YENİ EFSUN SİSTEMİ HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hanniballllll
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

YENİ EFSUN SİSTEMİ HK.

Mesaj gönderen hanniballllll »

hayırlı geceler yeni gelecek olan bölgeden beklentilerim.

Oyunumuzda ki efsun sistemi çok sıradan herkes full trans takım bıçak sırtı vs takılıyor karakterler arasında güç farkı yok bütün karakterler aynı güçte.
Yeni bölgede ki efsun sistemi değişsin örneğin alman modeli bi ceket max 336 hasar verirken bi başkasına düşen aynı ceket 400 max hasar versin ki sunucunun en iyi ceketi silahı vs belli olsun oyunda kasılan paranın bi değeri yok 10 tirilyon da kassanız gücünüz herkesle aynı seviyede.

Ve bu itemleri herkes özgürce tek başına kasarak düşüre bilsinki tek başına item kasmanın heyecanı olsun farklı bişeyler düşürmenin hevesiyle oyun oynama süresi artacaktır.

Ayrıca standart 2 veya nadidelerde 3 yerine 4 veya 5 efsunlu itemler düşsün örneğin Max hasa, kritik,zırh,saldırı gibi
bu şekilde oyunun zevki artacaktır herkes en güçlü olabilmek için uğraşacak karakteri fulleyip sıkılıp oyunu bırakmayacak lütfen bu konuya ilgi gösterelim sizlerde görüşlerinizi önerilerinizi belirtebilirsiniz iyi geceler.

BEYAZ KÖŞK
Hanniballll
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: YENİ EFSUN SİSTEMİ HK.

Mesaj gönderen Caffeine »

böyle bir şeyin mümkün olabileceğine kendin inanıyor musun? mantık çerçevesi içerisinde öneriler ile gelseniz daha faydalı olur diye düşünüyorum.
hanniballllll
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hanniballllll »

Caffeine yazdı: 10 Şub 2018 02:12 böyle bir şeyin mümkün olabileceğine kendin inanıyor musun? mantık çerçevesi içerisinde öneriler ile gelseniz daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Bunu yapmak zor değil söylediğim farklar aşırı derecede olacak şekilde olmamalı en azından vs atarken işimiz şansa kalmamalı güçlü olan kazanmalı siz dar görüşlü olduğunuz sürece hiç bişey olmaz zaten
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

hanniballllll yazdı: 10 Şub 2018 02:15
Caffeine yazdı: 10 Şub 2018 02:12 böyle bir şeyin mümkün olabileceğine kendin inanıyor musun? mantık çerçevesi içerisinde öneriler ile gelseniz daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Bunu yapmak zor değil söylediğim farklar aşırı derecede olacak şekilde olmamalı en azından vs atarken işimiz şansa kalmamalı güçlü olan kazanmalı siz dar görüşlü olduğunuz sürece hiç bişey olmaz zaten
dediğin anca efsun özellikleri düşürülerek mümkün olabilir. bir itemde 5 adet efsun diyorsun hocam bunun neresi etik? :D yada gözlük aynı şey. başka oyunlarda görüp aynı şeyleri İKV'ne uyarlamaya bir son verin artık. diğer oyunlardaki efsun özellikleri oyunlara göre ayarlanmış ama bunu İKV'nde yapmak mümkün değil. örnek verecek olursam;

"Bosslardan gelen hasarı %5 oranında azaltır."
"Normal yaratıklardan gelen hasarı %7.5 oranında azaltır."
"Boss ve normal yaratıkların hiddetini %10 oranında üzerine çeker."

bu gibi efsunlar İKV'ne uyarlanamaz, uyarlansa da saçma olur. yani mantıklı bir şey bulamadım açıkçası önerinden. ayrıca "işimiz şansa kalmamalı" demişsin. zaten usta wsciler işlerini şansa bırakmıyor. çoğunlukla kazanıyor. oyunda zaten kullandığımız yetenek sayısı belli. 3-4 yetenek ile boss kesimleri, wsler, savaşlar yapılıyor. yani demek istediğim oyunun sunduğu imkanlar kısıtlı. oyunu kötülemiyorum hatta bende severek oynuyorum ama 12 yıllık oyundan daha fazla bir şeyler beklemek umutsuz bir bekleyişten öteye gidemez düşüncesindeyim. dediğin belki olur bilemem ama bu seferde oyunun dengesini bozacaktır.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

bu sefer de eşitlik olmaz.oyunun sıkıntısı şartların eşit olup yeteneğe bakmaması zaten
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Dediğin olursa ben çemberlitaş itemlerinin etkisinin geçmemesi için çarı 58 de bırakırım.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Bahsettiğin şey çeşitliliğin arttırılması.Oyunun eski zamanlarına,hani daha güzel olduğu zamanlara dönersek oyunda standart tek tip kıyafet tek tip kolyeden vs.. ziyade herkes kendi emeğinin hakkı ile birbirinden farklı item düşürüp emeğinin karşılığını alabiliyordu.Şimdi ise oyuna dün başlayan akşamına 49 1-2 haftaya çarı fulleyip elden çıkarıyor pardonda bu ne lan?Bu sistemi,bu düzeni beğenen kim var ise tamamen üşengeç biridir.Fikrini destekliyorum.Etik metik anlamam her tür fikre açık olmalı yönetim.Oluyorsa yapılmalı,olmuyorsa neden yapılamadığı ifade edilmeli.Bizim yönetimde bizle iletişime geçmeyi çok sever ya hani (!)
saglam yazdı: 10 Şub 2018 02:44 bu sefer de eşitlik olmaz.oyunun sıkıntısı şartların eşit olup yeteneğe bakmaması zaten
Ya hocam neyin eşitliği Allah aşkına.Herkes aynı tektip kıyafet kolye,hani nerde rekabet hani nerde "Ben daha iyisi olmalıyım" düşüncesinde sabahlara kadar yaratık kesme hevesi?300defa çtye girip herkesle eşitlenmekmi istiyorsun,300 yaratık kesip sunucunun en sağlam nadir efsunlu eşyalarından birini düşürüp milletin taktirini kazanmak mı?5 yıl geçti hocam koca 5 yıl.Dünya kadar oyuncu dünya kadar çar açtı sattı kullanıyor ve hepsi aynı mavi elbiseli şirinler (!) .Artık dengelerin degismesi lazım.Heyecan gelmesi lazım.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
kral243416
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: CAMPION LEAGUE

Mesaj gönderen kral243416 »

fikir güzel fikir
İKV CANDIR GERİSİ HEYECANDIR
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

hanniballllll yazdı: 10 Şub 2018 02:06 hayırlı geceler yeni gelecek olan bölgeden beklentilerim.

Oyunumuzda ki efsun sistemi çok sıradan herkes full trans takım bıçak sırtı vs takılıyor karakterler arasında güç farkı yok bütün karakterler aynı güçte.
Yeni bölgede ki efsun sistemi değişsin örneğin alman modeli bi ceket max 336 hasar verirken bi başkasına düşen aynı ceket 400 max hasar versin ki sunucunun en iyi ceketi silahı vs belli olsun oyunda kasılan paranın bi değeri yok 10 tirilyon da kassanız gücünüz herkesle aynı seviyede.

Ve bu itemleri herkes özgürce tek başına kasarak düşüre bilsinki tek başına item kasmanın heyecanı olsun farklı bişeyler düşürmenin hevesiyle oyun oynama süresi artacaktır.

Ayrıca standart 2 veya nadidelerde 3 yerine 4 veya 5 efsunlu itemler düşsün örneğin Max hasa, kritik,zırh,saldırı gibi
bu şekilde oyunun zevki artacaktır herkes en güçlü olabilmek için uğraşacak karakteri fulleyip sıkılıp oyunu bırakmayacak lütfen bu konuya ilgi gösterelim sizlerde görüşlerinizi önerilerinizi belirtebilirsiniz iyi geceler.

BEYAZ KÖŞK
Hanniballll
Bana göre o dediğin öneri olmaz mantıklı gelmiyor. Oyunu 39 level zamanındaki gibi Element sistemi gelirse eşitlik bozulur. Örneğin karşındaki Hasar "ateş" + Saldırı yapar. Sen Drençini ateşe verirsin bi üstünlük sağlayabilirisin.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Çemberlitaş gibi herkeste aynı item olmasın oyuna hareketlilik kazandırıcaktır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön