Ozaman şart
Kıyamet asayı Bastık
Re: Kıyamet asayı Bastık
- Beynelmilel
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok
kardeşim Allah hayırlı etsin, içimde bi şey cız etti. 49 sv şaheserler gelmeden önce, bilhassa 39 sv son sınırken, üretim yapardık, o aklıma geldi. Gözümde canlanır koskoca mazi..
- Agafbey850
- Cin Avcısı

teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun oyunda tekiz bazı kişiler için basit geliyor bu şeyler ama bana çok büyük bir adımBeynelmilel yazdı: ↑12 Şub 2018 00:00 kardeşim Allah hayırlı etsin, içimde bi şey cız etti. 49 sv şaheserler gelmeden önce, bilhassa 39 sv son sınırken, üretim yapardık, o aklıma geldi. Gözümde canlanır koskoca mazi..![]()
- Beynelmilel
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Yok
teşekkür ederim kardeşim. Emeğin en önemli sermaye olduğu oyunlarda emeğin karşılığının alınması oyunla olan duygusal bağı pekiştirir, duygusal bağ ise devamlı bir oyuncu olmayı temin eder. Üretim dediğin baştan sona emektir, hele ki şaheserleri eksiksiz olan karakterlerin ve tılsımların illegal yoldan - reel satışları - emekle kazanımın önüne set çekmektedir. Yeni güncelleme ile emeğin en önemli faktör olması- bkz. üretimin önem kazanması- eminim ki işbu illegaliteyi azaltacak ve oyunda 39 sv deki samimiyet, oyuncunun oyundan aldığı zevkin artışı ve dolaylı olarak oyuncuların oyuna devamlılığı gibi kazanımlara katkıda bulunacak ve bu da ikv nin selametine olacaktır. Bu akçe ile alımların geri plana itilmesi değildir, kastım ile bu hal arasında bir nüans vardır. // biraz uzun oldu, sabırla okuyanlara teşekkür ederimAgafbey850 yazdı: ↑12 Şub 2018 00:06teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun oyunda tekiz bazı kişiler için basit geliyor bu şeyler ama bana çok büyük bir adımBeynelmilel yazdı: ↑12 Şub 2018 00:00 kardeşim Allah hayırlı etsin, içimde bi şey cız etti. 49 sv şaheserler gelmeden önce, bilhassa 39 sv son sınırken, üretim yapardık, o aklıma geldi. Gözümde canlanır koskoca mazi..![]()
![]()