KARAKÖY galata sembolü ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: KARAKÖY galata sembolü ?

Mesaj gönderen ezel »

OZHANBEY yazdı: 11 Şub 2018 03:20 49 level de ilk şaheser itemlerden Ejder Asaya Akik ve Menekşe gibi oyunun ilk madenlerini isteyen bir reçete var. 250 bn den alıcı bulan menekşe 35 m na kadar çıkmıştı. O yüzden hangi reçeteye hangi madeni isteyeceğini kesinllikle bilemeyiz. Şahsen tüm madenlerimi saklıyorum ihtiyaç duyduğumda alıp üretirim.
Evet asab-ı üreticeğim zaman menekşe 45m ye kadar çıkmıştı. Hangi madenin tavan yapacağı belli olmuyor.
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

İşte bunu beğendim,hemen galata toplamaya başlıyorum :grin: :grin: biraz düz mantık gibi ama :relieved:
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Fareler zaten Karaköy'de yaşıyor. Yol Savaşçısı da bir fare ve geldiği yer belli. Galata sembolü vermesi normal.

Gelecekte işe yarar mı? Bilinmez. Sonuçta çok zor edinilen bir materyal değil.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Düşünce güzel ama ben pek zannetmiyorum.
kedi
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Galata Sembolü ile beraber diğer Çemberlitaş materyallerinin Karaköy 50-55 sv itemlerinin üretiminde kullanılacağı kanaatindeyim.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Mansur Bey ile ile ilgili bir item istiyorum inşallah böyle birşey düşünüşlerdir. Sadece anıt inşa edip bırakmasınlar.

Galata sembolü ve diğer ç.t materyallerini elimde bulunduruyorum lazım olur. Genelde 5+1 gruplarda yol savaşçısını kesmiyorlar ve bu sebepten ötürü oyunda galata sembolü aranacak gibi duruyor. Haliyle yol savaşçısı illa her grupla girdiğimizde galata sembolünüde nadir vermektedir. 150 den fazla ateş boyası inşallah yeni pakette ihtiyaç olursa mükemmel olur.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen vorssanter »

Reçetelerde ne olcak piyasa fiyatlarını o belirliyor. Ama merak etme fırsatçılar test sunucusuna girip öğrenirler bi kaç samimi arkadaşlarına da söylerler sonrada tüm sunucularda güncellemeden hemen önce piyasadan ucuza toplarlar paraya para demezler... Eski meseleleri açmanın pek faydası yok ama daha önce böyle oluyordu bu işler bilen bilir... uzun zamandır da oynamadığım için yöneticileri itham altında bırakmak istemiyorum yeni gmler vardır mutlaka (umarım bu işi yapanlar hala yönetici değillerdir) ama bu hususa dikkat ederlerse bir çok kişinin hakkını korumuş olacaklar.
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen vorssanter »

Galata sembolünü kullanacaklarını sanmıyorum daha çok yeni madenler olur çt gibi bir çok yeni reçetenin geldiği zaman yeni maden olmadığı için kıyıda köşede kalan madenleri kullandılar yeni leveller ve yeni bölgeyle mutlaka yeni madenlerde gelecektir. Ancak bir dönem bende saf platin topluyordum birgün değerlenecek diye .... :D
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

AgahEfendi yazdı: 11 Şub 2018 01:58 Tek bağlantısı şu.Galata klanı daha barışçıl bir fare adam klanıdır.Gizit ise acımasız.Karaköy'de gizit ile savaşıp galata klanı ile ittifak yapabiliriz.Yol savaşçısı da Çemberlitaş'ı koruyarak insanlara yardım ettiği için galata klanından olduğunu varsayabiliriz ve öldüğünde üzerinden bu klanın sembolünün çıkması da gayet doğaldır.Zaten bu tür grup bölgesi materyalleri mevcut şaheserlerin üretiminde kullanıldığı için yeni bölgedeki herhangi bir eşya için istenmesi imkansız.
İmkansız değil Bir çok maden ve materyal çemberlitaş öncesi de üretimlerde kullanılıyor. Sonrasında neden kullanılmasın? Buna engel bir şey yok yani mevcut maden ve materyaller kullanılmazsa diğer tüm haritaların kaldırılıp sadece Karaköy olmalı senin son söylediğin cümleye göre. Neyse yanlış anlama kardeş ne geleceği sır gibi saklanıyor. O yüzden tüm materyalleri stoklamalı.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

vorssanter yazdı: 11 Şub 2018 15:54 Galata sembolünü kullanacaklarını sanmıyorum daha çok yeni madenler olur çt gibi bir çok yeni reçetenin geldiği zaman yeni maden olmadığı için kıyıda köşede kalan madenleri kullandılar yeni leveller ve yeni bölgeyle mutlaka yeni madenlerde gelecektir. Ancak bir dönem bende saf platin topluyordum birgün değerlenecek diye .... :D
Hol daha sonra geldi ve oradaki maden ve materyallerin hiç biri çt reçetelerinde kullanılmıyor. Belkide Karaköyde kullanılır. Bekleyip göreceğiz.
HAYATResimDIR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön