2 adet 3 ay veya 2500 akçe bile çektiğim oluyordu hepsinden 1 er adet aldıgım oldu aynı gün
tekrar nasıl hesap acacagım acabaNiko34 yazdı: ↑13 Şub 2018 13:18Hocam bende ayni hatayi aldim. Cozumu belli. Yeni hesap ac playstoreye ordan yap alisverisini. Ben oyle yapiyorum. Bu limit yuzunden 4 5 tane playstore hesabim varKraToSs yazdı: ↑13 Şub 2018 12:55keşke o olsa onu mobilden bile hallediyorum bi türlü halledemedim işlem limitine mi takıldım acaba bi ara 32 gün diye birşey söylüyorlardıRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 12:01Kredi kartı limiti ise bunu bankadan hallediyorsun.Günlük benım 2 adet 3 ay veya 2500 akçe bile çektiğim oluyordu hepsinden 1 er adet aldıgım oldu aynı gün
![]()
Yeniden üye olcaksin siteye.KraToSs yazdı: ↑13 Şub 2018 13:34tekrar nasıl hesap acacagım acabaNiko34 yazdı: ↑13 Şub 2018 13:18Hocam bende ayni hatayi aldim. Cozumu belli. Yeni hesap ac playstoreye ordan yap alisverisini. Ben oyle yapiyorum. Bu limit yuzunden 4 5 tane playstore hesabim varKraToSs yazdı: ↑13 Şub 2018 12:55keşke o olsa onu mobilden bile hallediyorum bi türlü halledemedim işlem limitine mi takıldım acaba bi ara 32 gün diye birşey söylüyorlardıRamazanBey yazdı: ↑13 Şub 2018 12:01Kredi kartı limiti ise bunu bankadan hallediyorsun.Günlük benım 2 adet 3 ay veya 2500 akçe bile çektiğim oluyordu hepsinden 1 er adet aldıgım oldu aynı gün
![]()
eyse bakalım umarım olur playstore ile de görüştüm adamlar 0 hata her zaman
hep aynı laf