Zifan, eskiden bir karakterle oynayan(karakter adını yazmayım belki yasaktır) adı Mihrişah olan(soyadını yazmayım ben kendiminkini yazmazdım ne gerek var) ; oyuncu olduğu dönemde az öz sohbetim olsa da çok nazik olarak tanıdığım nadir kadın oyunculardandı. (Evet biz kadın oyuncular genelde kendi aramızda da kavga edebiliyoruz ancak kendisi pek sakindi.)
Nerull, Nihat beyi yahu bu adamı bilmeyen mi var
Nocomment, Yaşlı kurt Nihat abi vardı bak onu hatırladım şimdi
Orti, Muhammed bey çok az konuşuyor bazen hiç konuşmuyor.Orta yaşlarda olduğunu (evet bende malesef) duymuştum, yaptığı iş belli zaten.
Afrasiyab; bak bu adama herkesler çok yükleniyor ama bence çok naif bir kişiliğe sahip.Ne zaman görüp soru sorsam mesaj atsam yılmadan cevaplıyor.Ben böyle sabır görmedim, güzel insan vesselam.(Banıyla hiç tanışmadım sanırım hiç susturma almadığımdan kaynaklı bilemiyorum ceza almak nasıl oluyor
Ronaldo Ferdi beyi, hiç görmedim. Ay resmen hiç bilgim yok
Gorgar Ömer Kürşat bey de benden genç olduğunu biliyorum.Özeline başka bir sunucuda nasılsınız dediğimde, iyiyim teşekkürler demişti.Kaba saba biri olmadığı çok açık.Oyuncak Aslan Asa'sını kıskandığım doğrudur, çok şirin ya keşke gelse oyuna
Hydros yada Hdyros yanlış yazmış olabilirim, cafe sahibi ve adı Özgür. Eski eminönü oyuncularından işte. Nick yazmak yasaktır belki yazmayım
Elwing, etkinliklerde arada görüyorum.Niyeyse kendisine ısınamadım soğuk geliyor ya da bana öyle denk geldi.
Delpize, kişisel bir bilgim yok. 1 kere gördüm onda da nasılsın dedim, hiç cevap bile vermedi üzdü
Esperanca,onu da eski bir oyuncuyken step step en son gm olunca yüzüne hasret kalınanlardan olduğunu biliyorum.Lakin bir önceki görev nickini bilmediğimden,karıştırmıyorsam saçları kadar renkli bir kişilikti.Eğer o ise, hayatımda tanıdığım en yardımsever insanlardandı ve ciddi "progamer woman" şeklindeydi.Emin olamadığım için isim yazmayım belki yanlıştır karışıklık olmasın.
Ahievran, bak bu şahsiyeti hiç bilmiyorum
Bence normal hayatlarında herkes ne yaparsa yapsın,biraz yansıtıyor kendini.Netice de robot değiliz