oyunun hikaye örgüsü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beynelmilel
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Yok

oyunun hikaye örgüsü

Mesaj gönderen Beynelmilel »

oyunun hikaye örgüsünün kitaplaştırılması ve kitabın reklamlarının oyun ile beraber yapılması oyuna olan talebi artırmaz mı? Ben mi yanlış düşünüyorum? Yapımcı olan kimselerin bu konuda herhangi bir düşüncesi var mı?
🇹🇷🕟🕚2️⃣2️⃣♒️📚🍀👨🏽💪🏽🔝
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: oyunun hikaye örgüsü

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Yine aynı konu :(
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Gangsta S Side

Mesaj gönderen NouzaR »

şu an oyunla ilgili tek düşünce aman başımıza bir şey gelmesin.
Resim
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ezel »

NouzaR yazdı: 12 Şub 2018 00:14 şu an oyunla ilgili tek düşünce aman başımıza bir şey gelmesin.
Nasıl bişey gelebilir ki :thinking_face:
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
Beynelmilel
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

buna yönelik bir talep var ki tekrar tekrar dillendiriliyor, bu konu oyuncuların menfaatlerinden çok oyun üzerinden ekmek kazananların menfaatinedir
🇹🇷🕟🕚2️⃣2️⃣♒️📚🍀👨🏽💪🏽🔝
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

ezel yazdı: 12 Şub 2018 00:22
NouzaR yazdı: 12 Şub 2018 00:14 şu an oyunla ilgili tek düşünce aman başımıza bir şey gelmesin.
Nasıl bişey gelebilir ki :thinking_face:
Her açıdan konuşmuş adam

Oyuna bir şey olmasın.
Güncelleme gelmeden ölmeyelim.
Güncellemeyi kazasız belasız görelim.

Gibi sanırım :)
Resim
Resim
LadyGAGA
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Çoğu oyunucu cahil anca meteorda kabadayıda gezip alt çekerler kime ve nereye sunucaksın?
Resim
Kullanıcı avatarı
Beynelmilel
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

LadyGAGA yazdı: 12 Şub 2018 12:29 Çoğu oyunucu cahil anca meteorda kabadayıda gezip alt çekerler kime ve nereye sunucaksın?
“Cahil olmayan” oyunculara ve potansiyel oyunculara yönelik olur diye düşündüm. Oyuncu kazanımına yardımcı olur diye düşündüm. Böylesi bi hikaye örgüsü “cahil olan oyuncuların” elinde heba olmasın diye.(NOT: Kişisel olarak kimseye isnadım yoktur)
🇹🇷🕟🕚2️⃣2️⃣♒️📚🍀👨🏽💪🏽🔝
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

İkv’nin hikayesinin bir kısmını okumuştum. Dili itibariyle roman değil de hikaye olabilecek bir tarihçesi var. Hikaye şeklinde de yayımlansa yaşça büyük insanlar tarafından dikkat çekecek bir şey olacağını düşünmüyorum açıkçası. Biz oyunu oynadığımız için hikaye örgüsü, oyundaki boşlukları dolduruyor ve güzel geliyor bizim için. Fakat oyunu hiç oynamamış birisi hikayeyi alıp okuyup oyuna başlayacağını sanmıyorum, belki çok az kişi bunu yapar.

Örneğin Mansur Bey’in gece yarısı evinde ölü bulunması. Bunun nedeni, niçini, ne zaman’ı yok. Olayın gelişim aşaması yok. Bir anda ölü bulunuyor. Peki neden öldü? Okuyucu bunu bilmek ister. Hikayenin hepsini okumadığım için benim de eksik bildiğim yerler var fakat totale baktığımızda piyasada İkv ile ilgili bilgisi olmayan bir insana hitap edeceğini düşünmüyorum. Kendi şahsi fikrim.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ezel »

ERSEN yazdı: 12 Şub 2018 15:54 İkv’nin hikayesinin bir kısmını okumuştum. Dili itibariyle roman değil de hikaye olabilecek bir tarihçesi var. Hikaye şeklinde de yayımlansa yaşça büyük insanlar tarafından dikkat çekecek bir şey olacağını düşünmüyorum açıkçası. Biz oyunu oynadığımız için hikaye örgüsü, oyundaki boşlukları dolduruyor ve güzel geliyor bizim için. Fakat oyunu hiç oynamamış birisi hikayeyi alıp okuyup oyuna başlayacağını sanmıyorum, belki çok az kişi bunu yapar.

Örneğin Mansur Bey’in gece yarısı evinde ölü bulunması. Bunun nedeni, niçini, ne zaman’ı yok. Olayın gelişim aşaması yok. Bir anda ölü bulunuyor. Peki neden öldü? Okuyucu bunu bilmek ister. Hikayenin hepsini okumadığım için benim de eksik bildiğim yerler var fakat totale baktığımızda piyasada İkv ile ilgili bilgisi olmayan bir insana hitap edeceğini düşünmüyorum. Kendi şahsi fikrim.
Aynen oyunu oynayanlar hikayede ki kişi ve yereri iyi bildikleri için ilgi çekici geliyor.
Ben kendi kendimle aklım karışık..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön