ALT F4
Re: ALT F4
Süre koymak çözüm değildir. Arkada görev yöneticisi açık tutularak iki saniye içerisinde oyun kapatılabilir.

- 
				birhesap
 - Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: emekli oldum.

Bknz:
Pc yavaş olanlar ve alt f4 çekemeyenlerin ağlayışı
"Alt+f4 çekmek sanattır, sanat için alışveriş açılır" - Zouka

Pc yavaş olanlar ve alt f4 çekemeyenlerin ağlayışı
"Alt+f4 çekmek sanattır, sanat için alışveriş açılır" - Zouka
MrdexteR

- Titxberber
 - İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Ben de saçma buluyorum bu alt f4 olayını. Herşeyden çt bugda kalıyor.Lahza yazdı: ↑07 Şub 2018 12:38Burada eleştirdiğimiz alt f4 saçmalığı zaten neden bende yapayım, ayrıca ırklarda takılırken özelliklede saatte alt f4 çekersen yaratıklara ölürsün veya adam senin alt f4 çektiğin yerde bekler uzar da uzar, adam burda böyle bir saçmalığa kalıcı çözüm üretmekten bahsetmiş, o yapıyorsa sende yap mantelitesinde oyun 1 adım öteye gitmez zaten. Önce tiiniyet değişmeli.Titxberber yazdı: ↑07 Şub 2018 11:36madem 10 sn yede tekrar girebiliyorsun o yapınca sen de yapLahza yazdı: ↑07 Şub 2018 08:23Olayı neden meteor olarak düşündün ki, holde yaratık kestiğini ve bir yandan da sana bir savaşçının daldığını ve yukarıda bahsettiğim olayın gerçekleştiğini düşün. Ne kadar uzaklaşabilirsin sence? Yada saat gibi bir mekanda nereye uzaklaşabilirsin ? 10 saniyede giriş konusuna gelirsek de orta düzey bir notebooka sahibim ve 10 saniyede alt f4 çekip girerim çok rahat.Titxberber yazdı: ↑07 Şub 2018 03:1810 sansaniyeden fazla sürer o iş. Hadi 10 sn sürsün. 10 saniyede meteor lodos sancaktan arz kaleye gidilir. Biraz da iş sendeLahza yazdı: ↑06 Şub 2018 13:27 Aynı konuyu açmıştım üzerinden 2 ay kadar bir süre geçti ancak yeterli desteği görmedi, oyunun en büyük saçmalıklarından biridir bu, adamla savaş halindesin 10 canı kalıyor, sarsılmaz açıp alt f4 çekiyor, bilgisayarı hızlıysa 10 saniyede giriyor hop 100 can, deparlıyor geliyor yanına bütün yeteneklerin bekleme süresinde, hop kesiyor, sonra bölgeye yazıyor büyük harflerle dünyayı kurtarmış gibi ....... paket, bravo tebrik ederim, Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethetti, sizin kadar övünmedi. Umarım yeterli desteği herkes gösterirde bu alt f4 cülere çözüm olur.
Ama arkadaşın alt f4 ün saçma olması gerekcesi adam beni girip tekrar kesiyor diyor. Sırf bunun için düzenleme getirirler mi. Bir şey talep ederken az da mantıklı olsun
AhGü

Alt f4 sorunun düzelmesi gerekiyor bazı korkaklar yarı canda alt f4 çekip kaçıyor.

- 
				BANAGOREASKYOK
 - Sahaf Yardımcısı

F4 atarak kesmeyi bilmeyenler bile  var birde sanat algısı yapiyorlar şaşırmamak elde değil  

Sanat catur çutur kütür kütür olur f4 atarak ölmediğini sananlar ne gülüyorduk bir zamanlar

Sanat catur çutur kütür kütür olur f4 atarak ölmediğini sananlar ne gülüyorduk bir zamanlar
- Whoods
 - Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

ALT+F4 bir sanattır rica ediyorum sanata ve sanatcıya saygı duyun her nekadar kötü olsa da...

Alt F4 ü kaldırıcaz kanka AĞLA,KUDUR
- turkneferi
 - Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü

Yapmazlar bence. Twitterda,  çıkmadan karakter değiştirme ve toplu satmayı sormuşlar gelmeyecek demiş Nihat Bey.  Bu tarz yenilikler olmayacak galiba.

- kandemir
 - Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Yok

Alt+f4 çocuk işidir, kesilmeyi hazmedemeyen, hakaret eden ve terbiye almamış insan topluluğundan ibarettir ben oynadığım sunucudaki insanlardan yola çıkarak bu yorumu yapıyorum 

xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII 
Since 2007 © BeyazKöşk

Since 2007 © BeyazKöşk
- 
				BANAGOREASKYOK
 - Sahaf Yardımcısı

+ 1.... katiliyorum ve ne yazıkki çocuk ruhlu birden çok eleman var bunu bir başarı olarak görüyorlar herzaman diyorum zaten bırakın sevinsinler