Merhaba İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Merhaba İKV

Mesaj gönderen DavidBeckham »

Merhaba Arkadaşlar,hepinize iyi akşamlar,iyi forumlar diliyorum.Büyük bir aranın ardından güncellemenin geleceğini duymamla birlikte ben de oyuna geri dönmeye karar veren bir arkadaşınızım.Hepimiz için İKV'nin büyük bir önemi ve yeri vardır.Ne kadar oyun oynasakta bir şekilde İKV yolculuğumuza geri döndüğümü farkettim,fark ediyoruz.Sizlere bu dönüşümle ilgili birkaç konudan bahsetmek istiyorum;

Ben İKV hayatım boyunca hep arkadaşlık bağı içeren,o sıcak ortamların içinde bulunmuş,keyifli vakitler geçiren kullanıcılardan biriydim.Umuyorum ki bu birlik ve beraberliğimizi kaybetmemişizdir ve gelecek güncelleme ile birlikte oyunumuzun tadını dahada iyi çıkarırız.

Maalesef bu kadar aranın ardından bir çok arkadaşım oyunu bırakmış,ve bende haliyle tek başıma kalmış durumdayım.Bu maceraya başlarken sizce aradığım ortamı hangi sunucuda bulabilirim ? Ben bu maceramda tek ilerlemek istemiyorum.Birlikte arkadaşlık edinebileceğimiz,sohbet edebileceğimiz,birbirimize dostluk edebileceğimiz güzel insanlarla yola devam etmek istiyorum.Var mıdır bu maceramda bana elini uzatabilecek kardeşlerim ?

Kesinlikle yanlış anlaşılma vermeyeyim.İtem yardımı gibi yardımlardan bahsetmiyorum.İtem elbet zamanla olur.Baki olan arkadaşlıktır.

O zaman forumdaki ilk postum hayırlı olsun diyorum.Hepinize keyifli oyunlar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Merhaba İKV

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Tabii ki Beyazkö$k sunucusu.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mervang »

Beyazkoşke gelebilrsin...
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Oha Beckham'ın ikv oynadığını bilmiyordum.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Eminönü hariç her yerde iyi birileri bulunur. Orası tamamen dolu, sıkıntı olabilir.

Doludan kastım sunucuda boş yer yoksa girmek için Plus gerekir, sıkıntı olmasın.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Beyaz köşke gelme çok antepli var oyundan soğursun
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Sakirpasali yazdı: 07 Şub 2018 19:13 Beyaz köşke gelme çok antepli var oyundan soğursun
Başka şehirleride eklersek :)

Genel olarak,üstü kapalı şekilde herşey ap açık ortada :)
Resim
Resim
LadyGAGA
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

DavidBeckham yazdı: 07 Şub 2018 18:40 Merhaba Arkadaşlar,hepinize iyi akşamlar,iyi forumlar diliyorum.Büyük bir aranın ardından güncellemenin geleceğini duymamla birlikte ben de oyuna geri dönmeye karar veren bir arkadaşınızım.Hepimiz için İKV'nin büyük bir önemi ve yeri vardır.Ne kadar oyun oynasakta bir şekilde İKV yolculuğumuza geri döndüğümü farkettim,fark ediyoruz.Sizlere bu dönüşümle ilgili birkaç konudan bahsetmek istiyorum;

Ben İKV hayatım boyunca hep arkadaşlık bağı içeren,o sıcak ortamların içinde bulunmuş,keyifli vakitler geçiren kullanıcılardan biriydim.Umuyorum ki bu birlik ve beraberliğimizi kaybetmemişizdir ve gelecek güncelleme ile birlikte oyunumuzun tadını dahada iyi çıkarırız.

Maalesef bu kadar aranın ardından bir çok arkadaşım oyunu bırakmış,ve bende haliyle tek başıma kalmış durumdayım.Bu maceraya başlarken sizce aradığım ortamı hangi sunucuda bulabilirim ? Ben bu maceramda tek ilerlemek istemiyorum.Birlikte arkadaşlık edinebileceğimiz,sohbet edebileceğimiz,birbirimize dostluk edebileceğimiz güzel insanlarla yola devam etmek istiyorum.Var mıdır bu maceramda bana elini uzatabilecek kardeşlerim ?

Kesinlikle yanlış anlaşılma vermeyeyim.İtem yardımı gibi yardımlardan bahsetmiyorum.İtem elbet zamanla olur.Baki olan arkadaşlıktır.

O zaman forumdaki ilk postum hayırlı olsun diyorum.Hepinize keyifli oyunlar diliyorum.
Eminönü çok dolu oraya gitmen iyi olur ama bölgeler hep dolu ,bence beyaz veya teşkilat tercih et
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Köşk iyidir iyi, yalnız sabrın olmalı bu sunucu için, Antepli çocukların yaptıkları saygısız hareketlere peygamber sabrı gerekiyor
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
qarizma1313
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: DOĞU

Mesaj gönderen qarizma1313 »

Teşkilata Gel Bence En İdeal Sunucu Burası.
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön