Acaba Millet Dolu Die Girmiyormu Oyuna
Yoksa Gmler Yükselttimi Kapasiteyi

Şuan Eminönü'nde çt dolu ama 10dk beklemeden giriliyor.Orhanbuluttt yazdı: ↑08 Şub 2018 23:57 Hayret Saat 12.00 Oldu Çemberlitaş Hala Boş Dolu Olmadı
Acaba Millet Dolu Die Girmiyormu Oyuna![]()
![]()
Yoksa Gmler Yükselttimi Kapasiteyi![]()

Oh Oh Hayat Sana güzel Bende C.TDEN son eksıgımı alsam Cehhenem asa günde 10 defa gırıyorumNiko34 yazdı: ↑09 Şub 2018 00:10Şuan Eminönü'nde çt dolu ama 10dk beklemeden giriliyor.Orhanbuluttt yazdı: ↑08 Şub 2018 23:57 Hayret Saat 12.00 Oldu Çemberlitaş Hala Boş Dolu Olmadı
![]()
Kapalı beta haberini alanlar, yeraltı ve hol bölgesine akın etti. Yeraltında kesmeye karacin bulamıyoz. Malum bölgeden (hol) hata aldığımdan bende yeraltındayım. Maksat örs parası çıksınÇemberlitaştan sıkıldık. Charlar Ful. Karaköy için hazırız.
![]()
Tek eksikse üret derdim. Ancak şuan üretim yapmak demek paranı çöpe atmak demektirOrhanbuluttt yazdı: ↑09 Şub 2018 00:42Oh Oh Hayat Sana güzel Bende C.TDEN son eksıgımı alsam Cehhenem asa günde 10 defa gırıyorumNiko34 yazdı: ↑09 Şub 2018 00:10Şuan Eminönü'nde çt dolu ama 10dk beklemeden giriliyor.Orhanbuluttt yazdı: ↑08 Şub 2018 23:57 Hayret Saat 12.00 Oldu Çemberlitaş Hala Boş Dolu Olmadı
![]()
Kapalı beta haberini alanlar, yeraltı ve hol bölgesine akın etti. Yeraltında kesmeye karacin bulamıyoz. Malum bölgeden (hol) hata aldığımdan bende yeraltındayım. Maksat örs parası çıksınÇemberlitaştan sıkıldık. Charlar Ful. Karaköy için hazırız.
![]()
1 aydır gırıyorum Yani 300 defadır Giriyorum Bi Cehhenem asa Alamadım![]()
![]()
Alsam Direk Hole![]()
![]()

Evet Öyle Yapıcam Zaten Para Dert Deilya Maksat Hedefımzın Bellı OlmasıNiko34 yazdı: ↑09 Şub 2018 01:16Tek eksikse üret derdim. Ancak şuan üretim yapmak demek paranı çöpe atmak demektirOrhanbuluttt yazdı: ↑09 Şub 2018 00:42Oh Oh Hayat Sana güzel Bende C.TDEN son eksıgımı alsam Cehhenem asa günde 10 defa gırıyorumNiko34 yazdı: ↑09 Şub 2018 00:10Şuan Eminönü'nde çt dolu ama 10dk beklemeden giriliyor.Orhanbuluttt yazdı: ↑08 Şub 2018 23:57 Hayret Saat 12.00 Oldu Çemberlitaş Hala Boş Dolu Olmadı
![]()
![]()
![]()
Alsam Direk Hole![]()
![]()
![]()
Bol şansOrhanbuluttt yazdı: ↑09 Şub 2018 01:43
Evet Öyle Yapıcam Zaten Para Dert Deilya Maksat Hedefımzın Bellı Olması
Öylede giricez Böylede Arkdaşlardan Kurtuluş Yok![]()
![]()

Kapasitenin yükseltilmesi söz konusu değil fakat dün gece bende 6-7 el girdim rahat ça beklemeden. Bence bilerek buga sokan 1-2 kişi var onlarda bugün oyuna girmemiştir diye tahmin ediyorumOrhanbuluttt yazdı: ↑08 Şub 2018 23:57 Hayret Saat 12.00 Oldu Çemberlitaş Hala Boş Dolu Olmadı
![]()

Kardeşim eklentiye az kalmışken Düşürmeye çalış ve ya çalışma o senin bileceğin iştirdeOrhanbuluttt yazdı: ↑09 Şub 2018 01:43Evet Öyle Yapıcam Zaten Para Dert Deilya Maksat Hedefımzın Bellı OlmasıNiko34 yazdı: ↑09 Şub 2018 01:16Tek eksikse üret derdim. Ancak şuan üretim yapmak demek paranı çöpe atmak demektirOrhanbuluttt yazdı: ↑09 Şub 2018 00:42Oh Oh Hayat Sana güzel Bende C.TDEN son eksıgımı alsam Cehhenem asa günde 10 defa gırıyorumNiko34 yazdı: ↑09 Şub 2018 00:10Şuan Eminönü'nde çt dolu ama 10dk beklemeden giriliyor.Orhanbuluttt yazdı: ↑08 Şub 2018 23:57 Hayret Saat 12.00 Oldu Çemberlitaş Hala Boş Dolu Olmadı
![]()
![]()
![]()
Alsam Direk Hole![]()
![]()
![]()
Öylede giricez Böylede Arkdaşlardan Kurtuluş Yok![]()
![]()