Sevgili İkv yöneticiler sancak sunucusu 49 lvl bir şifacı karakterim var ismi Şeytanxheretix karakterim meran giriş çemberlitaş giriş görevlerini alamıyorum hiç bir npc görev vermiyor hepsini defalarca dolaştım ancak görev alamadım ikv destek ekibine başvurdum destek ekibi bana aşağıdaki görevleri yapmam gerektiğini görevlerin arzuhalcide olduğunu söyledi ancak defalarca denememe rağmen arzuhalci bana bu görevleri vermiyor.Tekrar destek ekibe yazdım cevap alamadım lütfen yardımcı olur musunuz? hiç bir npc den görev alamıyorum.
Destek ekibinin gönderdiği mesaj aşağıda ancak arzuhalci görevleri vermiyor.
Merhaba,
Yapılan kontrollerde Sancak sunucusunda bulunan Şeytanxheretix adlı karakterinizin tamamlanmamış bazı görevleri aşağıdadır. Bu görevleri tamamlayarak, bahsetmiş olduğunuz görevleri alabilirsiniz. Görevler Arzuhalci de bulunmaktadır.
Ruh Taşları Hakkında [23]
Fotoğrafçı [23]
Kitabe [27]
Philotheos'un Salonu [28]
Tılsım [30]
Akıl Oyunları [30]
Soru HİÇ BİR NPC GÖREV VERMİYOR
Soru HİÇ BİR NPC GÖREV VERMİYOR
hile oyunu kazandırsada kaderi değiştirmez
Re: Soru HİÇ BİR NPC GÖREV VERMİYOR
Google'a İKV zincir görevler yazarak Migrat görevinden geriye sararak görevleri ve veren npcleri not et yap kesin çözüm başka yerde arama
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Gbm Anı ile konuştun mu (Mısır Çarşısı’nda ki robot)
labirent görevlerini yapmış mıydın
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Selam, Yasemin arzuhalci arasında mekik dokuman elzem yoksa tabii alamazsın bu görevleri
Mezarlık parşomenleri görevini yaptın mı? ışık görevlerini halletin mi? çeteci görevini yaptın mı ve 20 seviye çeteci görevlerini? yaptıysan almaman imkansız.
Mezarlık parşomenleri görevini yaptın mı? ışık görevlerini halletin mi? çeteci görevini yaptın mı ve 20 seviye çeteci görevlerini? yaptıysan almaman imkansız.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Aaaa adam ruh taşını görevini yapmamış daha
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Boribars
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
junonu yapmalısın. Yusuf Ağabey mi neydi ondan görev alabilirsin veya bir de çeteci lideriyle konuş lodosların arkasında ki belki labirent görevini yapmamışssındır.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Arzuhalcinin mevcut tüm görevlerini yapıyorsun sana yüksek seviyede verdiği görevler şu Anahtarı bul,Meran meydanı keşfet,fotoğrafını çek, Elektromanyatik Spektrum diye hatırlıyorum,Gong görevlerinide bitirmen lazım.
1 levelden itibaren holde çar 49larsan olacağı bu 
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
En temizi görewler ile beraber götürmek 
Ben kendi kendimle aklım karışık..