hep memnunuyetsizlik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Boomer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kuva İ Milliye

hep memnunuyetsizlik

Mesaj gönderen Boomer »

benim kendi düşüncem ıkv ıcın birşeylere el atmış ve suan bu konuma getirmiş kişilere emeği gecen her yöneticiye teşekkür ediyorum ama kapalı beta ama öyle ama böyle sonuc olarak adamlar ugrasıyor elinde sonun herkez 59 lever olucak arkadaslar yok o arkadasına söyledı bu arakadasına söyledi boşverin bizi düşen suanki görevimiz emeğimi gecen herkeze teşşekür etmek en kısa zamandada yeni güncellemeyi görmek saygılarıla
Kullanıcı avatarı
carpetflex
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: hep memnunuyetsizlik

Mesaj gönderen carpetflex »

bu camia bunları haketmiyor tek isteğimiz ne üzerinde çalışıyorlarsa ucundan kıyısından bilgi sahibi olmak. 6 yıldır sıkılmadan güncelleme bekleyen bu kitleye yapılmaz bu dostum. sitem ettiğimiz nokta bu hiç bir oyunda kimse bu kadar boşvermişliğe katlanamazdı bize yazık. yani tabii ki ellerine gönüllerine sağlık ama haber almak istiyoruz kaç oyuncu bundan dolayı oyunu bıraktı. düne kadar teaser yayınlandığı halde yeni eklenti paketi gelmeyeceğine kendini inandırmış o kadar adam vardı ki bırak bir parça memnuniyetsizlik edip sesimizi çıkaralım hakettiğimiz değeri görelim bu oyunun camiasına bu yapılmaz yazıktır.
Kullanıcı avatarı
Boomer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kuva İ Milliye

Mesaj gönderen Boomer »

carpetflex yazdı: 08 Şub 2018 00:28 bu camia bunları haketmiyor tek isteğimiz ne üzerinde çalışıyorlarsa ucundan kıyısından bilgi sahibi olmak. 6 yıldır sıkılmadan güncelleme bekleyen bu kitleye yapılmaz bu dostum. sitem ettiğimiz nokta bu hiç bir oyunda kimse bu kadar boşvermişliğe katlanamazdı bize yazık. yani tabii ki ellerine gönüllerine sağlık ama haber almak istiyoruz kaç oyuncu bundan dolayı oyunu bıraktı. düne kadar teaser yayınlandığı halde yeni eklenti paketi gelmeyeceğine kendini inandırmış o kadar adam vardı ki bırak bir parça memnuniyetsizlik edip sesimizi çıkaralım hakettiğimiz değeri görelim bu oyunun camiasına bu yapılmaz yazıktır.
nediyim kardeşim haklısın gercekten ama ben bazı oyunculara dıyorum fazla abartıyorlar o bakımdan eyw
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellBlazer »

carpetflex yazdı: 08 Şub 2018 00:28 bu camia bunları haketmiyor tek isteğimiz ne üzerinde çalışıyorlarsa ucundan kıyısından bilgi sahibi olmak. 6 yıldır sıkılmadan güncelleme bekleyen bu kitleye yapılmaz bu dostum. sitem ettiğimiz nokta bu hiç bir oyunda kimse bu kadar boşvermişliğe katlanamazdı bize yazık. yani tabii ki ellerine gönüllerine sağlık ama haber almak istiyoruz kaç oyuncu bundan dolayı oyunu bıraktı. düne kadar teaser yayınlandığı halde yeni eklenti paketi gelmeyeceğine kendini inandırmış o kadar adam vardı ki bırak bir parça memnuniyetsizlik edip sesimizi çıkaralım hakettiğimiz değeri görelim bu oyunun camiasına bu yapılmaz yazıktır.
sonuna kadar haklısın kardeşim. insanlar forumlarda sesini çıkarıyorlarsa oyuna gönülden bağlandıkları içindir.
olayı kişiselleştirip kantarın topuzunu kaçıran sözüm ona bilmişler hariç tabi :rage:
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Bu oyunda emegi geçen yöneticilerin yüzde 90 ı yok burada farkında mısın ? :)
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellBlazer »

inquisitor yazdı: 08 Şub 2018 09:22 Bu oyunda emegi geçen yöneticilerin yüzde 90 ı yok burada farkında mısın ? :)
dostum yöneticiler gelir geçer hepsi gönüllü zaten. oyunda asıl emeği geçenler geliştiriciler.

oyun kendi kendine çıkmıyo ya. hele bi karaköy gelsinde yüzde kaçı buradaymış görürüz
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

HellBlazer yazdı: 08 Şub 2018 09:59
inquisitor yazdı: 08 Şub 2018 09:22 Bu oyunda emegi geçen yöneticilerin yüzde 90 ı yok burada farkında mısın ? :)
dostum yöneticiler gelir geçer hepsi gönüllü zaten. oyunda asıl emeği geçenler geliştiriciler.

oyun kendi kendine çıkmıyo ya. hele bi karaköy gelsinde yüzde kaçı buradaymış görürüz
Hata ben de özür dilerim geliştirici anlamında kullanmak istemiştim. Çok birşey bekleyemem şuandakilerden zaten artık susalım diye bir güncelleme gelecegi kesin. Zwartansız pek birşey beceremezler bunu da holde gördük.
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Kendi yaptığım bir görsel

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DLMZ
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DLMZ »

Yazık ettiler oyuna oyunculara yöneticilerin ilgisizliği oyunu öldürdü..Bence son güncelleme bu tutarsa oyun bir şekilde devam edicek tutmazsa oyunun fişini çekicekler.Oyuna 6 sene güncelleme gelmemesi oyunculara ve oyuna çok büyük saygısızlık böyle bir kitle varken özellikle tamam şimdi ilgileniyolar sağolsunlar ama iş işten geçti.Bence bu güncellemeden sonra yeni güncelle geliceğini düşünmüyorum.Bu güncellenin gelmesindeki en büyük sebeb kader mühürlerinden istediği verimi alamaması ben oyuncular için geldiğini düşünmüyorum olaya ticari bakıyorlar.
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

DLMZ yazdı: 08 Şub 2018 12:46 Yazık ettiler oyuna oyunculara yöneticilerin ilgisizliği oyunu öldürdü..Bence son güncelleme bu tutarsa oyun bir şekilde devam edicek tutmazsa oyunun fişini çekicekler.Oyuna 6 sene güncelleme gelmemesi oyunculara ve oyuna çok büyük saygısızlık böyle bir kitle varken özellikle tamam şimdi ilgileniyolar sağolsunlar ama iş işten geçti.Bence bu güncellemeden sonra yeni güncelle geliceğini düşünmüyorum.Bu güncellenin gelmesindeki en büyük sebeb kader mühürlerinden istediği verimi alamaması ben oyuncular için geldiğini düşünmüyorum olaya ticari bakıyorlar.
Güncellemeye şurada sayılı gün kalmış sen kalkmış yılların klasik yorumunu yazıyorsun.Yine bu son olacak muhabbetine şimdiden başlamışsınız.Daha paket gelmeden yine" oyun bitti beyler" muhabbeti başlamış helal la size.Kendi ağzınla diyorsun 6 sene güncelleme gelmedi.E kapandı mı oyun ? Hayır neden kapatsınlar sunucular çok mu elektrik yakıyor ? Seven oynar sevmeyen yol alır bu diyardan.Adamlar bir emek veriyorsa tabi bunun ticari olarak karşılığını bekleyecekler.Ama bunca yıldan sonra hiç paket yapmayabilirdiler de.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön