HIRSIZLIK YAPANA CEZA NEDEN YOK
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Re: HIRSIZLIK YAPANA CEZA NEDEN YOK
Reel hayatta hırsızlığın cezası ne ki oyunda olsun ? Adamın birini anlattı jandarma 72 motor çalmış beraat etmiş. Milyarlarca Türk liralarını saymıyorum bile burda moderatörler beni siyaset yapıyorum diye banlarlar yeminle. Sarraf ı fullemek gerek
Neyse işte ceza verilmeme sebebini anlattım. Çalan kadar çaldıranın da hatası diyip geçiştireyim bari.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
Bu başlığa 7 fotoraf ile destekli bir cevap mesajında bulundum. Lakin forum görevlisi tarafından silindi. Biraz detaycı olduğum için +1 saat vaktim gitti yazmak için (Artık ne derseniz haklısınız
) . Söyleseydiniz o kadar vaktimi harcamaz, daha erken uyurdum. 
Neyse iyi forumlar,
Neyse iyi forumlar,
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Muhtemelen kisi ismi paylasmak yasak diye boyle yaptilar, bence isimlerin bas harfi görünecek sekilde tekrar at silmezlerCankurtarann yazdı: ↑12 Şub 2018 10:16 Bu başlığa 7 fotoraf ile destekli bir cevap mesajında bulundum. Lakin forum görevlisi tarafından silindi. Biraz detaycı olduğum için +1 saat vaktim gitti yazmak için (Artık ne derseniz haklısınız) . Söyleseydiniz o kadar vaktimi harcamaz, daha erken uyurdum.
Neyse iyi forumlar,
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
O an ki sinirle mi diyim, bilemedim.Doğrudan isimlerini tam yazdım. Lakin yazdıklarımı bir yere kaydetmedim. Yani baştan yazmak gerekiyor. Bir daha tekrardan yazar mıyım? Orası şüpheli.noctiluca yazdı: ↑12 Şub 2018 16:43Muhtemelen kisi ismi paylasmak yasak diye boyle yaptilar, bence isimlerin bas harfi görünecek sekilde tekrar at silmezlerCankurtarann yazdı: ↑12 Şub 2018 10:16 Bu başlığa 7 fotoraf ile destekli bir cevap mesajında bulundum. Lakin forum görevlisi tarafından silindi. Biraz detaycı olduğum için +1 saat vaktim gitti yazmak için (Artık ne derseniz haklısınız) . Söyleseydiniz o kadar vaktimi harcamaz, daha erken uyurdum.
Neyse iyi forumlar,
: ))
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Yazarsin senn millet gorsun ne olduklariniCankurtarann yazdı: ↑12 Şub 2018 20:46O an ki sinirle mi diyim, bilemedim.Doğrudan isimlerini tam yazdım. Lakin yazdıklarımı bir yere kaydetmedim. Yani baştan yazmak gerekiyor. Bir daha tekrardan yazar mıyım? Orası şüpheli.noctiluca yazdı: ↑12 Şub 2018 16:43Muhtemelen kisi ismi paylasmak yasak diye boyle yaptilar, bence isimlerin bas harfi görünecek sekilde tekrar at silmezlerCankurtarann yazdı: ↑12 Şub 2018 10:16 Bu başlığa 7 fotoraf ile destekli bir cevap mesajında bulundum. Lakin forum görevlisi tarafından silindi. Biraz detaycı olduğum için +1 saat vaktim gitti yazmak için (Artık ne derseniz haklısınız) . Söyleseydiniz o kadar vaktimi harcamaz, daha erken uyurdum.
Neyse iyi forumlar,
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
Uygun bir vaktim olursa, İnşallah.noctiluca yazdı: ↑13 Şub 2018 02:54Yazarsin senn millet gorsun ne olduklariniCankurtarann yazdı: ↑12 Şub 2018 20:46O an ki sinirle mi diyim, bilemedim.Doğrudan isimlerini tam yazdım. Lakin yazdıklarımı bir yere kaydetmedim. Yani baştan yazmak gerekiyor. Bir daha tekrardan yazar mıyım? Orası şüpheli.noctiluca yazdı: ↑12 Şub 2018 16:43Muhtemelen kisi ismi paylasmak yasak diye boyle yaptilar, bence isimlerin bas harfi görünecek sekilde tekrar at silmezlerCankurtarann yazdı: ↑12 Şub 2018 10:16 Bu başlığa 7 fotoraf ile destekli bir cevap mesajında bulundum. Lakin forum görevlisi tarafından silindi. Biraz detaycı olduğum için +1 saat vaktim gitti yazmak için (Artık ne derseniz haklısınız) . Söyleseydiniz o kadar vaktimi harcamaz, daha erken uyurdum.
Neyse iyi forumlar,