Forum isminizden sonra aklıma şey geldi
Windows Vista gibi bir şey ile karşılaşmayız umarım
Forum isminizden sonra aklıma şey geldi
Hahahahaha
Grup bölgesi mi ağzından yel alsın kardeşimCankurtarann yazdı: ↑12 Şub 2018 20:53 Kim bilir belki Karaköy geldikten sonra bir yıl gibi yakın bir süre zarfında Karaköy içinde yer alan grup bölgesi gelir. Belki de Karaköy ile birlikte gelir. Belki de çok hayal kuruyorum.![]()
Var,var ek bölge var içerisinde gördüm benmakmeden yazdı: ↑12 Şub 2018 14:28 Merhabalar oyunda bazı direnç ve zırh efsunları oyun içi yaratıklarla bagdaştırılmış durumda. Bunu özellikle kesici, delici aletlerin ve maksimum hasar, element efsunların elden geçirilmesi ile daha çok hissettik.
Direnç buz= Kemik Kafa
Zırh= Solucan
Zırh= Karacin
Direnç ateş= Tazı
ZIRH= FARE ADAM
Fare adamlara karşı düşük levellerde bunu tam hissetmesekte zırh konusunda sıkıntı yaşayabiliriz. Tabii bu bir grup bölgesi değil. O yüzden her yetenek illa ki iş görecektir. Şahsi fikrim ise yalnızca düz bir Karaköy beklemediğim. Yeraltı içinde Meran, Meteor içinde Sivri ada, Eminönü içinde Antrepo var. Karaköy içinde bizi yetenek dağılımında değişikliğe uğratacak bir şeyler mevcuttur.
MerhabaLadyGAGA yazdı: ↑12 Şub 2018 23:57Var,var ek bölge var içerisinde gördüm benmakmeden yazdı: ↑12 Şub 2018 14:28 Merhabalar oyunda bazı direnç ve zırh efsunları oyun içi yaratıklarla bagdaştırılmış durumda. Bunu özellikle kesici, delici aletlerin ve maksimum hasar, element efsunların elden geçirilmesi ile daha çok hissettik.
Direnç buz= Kemik Kafa
Zırh= Solucan
Zırh= Karacin
Direnç ateş= Tazı
ZIRH= FARE ADAM
Fare adamlara karşı düşük levellerde bunu tam hissetmesekte zırh konusunda sıkıntı yaşayabiliriz. Tabii bu bir grup bölgesi değil. O yüzden her yetenek illa ki iş görecektir. Şahsi fikrim ise yalnızca düz bir Karaköy beklemediğim. Yeraltı içinde Meran, Meteor içinde Sivri ada, Eminönü içinde Antrepo var. Karaköy içinde bizi yetenek dağılımında değişikliğe uğratacak bir şeyler mevcuttur.![]()