Öncelikle yaptığım şeyin doğru olduğunu savunmuyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Öncelikle yaptığım şeyin doğru olduğunu savunmuyorum

Mesaj gönderen asgsdga »

Ulan hepsini geçtim de bu herifler hem utanmadan hırsızlık yapmaya çalışıyor hem de foyası meydana çıkınca yediği küfürleri şikayet ediyor, bu kadar da yüzsüz olunmaz yani. Gerçi bana musallat olan bebeye 1 hafta temiz sövmüştüm de şikayet etmemişti, onun derdi sadece tılsımmış anlaşılan. Neyse geçmiş olsun, bu oyunda sistem böyle ve yönetim memnun, bizim de yapacak bişeyimiz Yok. Öneri olarak da tıpkı klana katılmak gibi(bağımsız şeyler aslında ama) bu şikayet et butonu kullanımı için 5lvl olma şartı getirilebilir.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

inquisitor yazdı: 11 Şub 2018 18:59
resp0nse yazdı: 11 Şub 2018 18:55 küfür ettiğin anda her ne olursa olsun suçlu duruma düşersin.
Maalesef sistemlerimiz kıyaslama yaparak ceza verecek durumda değil
Bu gibi durumlarda ilgili kişiyi engelleyebilir ve sağ tık şikayet et butonu ile şikayet edebilir
Yetmez ise destek kısmından form ile şikayet edebilirsiniz.

Bunlar haricinde yapacağınız her tepki size karşı negatif sonuçlar doğuracaktır.
Şimdi de sen mi oynuyorsun modculuk oyunu ? Basit cevap ver her ne olursa olsun küfür etti mi ceza yersin. Etme ettirt şikayet et o ceza alsın de. Samimiyetsiz özenti.
Oyunculara doğru yolu göstermek mi özenti anlamadım :)
Doğru yolu gösterince yönetici taklidi mi yapmış oluyoruz :)
Zihniyetin batsın
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
BJERQSEN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Full Magazine

Mesaj gönderen BJERQSEN »

Aynı olay benim başıma sıklıkla geliyor vallahi başlarım susuna dümdüz kayıyorum sus falan umrumda olmuyor adamın içinden geçerim allah'ıma sende iyi yapmışsın takma kafana😊
saglam yazdı: 11 Şub 2018 18:45 Ama bugün arkadaşımla internet kafedeyken (arkadaşımın char adı Fülane) Fulane isimli 1 seviye biri bana mesaj attı çok sıkıldım falan dedi.Aklı sıra charları değişelim diyip şifremi isteyecekti(arkadaşım yanımda o esnada).Ben de küfür ettim ve bu nedenle susturma yedim.Sizce suçlu muyum? Elimde kanıtlar var.

İyi forumlar...
ŞAHMERANb
einePİSTOLE
bjeRqsen

FULL MAGAZİNE

ÖMER FARUK SÜRER
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

BJERQSEN yazdı: 11 Şub 2018 21:11 Aynı olay benim başıma sıklıkla geliyor vallahi başlarım susuna dümdüz kayıyorum sus falan umrumda olmuyor adamın içinden geçerim allah'ıma sende iyi yapmışsın takma kafana😊
saglam yazdı: 11 Şub 2018 18:45 Ama bugün arkadaşımla internet kafedeyken (arkadaşımın char adı Fülane) Fulane isimli 1 seviye biri bana mesaj attı çok sıkıldım falan dedi.Aklı sıra charları değişelim diyip şifremi isteyecekti(arkadaşım yanımda o esnada).Ben de küfür ettim ve bu nedenle susturma yedim.Sizce suçlu muyum? Elimde kanıtlar var.

İyi forumlar...
:) Seninle aynı ruh halindeydim söverken :D :D
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Sahte çar açanları IP adresinden tespit edip ceza verilebilir ama uğraşmak istemiyorlar. Şikâyet edilen sohbet penceresini de detaylıca incelemiyorlar. Sadece bu tür işlere bakacak bir ekip kurulsa çok iyi olur. Şimdi gelip “sohbet penceresini detaylıca inceliyoruz” yalanını hiç söylemesinler, incelemediklerini herkes biliyor. Ayrıca sahte çarların önüne geçmek için bir öneride bulunmuştum fakat bunu yönetim geri çevirmişti.
Ozgur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ozgur »

Yafp yazdı: 11 Şub 2018 19:41 "Davanda haklı olduğun davranışında haklı olduğun anlamına gelmez."
amirogllu yazdı: 11 Şub 2018 18:57 Bu Konu ya nasıl baktığın önemlidir.Küfür,iğneleyici hakaretler insanın yapmaması gereken
bir husustur.
Olmuşsa böyle bir konu 1 dakikalık video alıp Desteğe ulaştırabilirdiniz.Kendiniz cezasını olmayacak şekilde vermişsiniz
lakin belirli kurallarda değil.
''Amaca giden her yol mübahtır'' derler. Adam davasında haklıysa davranışı göz önünde bulundurulacaksa eğer küfür ettiğinden dolayı o 1 lvl çakma karakter açanada BLOK verecekler ozaman ana hesaplarına. Sonuç olarak bu 1 lvl çar açanları ne kadar şikayet etseniz de engelleseniz de semer vurdukça bu insalar hep aynı oluyor :grin: İlaveten bu 2 yoruma çok aşırı güldüm sanki video alıp atınca bu elemanın gözümü korkuyor fake hesaptan bu işleri yapıyor zaten dediğim gibi bunu yapanları tesbit edip ana karakterlerıne 999gün blok verilsin bakalım ortada birşey kalıyor mu? :grinning: Yakında çooook yakında ama pek yakında blok vericekler sanırım. Bizde huzura kavuşacağız sanırım o süre zarfınıda tahtalı köyde görürüz :(
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

resp0nse yazdı: 11 Şub 2018 19:56
inquisitor yazdı: 11 Şub 2018 18:59
resp0nse yazdı: 11 Şub 2018 18:55 küfür ettiğin anda her ne olursa olsun suçlu duruma düşersin.
Maalesef sistemlerimiz kıyaslama yaparak ceza verecek durumda değil
Bu gibi durumlarda ilgili kişiyi engelleyebilir ve sağ tık şikayet et butonu ile şikayet edebilir
Yetmez ise destek kısmından form ile şikayet edebilirsiniz.

Bunlar haricinde yapacağınız her tepki size karşı negatif sonuçlar doğuracaktır.
Şimdi de sen mi oynuyorsun modculuk oyunu ? Basit cevap ver her ne olursa olsun küfür etti mi ceza yersin. Etme ettirt şikayet et o ceza alsın de. Samimiyetsiz özenti.
Oyunculara doğru yolu göstermek mi özenti anlamadım :)
Doğru yolu gösterince yönetici taklidi mi yapmış oluyoruz :)
Zihniyetin batsın
Özenti özenti lafların, yöneticiymiş gibi boş tavırların bitince, zihniyetim batar. Sen bana fırsat yarat yeter ki. Bi halt değilsin bunun bilincine var :)
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

İyi forumlar...
Hıncını almış oldun boşver
Resim
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Ben de böyle bir olay yaşadım. Bir ahbabımın ismine benzer bir isimle bana mesaj yazıldı. Anladım durumu. Bozuntuya vermedim, devam ettim. Küfür etmedim. Böyle bir fırsat kaç kere ele geçer? Eğlendikçe eğlendim adamla. Oradan oraya yolladım, beklettim, beklettim. En son başka bir arkadaşımın hesabını benzer isim yoluyla soyduklarından bahsettim. Sanırım biraz aptallık var bu dolandırıcılarda, anlamadı. Biraz daha devam edince uyandı. Sonunda küfür etti çıktı. Umurumda oldu mu? Olmadı. Neden bu denli basit insanlar için keyfimi kaçırayım ki? Durumu fırsata çevirin, eğlenmeyi bilin. Küfüre gerek yok.👍
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Plafect00 yazdı: 11 Şub 2018 22:55 Ben de böyle bir olay yaşadım. Bir ahbabımın ismine benzer bir isimle bana mesaj yazıldı. Anladım durumu. Bozuntuya vermedim, devam ettim. Küfür etmedim. Böyle bir fırsat kaç kere ele geçer? Eğlendikçe eğlendim adamla. Oradan oraya yolladım, beklettim, beklettim. En son başka bir arkadaşımın hesabını benzer isim yoluyla soyduklarından bahsettim. Sanırım biraz aptallık var bu dolandırıcılarda, anlamadı. Biraz daha devam edince uyandı. Sonunda küfür etti çıktı. Umurumda oldu mu? Olmadı. Neden bu denli basit insanlar için keyfimi kaçırayım ki? Durumu fırsata çevirin, eğlenmeyi bilin. Küfüre gerek yok.👍
Bana 3-4 defa daha oldu bu olay.Bir kaçında eğlendim dediğin gibi bozuntuya vermedim.Ama bunda çok sinirim bozuldu nedense şu günlerde gerginim :)
Sahira

Stodig

drNOVALGİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön