"Herkese merhaba, iyi günler demek için yazdım. Nasıl gidiyor arkadaşlar? Bence karaköy güzel olacak. Betanın gelmesi iyi oldu. Ondan sonra savaş bizi bekliyor." buyrun 3 kişi 6 saat uğraşıp çevirdik
merhaba herkeze
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Re: merhaba herkeze

Gizlenmiş İçerikGöster

Ozaman bu haftanın işsizlik ödülü size gelsinSakirpasali yazdı: ↑12 Şub 2018 01:20"Herkese merhaba, iyi günler demek için yazdım. Nasıl gidiyor arkadaşlar? Bence karaköy güzel olacak. Betanın gelmesi iyi oldu. Ondan sonra savaş bizi bekliyor." buyrun 3 kişi 6 saat uğraşıp çevirdik![]()
Ben kendi kendimle aklım karışık..
- Orhanbuluttt
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ailem
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sağol kardeşim sayende aydınlandık, hiç tereddütün olmasın bu gerekli bilgiyi kesinlikle Karaköy geldiği vakit, kullanacağız. : ))Sakirpasali yazdı: ↑12 Şub 2018 01:20"Herkese merhaba, iyi günler demek için yazdım. Nasıl gidiyor arkadaşlar? Bence karaköy güzel olacak. Betanın gelmesi iyi oldu. Ondan sonra savaş bizi bekliyor." buyrun 3 kişi 6 saat uğraşıp çevirdik![]()
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: City Of Death
onca uğraşın sonucuSakirpasali yazdı: ↑12 Şub 2018 01:20"Herkese merhaba, iyi günler demek için yazdım. Nasıl gidiyor arkadaşlar? Bence karaköy güzel olacak. Betanın gelmesi iyi oldu. Ondan sonra savaş bizi bekliyor." buyrun 3 kişi 6 saat uğraşıp çevirdik![]()
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا