Delpize Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Delpize Hakkında

Mesaj gönderen kubi07 »

AgahEfendi yazdı: 07 Şub 2018 20:58 Kafan güzel olmalı.Etkinlik yapıyorsa veya yapmıyorsa istediği tagı takar.Forum moduna kafayı takıpta boş laf yapıyon işte :unamused:
Her yorumun öyle iğrenç, öyle çirkinki forumun tadını kaçırıyorsun.Şu modlarda bi el atmıyor...
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Şu kadarını diyim eskiden herkes yerini haddini bilirdi daha ekibe dün girmiş kişileri gm yapmazlardı.Şimdi oyundaki boşluktan kafalarına göre yetki verip alıyolar çok örneği var bunun.Hydrosun canı istediğinde gm olması gibi mesela.
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Naveran »

Selam arkadaşlar

Konuyu başından sonuna kadar okudum, fakat okudukça hayretlere düştüm diyebilirim. Buradaki bir çok arkadaşımızla birlikte farklı alanlarda görev almaktayız. Delpize adlı arkadaşımız Etkinlik ekibinde yer aldığı için etkinliğe katılmıştır. Burada ne gibi bir sorun var hala anlayamıyorum.

SPIEGLEIN yazdı: 07 Şub 2018 20:56 Delpize arkadaşımız,oyun içerisinde Etkinlik Tağını kullanması ?

Bugün eminönü sunucusunda düzenlenen,Mühimmatı getir etkinliğinde böyle bir şekilde yer alması ne kadar doğru :thinking_face:
Düzgünce soru soruyorum,düzgünde bir cevap bekliyorum.

Bir forum modun oyun içerisinde bir rütbesi yok gibi şeylerde bulunuyordunuz ? şimdide bu adam Etkinlik tağı ile ortalıkta geziyor
SPIEGLEIN yazdı: 07 Şub 2018 21:10
Benim merak ettiğim şeyde o zaten,daha önce benzer bir soru sormuştum ve cevabında böyle şeyler görmemiştim.Sadece forumdan mensup olduklarını söylemişlerdi.

Bu yolda aşama kaydediyorsa ne mutlu onun için,sadece forum rütbesi ve oyundaki durumu göz önünde bulundurarak,bir art niyet göz etmeden sordum.

O halde Etkinlik görevlisi yoluna girdiyse görevinde başarılar dilerim.
Tarafınıza ilgili yanıt zaten burada bulunan konuda verilmiştir. Okumadıysanız okumanızı, okuyup idrak edemediyseniz idrak etmenizi tavsiye edebilirim.
SPIEGLEIN yazdı: 07 Şub 2018 21:14 O halde etkinlik görevlisi olarakta başarılar demek düşer bizlere :')

Böyle durumlarla karşılaşmamak ve biz oyuncular için güncel bir tablo halinde GM,Etkinlik Kadrosu,Forum mod listesi gibi şeyleri görebilsek ne hoş olurdu.
Bilmediğimiz görmediğimiz şeyler oluyor yani,örneğin AhiEvran Gm kadrosuna geçişi ve bir bildiri v.s görmememiz.
Bu gibi önerileriniz için bir birimimiz mevcut. Lütfen önerinizi ilgili birim üzerinden tarafımıza gönderiniz.

Konuyu amacından daha fazla çıkıp, bambaşka yerlere gitmemesi adına kilitliyorum.

İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön