Masumqprens ten Acıklama
Masumqprens ten Acıklama
Rıceboy(Ahmet) Adlı arkadaşımız bana şifresını verdı ve 1-2 hafta sonra charımı caldın dıe bana hırsız dıyor yeter artık kımseyle ugraşmıcam benı bılen bılır hırsız dıyende buyursun desın Hadı Kolay Gelsın 
Re: Masumqprens ten Acıklama
şifreyi değiştirdin mi ondan haber ver :mrgreen:
beter olsun :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
mert arada doğru bşyde söylemeyi becerebiliyorsunxDSpeedy yazdı:şifreyi değiştirdin mi ondan haber ver :mrgreen:
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
ooo Riceboy'a laf yok ben sölerim ama söyletmem
çakdırma isteidğini de xD
çakdırma isteidğini de xD

- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Mahsemqpren kendını hıç yorma ki sen . Elimizde butun bılgılerın var .. Yakında Mahkemeye cıkıcagın zaman konusursun
. Bıtane orn. vrym sımdılık Adresın elımızde Trabzon
.. Ve yakında görusmek dılegıyle . Riceboy'u da alıcaz .
Ama az kaldı
Ama az kaldı

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
- senhar15
- Demirci Çırağı
FuNdaa yazdı:mert arada doğru bşyde söylemeyi becerebiliyorsunxDSpeedy yazdı:şifreyi değiştirdin mi ondan haber ver :mrgreen:
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Öncelikle Merhabalar;
Sana nasıl oldu nasıl şifremi verdim bilmıyorum.İlk'ten demiştim bu benim çarımı çalacak ve ben bu oyunu bırakacağım Bıraktımda.Çarımı çaldın mert sonrasını düşünebılıyormusun;).Pişman olacaksın bana yalvaracaksın ama hiç bir işe yaramayacak.Kısa öz konuşacağım İkv bıraktım bilgisayarımda İKV ait birşey bulunmuyor.Sana yemın ederım kı bu burda bitmez.Yarın gidiyorum bütün işlemleri başlatıyorum.Bu bir göz korkutmak deil mahkeme sonuçlanıncada buraya bizzat konu açacağım
Bu arada meranın güzel insanları kalbinizi kırdım özür dilerim.Bir özürle bitecek olay deil ama Kastamonuya yolunuz düşerse bir yemek borcumuz olur.
Mahkeme Görüşmek Üzere
Sana nasıl oldu nasıl şifremi verdim bilmıyorum.İlk'ten demiştim bu benim çarımı çalacak ve ben bu oyunu bırakacağım Bıraktımda.Çarımı çaldın mert sonrasını düşünebılıyormusun;).Pişman olacaksın bana yalvaracaksın ama hiç bir işe yaramayacak.Kısa öz konuşacağım İkv bıraktım bilgisayarımda İKV ait birşey bulunmuyor.Sana yemın ederım kı bu burda bitmez.Yarın gidiyorum bütün işlemleri başlatıyorum.Bu bir göz korkutmak deil mahkeme sonuçlanıncada buraya bizzat konu açacağım
Bu arada meranın güzel insanları kalbinizi kırdım özür dilerim.Bir özürle bitecek olay deil ama Kastamonuya yolunuz düşerse bir yemek borcumuz olur.
Mahkeme Görüşmek Üzere
özür dilemen güzel kardeşim eyvallah bizde istanbula bekleriz bizzat karşılarız gelceğin gün haber et yeterRiceboyyy yazdı:Öncelikle Merhabalar;
Mahkeme Görüşmek Üzere![]()
ama ne demiş atalarımız alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sen bize demediğini yapmadığını bırakmadın
sonucunu bu şekilde aldın karışlıksız kalmıyor hiçbirşey bunları aramızdaki tartışmayı uzatmak için yazmıyorum yanlış
anlama çarının çalınmasına üzüldüm gözümün önünde mavi yıldız oldun
inşallah istediğin sonuca olaşırsın

- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
Ahmetımmmm arkandayım toprak . Allahın ıznıyle gelıcem Kastamonuna bu hazıran ayında göruselım bi senınle kardesmmmmm ... Mahkemeye bızzat bende gelıcm
su 15 yasındakı weletle konusmaya
Yunus
Yunus

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
Öncelıkle SelamunAleykum ahmet ben o gun oyuna gırmedım hiç 1 kere gırdım tayfur bılıyor 5 dk durdum cıktım gırdıgımde hırsız dıyorlar bırşey demıyorum Allahtan bulun Ben senın charına calacak kadar karaktersız bı ınsan degılım Yınede bana gelıp charı caldılar deseydın ben elımden gelenı ederdım.Ayrıca benım epemde gıttı onla bırlıkte Ben hç sözunu açamadım.Allahından bulasın Ahmet....Hadı Kolay Gelsın
Saygılarımla Masumqprens
Saygılarımla Masumqprens