Merhaba İKV
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Re: Merhaba İKV
Teşkilata gelirsen elimden geleni yapacağım.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Haklı
- Orhanbuluttt
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ailem
Buyur Gel Eminonu SunucusunaDavidBeckham yazdı: ↑07 Şub 2018 18:40 Merhaba Arkadaşlar,hepinize iyi akşamlar,iyi forumlar diliyorum.Büyük bir aranın ardından güncellemenin geleceğini duymamla birlikte ben de oyuna geri dönmeye karar veren bir arkadaşınızım.Hepimiz için İKV'nin büyük bir önemi ve yeri vardır.Ne kadar oyun oynasakta bir şekilde İKV yolculuğumuza geri döndüğümü farkettim,fark ediyoruz.Sizlere bu dönüşümle ilgili birkaç konudan bahsetmek istiyorum;
Ben İKV hayatım boyunca hep arkadaşlık bağı içeren,o sıcak ortamların içinde bulunmuş,keyifli vakitler geçiren kullanıcılardan biriydim.Umuyorum ki bu birlik ve beraberliğimizi kaybetmemişizdir ve gelecek güncelleme ile birlikte oyunumuzun tadını dahada iyi çıkarırız.
Maalesef bu kadar aranın ardından bir çok arkadaşım oyunu bırakmış,ve bende haliyle tek başıma kalmış durumdayım.Bu maceraya başlarken sizce aradığım ortamı hangi sunucuda bulabilirim ? Ben bu maceramda tek ilerlemek istemiyorum.Birlikte arkadaşlık edinebileceğimiz,sohbet edebileceğimiz,birbirimize dostluk edebileceğimiz güzel insanlarla yola devam etmek istiyorum.Var mıdır bu maceramda bana elini uzatabilecek kardeşlerim ?
Kesinlikle yanlış anlaşılma vermeyeyim.İtem yardımı gibi yardımlardan bahsetmiyorum.İtem elbet zamanla olur.Baki olan arkadaşlıktır.
O zaman forumdaki ilk postum hayırlı olsun diyorum.Hepinize keyifli oyunlar diliyorum.
Beni Bulursun Kolaylikla.. ismim altta
Yaziyor Her aksam skype Falan Ortami
Oyunda sohbetten ve arkadaslarimiza
Yardim etmekten baska birsrey yok
Yalniz e.o suncusu cok kalabalik .
Girmek icin plus alman gerekicek
Gorevler falan itemler kolay is
Yeterki saglam dost olalim.
Gelirsen Beklerim Yardimci olurum..
Elimden geldigi kadar...
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Tek elden mi çıkıyor bu iletiler ?
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

Anlamadım ? Biraz daha açar mısınız ?
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Tabi ki de. Malum biliyorsunuzdur bu tür konular haftada 2 3 defa açılıyor ve tek kalemden çıkmış gibi aynı cümlelerle görüyoruz. Gariptir bu adamlar da ortada bidaha gözükmüyor. Sizi taktir ettiğim nokta yardım istememeniz. Bu yüzden mümkün olursa çok girmesem de oyuna, Grup bölgeleri hariç birçok konuda yardımcı olurum. Grup bölgelerinden alacağım olmadığı için girmediğimden kaynaklı bu da. Eminönü INQUISITOR ve InquisitoR nicklerinden ulaşabilmeni umuyorum
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

İyi niyetiniz için teşekkür ederim.ÇT kutusu alacağımdan dolayı EÖ olabilir diye düşünüyorum.Gelirsem mutlaka size de bir pm atarım.İnanın bahsettiğiniz kişilerle de hiç bir ilgi ve alakam bulunmamaktadır.inquisitor yazdı: ↑09 Şub 2018 11:10Tabi ki de. Malum biliyorsunuzdur bu tür konular haftada 2 3 defa açılıyor ve tek kalemden çıkmış gibi aynı cümlelerle görüyoruz. Gariptir bu adamlar da ortada bidaha gözükmüyor. Sizi taktir ettiğim nokta yardım istememeniz. Bu yüzden mümkün olursa çok girmesem de oyuna, Grup bölgeleri hariç birçok konuda yardımcı olurum. Grup bölgelerinden alacağım olmadığı için girmediğimden kaynaklı bu da. Eminönü INQUISITOR ve InquisitoR nicklerinden ulaşabilmeni umuyorum![]()
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

Eminönü sunucusuna başlamış bulunmaktayım.Tavsiye veren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.Konu kilitlenebilir..
Teşkilat Güzeldir Gelirsen Orayada Gelebilirsin Hem Kalabalık Sunucu Hemde Bölgede Çok Atılıyordu Ama Hol Çok kalabalık Teşkilatta eskiden öyleydi
şimdide öyle giriyorum bazen