Bekleriz sayın SalurBeyi
IKV E-SPOR
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Re: IKV E-SPOR
Henüz ikv buna hazır değil bence hemde yeni bölge ve yeni leveller gelecekken
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
-
Singleplayer
- İskele Babası

Tam nerde Pendik’te?NouzaR yazdı: ↑08 Şub 2018 21:18 Büyük ikv oyuncuları son 5 aydır ekibimle birlikte,ikv yi e spora kazandırma çabası içindeydim.Adeks ve zocco kurumlarıyla görüşmem oldu ,olumlu yanıtlar aldim.kendi internet kafem ise anadolu yakasında pendikte.
Peki nasıl bir rekabet sizleri bekliyor ?
1) 6 ya 6 ödüllü lonca kapışmaları
2)En kısa sürede Grup bölgeleri tamamlama
3)1 v 1 savaşçı, şifacı, büyücü kapışmaları
Ayrıca yönetimin izniyle beraber etkinlik sayılarını arttırmak istiyorum .Burdan benim kazancım olmayacak sadece ikvyi daha çok duyurmak ve oyuncu sayısında artış benim beklentim .
Offline turnuvalar dışında Online turnuvalarımızda olacak diğer illerimizde yaşayan oyuncularımız için .Tabi bu konuyu yönetim'le tartışmamız lazım.
Sizlerin fikirleri nelerdir ?bu konuya nasıl bakarsınız şuan her şeyin başındayız .Düşünceleriniz büyümemiz için çok önemli .
Sevgilerle
Bende Pendikteyim. Neresinde internet cafeniz merak ettimNouzaR yazdı: ↑08 Şub 2018 21:18 Büyük ikv oyuncuları son 5 aydır ekibimle birlikte,ikv yi e spora kazandırma çabası içindeydim.Adeks ve zocco kurumlarıyla görüşmem oldu ,olumlu yanıtlar aldim.kendi internet kafem ise anadolu yakasında pendikte.
Peki nasıl bir rekabet sizleri bekliyor ?
1) 6 ya 6 ödüllü lonca kapışmaları
2)En kısa sürede Grup bölgeleri tamamlama
3)1 v 1 savaşçı, şifacı, büyücü kapışmaları
Ayrıca yönetimin izniyle beraber etkinlik sayılarını arttırmak istiyorum .Burdan benim kazancım olmayacak sadece ikvyi daha çok duyurmak ve oyuncu sayısında artış benim beklentim .
Offline turnuvalar dışında Online turnuvalarımızda olacak diğer illerimizde yaşayan oyuncularımız için .Tabi bu konuyu yönetim'le tartışmamız lazım.
Sizlerin fikirleri nelerdir ?bu konuya nasıl bakarsınız şuan her şeyin başındayız .Düşünceleriniz büyümemiz için çok önemli .
Sevgilerle
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Lonca: City Of Death
Aslında tutacak bi fikire benziyor. Katılımcılarında özenle seçilip alınması lazım
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Leqendyyy
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Instructive
Pendik Kartal 10 dakika.Böyle bir etkinlik olursa ben de gelirim

R A M M S T E İ N N N
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Academy of War
Güzel bir dusunce ama guncelleme geldikden sonrs boyle etkinlikler daha fazla ilgi gorecektir by arafa benim bi kazancim yok dedin olsun bosver emek gosteren herkesin kazanci olsun ac kafende ikv leri indirimli oynat en kotusu ama yinede kazan 
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Aslında güzel bir fikir ama Eklentiden dolayı herkes yoğun şaheser peşinde olacağı için
artık fikriniz 2 ,3 yıl içerisinde iş görür başkada tahmin edemiyorum
artık fikriniz 2 ,3 yıl içerisinde iş görür başkada tahmin edemiyorum
Yeni set dizme teleşında pek bi aktiflik olmayabilir ama toplanıp beraber seviye kasılabilir
Ben kendi kendimle aklım karışık..