Öncelikle hoş geldiniz.
Eminönü'nü tavsiye ederdim lakin biraz illegal bir sunucu. Ayrıca güncelleme haberi ile daha da kalabalıklaşan sunucuda, Plus paket olmadan doğru dürüst kimse giriş yapamıyor! Bundan mütevellit size önerim Beyaz Köşk sunucusudur.
Merhaba İKV
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Merhaba İKV
Öncelikle tekrardan hoş geldin hocam. Ben Meran'daydım 1 yıldır Beyazköşk'teyim. Benim tavsiyem Beyazköşk'te başlama. Eskisi değilim sunucunun ama aşırı iyi ortam sağlayabilcek bi yer olarak görmüyorum. Örneğin bazı loncalar, loncasına yeni gelen kişileri yargısız hakarette bulunabiliyor. Loncacak yeni gelene hırsız muamelesi yapabiliyor.
Tabi herkesin hakkını yemeyelim yardımda bulunan insanlar var ama aşırı çok olduğuna dair şahitlik edemem. Ve ayrıca savaşçı açıcak isen sunucu da önü kapalı bi sınıf. Tanıdıkların olmazsa GB atman zor. Kenan'a alan dostlar oluyor. Ama Junon'a tanımadığı savaşçıyı götüren görmedim. Parayla çar götürürüm diyip, savaşçıyı almayan da var.
Büyücü açıcaksan Kenan ile Junon'a girme ihtimalin mümkün. Ama biliyorsun Çemberlitaş'a uygun tılsımlar olmadan giremiyorsun.
Arkadaş ortamın mevcut ise ( lonca ortamı da olabilir ) seni idare edip de tılsımsız alan kişilere denk gelebilirsin.
Şifacı ise en avantajlı sınıf. İş bilen şifaya her yol açık.
Bunlar benim Beyazköşk'teki bir yıllık gözlemlerimin bir kısmı. Dediklerim kişiden kişiye değişebilir. O yüzden yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Neyse çok yazdım. Şahsen bu kadar yazı yazılsa ben okumam
Tabi herkesin hakkını yemeyelim yardımda bulunan insanlar var ama aşırı çok olduğuna dair şahitlik edemem. Ve ayrıca savaşçı açıcak isen sunucu da önü kapalı bi sınıf. Tanıdıkların olmazsa GB atman zor. Kenan'a alan dostlar oluyor. Ama Junon'a tanımadığı savaşçıyı götüren görmedim. Parayla çar götürürüm diyip, savaşçıyı almayan da var.
Büyücü açıcaksan Kenan ile Junon'a girme ihtimalin mümkün. Ama biliyorsun Çemberlitaş'a uygun tılsımlar olmadan giremiyorsun.
Arkadaş ortamın mevcut ise ( lonca ortamı da olabilir ) seni idare edip de tılsımsız alan kişilere denk gelebilirsin.
Şifacı ise en avantajlı sınıf. İş bilen şifaya her yol açık.
Bunlar benim Beyazköşk'teki bir yıllık gözlemlerimin bir kısmı. Dediklerim kişiden kişiye değişebilir. O yüzden yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Neyse çok yazdım. Şahsen bu kadar yazı yazılsa ben okumam
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Jübilesini yapınca çocukları ile bu oyuna başladı hocam.
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
Teşekkür ediyorum arkadaşlar değerli cevaplarınız için.Çoğunluk Beyazköşk.Bir kısım Eminönü bir arkadaşımızda teşkilat diyor.Bu sunucuların hangisinde macerama yoldaş bulabilirim peki ?
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

Eminönü sunucusu haddinden fazla kalabalık oldu, oyunun boş olması kadar bu kadar dolu olması da sıkıntı yaratıyor, bu yüzden teşkilat yada beyazköşk sunucularına yönel bencede, daha rahat edersin.
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Diğer sunucuları bilmem ama sakın eminönü ne bulaşma pişman olursunDavidBeckham yazdı: ↑07 Şub 2018 18:40 Merhaba Arkadaşlar,hepinize iyi akşamlar,iyi forumlar diliyorum.Büyük bir aranın ardından güncellemenin geleceğini duymamla birlikte ben de oyuna geri dönmeye karar veren bir arkadaşınızım.Hepimiz için İKV'nin büyük bir önemi ve yeri vardır.Ne kadar oyun oynasakta bir şekilde İKV yolculuğumuza geri döndüğümü farkettim,fark ediyoruz.Sizlere bu dönüşümle ilgili birkaç konudan bahsetmek istiyorum;
Ben İKV hayatım boyunca hep arkadaşlık bağı içeren,o sıcak ortamların içinde bulunmuş,keyifli vakitler geçiren kullanıcılardan biriydim.Umuyorum ki bu birlik ve beraberliğimizi kaybetmemişizdir ve gelecek güncelleme ile birlikte oyunumuzun tadını dahada iyi çıkarırız.
Maalesef bu kadar aranın ardından bir çok arkadaşım oyunu bırakmış,ve bende haliyle tek başıma kalmış durumdayım.Bu maceraya başlarken sizce aradığım ortamı hangi sunucuda bulabilirim ? Ben bu maceramda tek ilerlemek istemiyorum.Birlikte arkadaşlık edinebileceğimiz,sohbet edebileceğimiz,birbirimize dostluk edebileceğimiz güzel insanlarla yola devam etmek istiyorum.Var mıdır bu maceramda bana elini uzatabilecek kardeşlerim ?
Kesinlikle yanlış anlaşılma vermeyeyim.İtem yardımı gibi yardımlardan bahsetmiyorum.İtem elbet zamanla olur.Baki olan arkadaşlıktır.
O zaman forumdaki ilk postum hayırlı olsun diyorum.Hepinize keyifli oyunlar diliyorum.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Beyazkosk adamdir, hem kalabalik hem plus zorunlu degil, eminonude neredeyse zorunlu diyebiliriz